Лидл ::51::

• 77 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Някой по-назад питаше за индукционния котлон. И аз се включвам към питането, тъй като не видях отговор. Заслужава ли си? Има ли доволни от него?
И още нещо-вие като се отоплявате с конвектор, как са ви стените, дограмите?   newsm78 Защото при нас хола (както и другите стаи, в квартира сме) е с дървена, стара дограма и има 2 външни голи, бетони стени. Никъде няма изолация. Затова ми се струва, че тоя "хладилник" няма да има смисъл да се затопля, то така се затопля бетон.  Sad

# 346
Нареждам се на опашката за мнения за индукционния котлон. Доста изгоден като цена ми изглежда, а пък и ако е качествен, то....  Heart Eyes

# 347
Индукционен котлон съм ползвала дълги години, работи повече от перфектно  Peace
Моят не е купуван от Лидл, но това няма особено значение. Важен е принципът на работа.
Накрая мъжът ми го изпусна и малко се отчупи пластмасата отсрани, но това не пречи на работата му. Все още работи, но не го ползвам заради външния му вид. Счупеното ме дразни и ми избожда очите. Лидълските изглеждат доста прилично в каталога Simple Smile

# 348
Майка ми ползва от миналата година този индукционен котлон. За експертно мнение по качество не мога да гарантирам Simple Smile, но тя е изключително доволна и няма оплаквания.

# 349
  • В една слънчева къща...
Някъде да сте мярнали останали домашен комплект Л размер и лампа - калинка?

# 350
  • Сливен
лампа калинка днес имаше в Сливен магазина до автогарата

# 351
В Кичука имаше и перфоратори и печати  Peace
Конвектори йок !  Mr. Green
По бетонния мост и само направо ли е? Все още се ориентирам зле из Пловдив Simple Smile

Да , направо там паркираш  Wink  Hug

Аз взех коледни сладки , взех и шоколадови близалки - вече няма в къщи. Laughing
Взех един пуловер - за първо път взимам дреха за мен от лидъл - боцка и не ми харесва нещо - ще го връщам . Иначе в Лидъл свобода имаше хелоуински етикети , маски , дамските комплекти - плюшените .
Зайчето съм го пропуснала  newsm78
Ще наваксам  Laughing

Кой точно пуловер си взе, че съм си набелязала един дето още го има, че и аз имам проблем с боцкането.

# 352
влязох в темата , за да питам за тия бонбони , които се пекат на скара или барбекю.Ако ми отговорите веднага се отписвам.Че кой купува котлони и какво още там от хр.верига...пази боже.

# 353
  • Пловдив
влязох в темата , за да питам за тия бонбони , които се пекат на скара или барбекю.Ако ми отговорите веднага се отписвам.Че кой купува котлони и какво още там от хр.верига...пази боже.
Има маршмелоу.

# 354
  • от Луната
Заредих се със сапуни и стикчета на DOVE  Flutter, както и на децата взех от Коледните календари, че им се кефят. Харесах още доста неща, но финансите не стигат за всичко. Дрешките на Лупилу са страхотни и много ме е яд, че са само малки номера.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 08:52 от bubanka

# 355
Аз за другата седмица съм набелязала ванилия шушулка и канела пръчици.  Peace

# 356
Някой опитвал ли е това, че ми изглежда супер примамливо?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13830

# 357
  • София
Някой опитвал ли е това, че ми изглежда супер примамливо?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13830

Mиналата година го купих. Съдейки по външния му вид, имах по-големи очаквания. Но беше хубаво. Изядохме го за отрицателно време. А и в магазина се задържа само 1-2 дни.  Wink

# 358
Благодаря, Таня!  bouquet

# 359
  • София
Ще дебна апреските. В каталога изглеждат доста добре, ще видим на живо...

Общи условия

Активация на акаунт