Лидл ::51::

• 77 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Конвекторите с крачета ли са или се захващат за стената, интересува ме също и колко са дълги?

На снимката си личат два крака...

Благодаря, ако бях открила снимки, нямаше да питам ...

# 331
  • Под Слънцето
milittana, о, да ! Стига да те познават и управителят да е "твой" човек. Достатъчно панаири съм правила, за да ме знаят .   Joy

По въпроса за закачалките- миналата година на 2 пъти пускаха едни с 2 рогца. И 2та пъти купих и съм обзавела в нас и на село. Стабилни са, доволна съм.

# 332
Взех хелоуински смески за кексчета и бисквити.  Бисквитите са неприятни на вкус,  кексчата стават,  но зеления крем е пълна отврат. Иначе се получиха  като на снимка,  детето се забавляваше.

# 333
Хвърлила съм око на тавичките - 2бр. за 7лв., които са от понеделник, някой има ли отзиви за тях Simple Smile

# 334
  • София
Дрешките Лупилу са с отлично качество, по-големите, Пепертс, не са чак толкова добри, но пак стават, за цената си. Дрехите за големи са най-зле, според мен. Храните са компромис, особено разни готови смески за сладкиши, пълна гнус.
Любимото ми е, че пускат различни неща, от които съм много доволна, закачалките например, както и едни кутии за съхранение от миналата седмица. Закачалките не стават за алуминиеви врати, но за интериорните са точно. Предполагам, че и на кухненските шкафчета ще станат.

# 335
Сега ги видях закачалките не са същите.Извинявам се

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 10:14 от tontoneva

# 336
Не знам, но последно време нищо от брошурата което си харесам не сварвам в магазина.Вчера търсих печатите и перфораторите.Даже и етикети не видях, дали изобщо не са ги получили  newsm78 касиерът не можа да ми отговори, посъветва ме да попитам на телефона изписан на касовата бележка.

# 337
Видях,че сте дискутирали апреските,предполагам детските,а зав дамските какво ще кажете,пропускат ли,стават ли за дълбок сняг.Благодаря

# 338
Видях,че сте дискутирали апреските,предполагам детските,а зав дамските какво ще кажете,пропускат ли,стават ли за дълбок сняг.Благодаря
Аз имам от миналата година дамски и съм доволна много.

# 339
  • Пловдив
Не знам, но последно време нищо от брошурата което си харесам не сварвам в магазина.Вчера търсих печатите и перфораторите.Даже и етикети не видях, дали изобщо не са ги получили  newsm78 касиерът не можа да ми отговори, посъветва ме да попитам на телефона изписан на касовата бележка.
И аз търсих перфоратори. Печати имаше (Пловдив, Филипово), перфоратори йок. Чак пък толкова бързо да са се изчерпали?!!?

# 340
В Кичука имаше и перфоратори и печати  Peace
Конвектори йок !  Mr. Green

# 341
Впрочем дамските апрески е единственото,което си харесах.За Коледните сладкотии е рано още.Благодаря за споделеното мнение.

# 342
  • Пловдив
По бетонния мост и само направо ли е? Все още се ориентирам зле из Пловдив Simple Smile

# 343
  • София
Някой взе ли си заЯк? Чудя се дали пак ще ги намалят така приятно като предния път, та да заредим няколко броя. Simple Smile

# 344
  • на Мелмак
По бетонния мост и само направо ли е? Все още се ориентирам зле из Пловдив Simple Smile

Да , направо там паркираш  Wink  Hug

Аз взех коледни сладки , взех и шоколадови близалки - вече няма в къщи. Laughing
Взех един пуловер - за първо път взимам дреха за мен от лидъл - боцка и не ми харесва нещо - ще го връщам . Иначе в Лидъл свобода имаше хелоуински етикети , маски , дамските комплекти - плюшените .
Зайчето съм го пропуснала  newsm78
Ще наваксам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт