Лидл ::51::

• 77 189
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
И аз ги мисля апреските, само, че мъжките. Предполагам, че щом сте доволни от детските и дамските, мъжките също ще са читави.  Thinking

# 361
И аз ги мисля апреските, само, че мъжките. Предполагам, че щом сте доволни от детските и дамските, мъжките също ще са читави.  Thinking
Ами няма логика да е обратното  Simple Smile

# 362
Аз пак да питам за индукционния котлон-мислите ли, че са по икономични наистина от обикновените котлони, с плочи например? Някой знае ли каква е мощността им? На този тука пише, че максимума му е 2кВ,  което ми се вижда множко... newsm78

# 363
  • Варна
На мен пък ми е по-интересно дали после ще пускат и тенджери и тигани за индукционни котлони и на какви цени. Ще е малко тъпо сега да си купя котлон, пък после да хукна да обикалям целия град с магнитче да си търся останалото.

Като цяло, много ме дразни това поетапно пускане на нещата. Чакаш нещо цяяяяла година и те вземат, че го пуснат баш когато си останал с 2 лева. Или пък пуснат нещо, което не те урежда на 100%, но го взимаш. След две седмици пускат точно това, което ти е трябвало, но вече си си изхарчил средствата предвидени за него. Или пък пуснат нещо, което се ползва с друго нещо, но не наведнъж а поотделно - котлон без тигани, кутии за вакуумиране без уред за вакуумиране...

# 364
Мен основно ме дразни и това, че интересните за мен неща свършват до три часа в първия ден на пускането им. Например лентите за изолация в 12 часа вече ги нямаше  Mr. Green И освен това много ли е трудно да пуснат например за 6 месеца или за 1 година какво ще доставят, поне от нехранителните стоки, така човек може да си направи сметка. Доста си разшириха магазинната мрежа, поне в София и може би се отразява на заредените количества нехранителни стоки.

# 365
  • Варна
Като цяло, много ме дразни това поетапно пускане на нещата. Чакаш нещо цяяяяла година и те вземат, че го пуснат баш когато си останал с 2 лева. Или пък пуснат нещо, което не те урежда на 100%, но го взимаш. След две седмици пускат точно това, което ти е трябвало, но вече си си изхарчил средствата предвидени за него. Или пък пуснат нещо, което се ползва с друго нещо, но не наведнъж а поотделно - котлон без тигани, кутии за вакуумиране без уред за вакуумиране...
Да, това е яко дразнещо Twisted Evil Например тези апрески дамските - бих си взела, ама точно сега просто нямам пари за такива "глезотии". След 2 седмици имам РД и би било идеално, ама се съмнявам дотогава да има останали. Със сивите дънки същата работа - първо пуснаха избелени, взех си, щото де да знам, че след 3 седмици ще пуснат изчистени сиви едноцветни дънки! Много се ядосах тогава.

# 366
Ами нали целта е да ни вкарат всяка седмица в най-слабите иначе за пазар дни - понеделник и четвъртък в магазините им  Wink Затова - на час по лъжичка  Simple Smile

# 367
  • В една слънчева къща...
Мен пък ме дразни, че помолих управителката да ми поръча въпросната лампа-калинка от магазина, в който потребителката тук каза, че е налична, а тя ми казва да звънна на нац. тел. Казвам ѝ, че днес е събота, а тя - работели и в събота. Е да, ама като звъннах - никой. До понеделник може и да я няма вече никъде...

# 368
  • София
Минавам само да кажа, че в Лидл Надежда имаше лампи-костенурки, печати, мозайка и разни от тези комплектите за моделиране, ако някой се интересува.  Peace

# 369
  • София
Минавам само да кажа, че в Лидл Надежда имаше лампи-костенурки, печати, мозайка и разни от тези комплектите за моделиране, ако някой се интересува.  Peace
Тя костенурката е най-грозна, сигурно затова има останали  Laughing Въпрос на вкус де, но от трите, тя беше най-грозничка.
Иначе и на мен ми трябваха тази седмица от бебешките дрешки, но останах без тях  Wink

# 370
  • София
Аз купих от бебешките дрехи, много харесвам Лупилу. Оставих 80 лв.!

Повтарям питанката за зайците. Някой пробва ли ги?

# 371
  • TX
моля да споделите мнение за кафемашините лидълските и дали имате идея дали скоро ще ги пускат

# 372
Момичета има ли в магазина животинска сметана newsm78 и на оя марка е.

# 373
Момичета има ли в магазина животинска сметана newsm78 и на оя марка е.

Има, Пилос, малката червена опаковка. Мисля че за нея се коментираше, че е не е растителна.

# 374
  • Варна
Момичета,когато пускаха сега гумените ботушки за деца бяха пуснали и кожените ботушки от миналата година (едни сиви с розово и едни черни с лилаво).Дали някъде сте виждали изостанали от тези сивите в София(трябват ми 26-27номер)?

Във Варна има от черните  Peace

А дамски ботуши дали ще пуснат?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт