Лидл ::51::

• 77 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Под Слънцето
Връщам се от магазина. Купих тавите. Малки са- педя и 1/2 . Двете са еднакви. За готвене за 2ма души мисля, са идеални.

# 406
  • София
от петък това капучино ще е намалено http://www.lidl.bg/bg/offer.htm?action=showDetail&id=14228 някой взимал ли е да каже дали си струва

# 407
Капучиното в момента го пия. Не ми харесва много, но ще си годовърша. Имат едно друго е пликове, което на мен лично ми допада повече.

# 408
  • София
Капучиното в момента го пия. Не ми харесва много, но ще си годовърша. Имат едно друго е пликове, което на мен лично ми допада повече.
благодаря за споделеното мнение, а другото на каква цена е?  Simple Smile

# 409
  • Сливен
Връщам се от магазина. Купих тавите. Малки са- педя и 1/2 . Двете са еднакви. За готвене за 2ма души мисля, са идеални.
а дали могат да се сложат едновременно една до друга във фурната

# 410
Другото е 100 гр. и е лев и нещо /цени трудно помня/.

# 411
  • Под Слънцето

ми... 29/23 см са.
вземай рулетката и си мери фурната отвътре Wink

# 412
Взех си апрески - последния № 38, залепнаха ми, мерих ги там, кафевите... После мерих и от розовите, и те много ми харесаха, от тях имаше останали повече бройки, чудих се, чудих се...оставих си кафевите...

Взех и на малкия апрески № 28...дано да му станат, ако са му леко големи, ще обувам хавлиен дебел чорап да уплътни и готово Mr. Green

Помело взех на лев и нещо, дано не е зелено, че не го познавам...

Доволна съм от пазара... Peace

# 413
Детските апрески са супер, купих за младежа  Grinning
Коледната украса също е супер, не можах да устоя.

На "Скобелев" имаше останали от детските лампи - пчела и зелената, май костенурка беше.

# 414
  • София
Детските апрески са супер, купих за младежа  Grinning
Коледната украса също е супер, не можах да устоя.

На "Скобелев" имаше останали от детските лампи - пчела и зелената, май костенурка беше.

А детски апрески за момиче имаше ли останали?Търся 35 номер.
Чудя се още дали въобще да купувам,ако разбира се останат.
Да споделя,че миналата седмица купих от детските чехли.Паснаха и като размер и дъщеря ми е доволна.

# 415
  • Сливен

ми... 29/23 см са.
вземай рулетката и си мери фурната отвътре Wink
мерси много

# 416
Да информирам,който се интересува,че в Лидъл срещу Двете кули-за Варна говоря/не зная точно как се води като местоположение/ има много от детските апрески,от всички размери и разновидности.Преди малко се върнах от там,взех на дъщеря ми,дано не са й големи,че не ми се разхожда пак до там да ги сменям.Много е спокойно,няма много хора.Даже на апреските за възрастни имаше повече активност.

# 417

А детски апрески за момиче имаше ли останали?Търся 35 номер.

Имаше от детските в 9 ч., за 35 номер не мога да кажа, но мисля, че имаше всички номера.

# 418
  • В една слънчева къща...
Тази сутрин взех от металните кутии, но не съм ги разопаковала, за да видя двете вътре. Друго не ми хвана око. От горещата линия продължават да твърдят, че лампите били изчерпани, а когато ги информирах по кои магазини знам, че са останали ми отговориха, че само Калинката била изчерпана. Да, ама вече ни им вярвам!!!  Twisted Evil
Моля за отзиви за оверлога от четвъртък.

# 419
Някой има ли вече мнение за детските апрески? Взех на малкия от гумените светещи ботушки от преди месец и много си ги харесваме, направо не ги сваля.
Имам и от точилото на цена от 5лв от скорошна промоция, но хич не съм доволна и затова, ако някой даде отзиви за електрическото точило от тази седмица ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт