Лидл ::51::

• 77 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Ще дебна апреските. В каталога изглеждат доста добре, ще видим на живо...

Апреските стават ли за планина, че туристическите ми боти вече ме предадоха.

# 421
Тоя оверлог, ако бива си е супер оферта.
Иначе от горещата линия са мега мързеливи. Колкото й пити да съм питала за стока, за която примерно чета тук, че я има из някой магазин в България, те ми отговарят, че се е изчерпала  ooooh!

От Метро миналата година си бях взела апрески точно за планина за около 35 лв, напълно непромокаеми, вътре топли, удобни, с регулиране на ширината нагоре. Тези лидълските не ми се виждат да издържат на много сняг  Peace

# 422
Loriyn, Благодаря. При следващото ходене в Метро ще пробвам. Рядко ходя в планина, но искам когато реша да съм подготвена, а щом са топли и удобни ще стават и за градско ходене в студа.

# 423
  • Stuck in a moment
При нас всички ровеха апреските и подозирам, че до довечера няма да има останали много. Харесах ги на външен вид, но не съм си купила.
За сметка на това се сдобих с индукционен котлон Simple Smile Силно се надявам да ми е добра и полезна покупка.
И марципан за моделиране купих, както и фигурки за украса. Много загледах готовите глазури за торти, но мисля, че няма да свършат толкова бързо.
Както питах преди известно време в темата какво става с шоколадовите близалки и др. лакомства, точно след това ги пуснаха, много се радвам, защото са с добро качество и доста разнообразни. Ще зареждам за празниците от тях. Дори шоколадовите звездички, които са бонбонки мисля да ги ползвам също за украса на торта Simple Smile
Тук също няма бакпулвер и др. на Кастело. Йоткер ми идват скъпи, освен това не обичам като има само една марка от нещо. Просто ще зареждам от друг магазин.

# 424
Моля за отзиви за комплекта за рисуване от миналата седмица.

Довечера отиваме за апрески за детето, но ще огледам и дамските  Flutter

Шоколадовите близалки и у нас се харесват, както и марципанът. Глазура за торта използвах миналата година, препоръчвам.

# 425
  • София
В момента нали има  при нещата за печене  подправки  за коледни  сладкиши има и бакпулвер доста голям пакет... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14027

Тавичките ги пропуснах - миниатюрни са Simple Smile

Общо взето нищо не взех почти, че магазина, в който влязох ми беше напълно непознат като разположение, тъпканица и т.н.

Апрески имаше доста, наистина имаше намалени на 26 и нещо от 29 и нещо Wink

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 14:20 от Angel_Dust

# 426
Взех тавичките, мисля че ще ми вършат идеална работа. Накупих и коледни лакомства, много са вкусни. До Коледа с тях не ми се мисли колко килограма ще стана....

# 427
Тавите са много малки и тънки, не си взех.
Апреските са си точно такива, мен ми трябваха някакви боти за в училище. С това ще и се сварят краката, пропуснах ги.
Ако се купуват за голям сняг са супер обаче.

# 428
  • Stuck in a moment
Глазура за торта използвах миналата година, препоръчвам.

Ох, значи и от това ще купя. Нали няма някакви особености при ползването? За торта с лидълски блатове колко глазура трябва, една или две кутийки?

# 429
Купих уреда за мъфини и формата за пе4ене с пеперудките. Купих и бакплувер, тиквени семки, боровинки и други от постоянния асортимент.

# 430
По-добре вземи две, спомням си, че използвах повече от половин кутийка само за обработване на страничната част на тортата.

# 431
Купих от апреските за сина ми /странно ми е защо няма номера от 36 до 39 ,юношеска номерация ли се води за момчета / ,а и дамските започват от 37 /там по -се ядва/. Като го прибера от уч-ще ще разбера дали ще има апрески -защото и да са големи /малки и да са няма 36номер да сменя/ до утре абсурд да има останали. Сториха ми се много малко чифта ,че имаше а отидох около 9ч.
 Персонала редеше стока и ми изглеждаше все едно ,че съм отишла при отварянето му. Беше малко некомфортно  да разглеждаш /редяха свинското месо/.
 Купих и една папая на 50 %. /Четох ,че кората горчи и  моля да споделите съвет как да я почистя./
 Ябълките изглеждаха добре ,уж влязох само за апрески и не взех количка и съответно не взех и ябълки /пак се натоварих с куп дреболии /.
 Сега като погледнах брошурата видях заквасената сметана и блатовете.Тези дни може да се запася.

# 432
  • на Мелмак
Някой питаше за пяна за фурна - аз я имам - не ми хареса , фурната не я оставям да се замърси много , за да я чистя - много силно мирише , след използване не трябва да се ползва 8 ч. , което аз разбира се бях пропуснала да прочета , не се изчисти добре  Peace

# 433
  • Mediterraneo
Апрески имаме от миналата година. Много съм доволна- децата се прибират с топли и сухи крачета винаги. Отделно от това, голямата цял ден стои с тях в училище, но краката й не се спарват, а просто остават топли. Като цяло имам положително мнение за този артикул и препоръчвам  Peace

# 434
  • 1st floor
При сина ми апреските пък спарваха в училище. Явно си е до краче. Но иначе хич не пропускаха и бях мноооого доволна.

От препарата за фурна също. Laughing Винаги се запасявам, като го пуснат. Mr. Green Това за осемте часа не съм го прочела, но и аз не бързам да готвя веднага след като съм изчистила, сакън - нека поседи малко чиста! Mr. Green Иначе я пръскам сутринта и я забравям за известно време. Може пък заради това да съм доволна. А може да зависи и от материала на вътрешността на фурната. Знам ли?! newsm78

Ситото за брашно хубаво ли е? Пускали ли са го преди? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт