Лидл ::51::

• 77 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Но се каня на 10-ти да ида и да се снабдя с бикини и потници.
Какви бикини и потници? От къде разбра какво ще пускат? Laughing
От плакати в магазина, предполагам  newsm78

# 466
Значи идва седмица на бельото, така го разбирам аз.  Party

# 467
  • София
А всъщност в какво се изразява не ставането? (сигурно въпроса ми е доста глупав, но не съм ползвала такива котлони и нямам идея)
Тези, които не стават за индукционни котлони се въртят доста неприятно върху керамичния плот, докато готвиш, ако ме разбра  Laughing
Взех и от врата без кост за бърза вечеря, но месото не беше никак хубаво честно казано. Абе като цяло днес съм разочарована. Thinking
И аз така миналия път бях разочарована от врата и споделих, сега взех от шницелите, реших да дам втори шанс на месото, ама пак съжалявам. Дебели, като ги отвориш отдолу месото с променен цвят, май трети шанс няма да дам  ooooh!
Взех от детските апрески 30-ти номер, сините на точки, супер са  Peace

# 468
Анасона за какво го ползвате от подправките?

# 469
  • Варна

Именно  smile3521

# 470
  • Пловдив
Никой не каза нищо за пластм.кутии...Дали са и те ню-ню или си струват 10-те лева?

А нечий ММ да си и купил ел.трион за дърво/т.нар. зеге/?

# 471
И аз взех апрески за малката 27 номер,лилави и сега чакаме да падне сняг,та да им се порадва детето! На мен ми бяха голям мерак  Laughing
Взех и микс от коледни подправки за сладки и декорация от тази със еленчето(вътре са три пликчета снежинки -сини и бели, пликче със сини и бели перлички и едно пликче със  сини кристали,има и една бяла тубичка,предполагам че е със някаква бяла глазура)
Гледам че коментирате шоко изделията на Фаворина!
Всяка година взимаме и Наистина Шоколада им е хубав,а Не  е мазен и да лепне по небцето Naughty, така че може да се доверите Peace Вече втори календар подкара моята маймунка ooooh!
И мен ме е яд че няма юношеска номерация за Апрески от 35 до 40 номер Twisted Evil исках и за баткото,ама както винаги Няма #Cussing out
Искам още и кутии за сладки и още неща за декорация,ама пари Няма Twisted Evil
Иначе да си похваля всички от нашия магазин във Козлодуй, Винаги е чисто,подредено,персонала е учтив и винаги съдейства за всичко!

# 472
  • София
Освен бельо по  плакатите нещо друго интересно?

# 473
  • София
Дали има някой посетил Лидл днес?Става въпрос за този на Каблешков или този на Скобелев?Има ли останали апрески за момиче и коледни кутии?Повече коледните кутии май ме интересуват.
Покривките и тишлайферите заслужават ли си?

# 474
Освен бельо по  плакатите нещо друго интересно?

Май имаше някаква патица или пуйка newsm78

Не се впечатлих от нищо пък и бързах де та не успях да погледна хубаво плакатите.

# 475
  • София
ymemansi  - мерси, мен повече нехранителни неща ме интересуват, определени няколко неща чакам и все с надежда си стоя за тях Simple Smile

Just...a woman  - коледни кутии - тези металните ли? Ако да, вчера видях на раковска...

# 476
Angel_Dust и аз съм така. Вече си мисля, че съм за група на анонимните лидлхолици Simple Smile В момента обаче съм пред заплата/майчинство и за това се опитвам да не гледам какво има, че не се издържа. Simple Smile Е взех, някои неща, но другата повече ще се раздам Simple Smile Ужас, направо като болна Simple Smile хахаха

Дано ги пуснат тия инхалатори по-скоро!!!

# 477
Вече трети път не намирам стафиди в магазина, дали и те не са от изчезналите стоки  newsm78 Много ми харесваха, но явно ще трябва да се ориентирам към други.

# 478
  • Русе
Вече трети път не намирам стафиди в магазина, дали и те не са от изчезналите стоки  newsm78 Много ми харесваха, но явно ще трябва да се ориентирам към други.
Стафидите са някъде до хладилните витрини с бутертесто или отсреща на късата страна на алкохола. Сега с тези коледни лакомства ги преместиха. Отдавна стафидите не стоят при сметаните.

# 479
На късата страна до алкохола видях изнесени ядки и сушени сливи, но стафиди нямаше. Другият път ще попитам някой от служителите.

Общи условия

Активация на акаунт