Лидл ::51::

• 77 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Бихте ли споделили в кой от магазинте в София има останали перфоратори.
Благодаря предварително.

# 451
Днес минах през ЛИДЛ-а. Пуловерите и жилетките нещо не ми бяха по вкуса. Взех обаче от чая "Сър Едуард'с" от плодовите 2 бр. - с круша и карамел, и с малина и боровинка. Пробвах ги и двата, и двата съдържат хибискус и сушени плодове. В карамеления има и 5 % карамел. Ухаят коледно и на уют. Другите аромати от линията също са ми любопитни.
Взела съм и марули - вярно, не им е сезона, но са много вкусни и свежи.
Също и от любимите ми меденки с тъмен шоколад и джинджифил. Сбогом, диета, довиждане, линия.

# 452
  • София
Тези чайчета има ли ги някъде из сайта им  newsm78

# 453
  • под тепетата
Пунчик,  магнитчето , че се залепва не е гаранция, че тенджерата ще става за индукционен котлон. Притежавам такъв от години, купих и на щерката студентка  и се засилих да и взема тенджери. С магнит пробвахме и взех една голяма, за същата малка - ще ми доставят на другия ден. Добре, че вкъщи се сетих да пробвам на котлона, преди да я опаковам и изпратя  #Crazy Върнах я на другия ден и взех тенджери, които си имаха знака за индукция - като навита телефонна жица. В магазина имаха инд.котлон, та им показах на живо за какво става дума.  
 Знам, че оспамих темата, но се надявам, че помагам на други съфорумки.

# 454
На мен ми помогна. Благодаря!

# 455
Мога ли да върна използван уред за мъфини? Изобщо не ми хареса. Отстрани са опе4ени, отгоре не и не бухват изобщо.

# 456
  • Варна
Благодаря ти, bilqna_69. Аз така или иначе се отказах (но днес ги загледах - хареса ми, че ги има в различни цветове)
Някой май се вълнуваше за детските лампи - днес към 18 ч. във Варна до зеленчуковата борса имаше костенурки и пчеличка.
Бях тръгнала за апрески за себе си, но се отказах. Трябват ми най-вече за газене в кал и тоя велур дето са го сложили на 4-5 см. от земята за отрицателно време ще заприлича на нищо.
Дъщерята намаза розово-лилави. Тъкмо най-накрая ги пробва - много си ги хареса.

# 457
  • София
Пунчик,  магнитчето , че се залепва не е гаранция, че тенджерата ще става за индукционен котлон. Притежавам такъв от години, купих и на щерката студентка  и се засилих да и взема тенджери. С магнит пробвахме и взех една голяма, за същата малка - ще ми доставят на другия ден. Добре, че вкъщи се сетих да пробвам на котлона, преди да я опаковам и изпратя  #Crazy Върнах я на другия ден и взех тенджери, които си имаха знака за индукция - като навита телефонна жица. В магазина имаха инд.котлон, та им показах на живо за какво става дума. 
 Знам, че оспамих темата, но се надявам, че помагам на други съфорумки.
А всъщност в какво се изразява не ставането? (сигурно въпроса ми е доста глупав, но не съм ползвала такива котлони и нямам идея)

Веселото  - знаех си аз, че е супер глупост този уред... друго си е във фурната Simple Smile

# 458
  • под тепетата
Дава светлинен сигнал за  грешка и звуков сигнал, след което се изключва.

# 459
  • Варна
Да споделя. Днес с ММ отидохме до нашия Лидл, взехме му спортен екип. Хубави са, дебелички пък и изглеждат добре. Обаче долниците са ужасно грамадни. Горната част му заспа, а в долната можеше да влезе още един като него. Да си имате едно на ума ако купувате. Преди 2 часа ходи да го върне. Дамските апрески гледах, но нещо не ми допаднаха на мен. Но се каня на 10-ти да ида и да се снабдя с бикини и потници. Ааа, да. Взех и от врата без кост за бърза вечеря, но месото не беше никак хубаво честно казано. Абе като цяло днес съм разочарована. Thinking

# 460
  • България
Ситото и съда за разтопяване на шоколад как са?
Купих и двете Simple Smile . Не съм ги пробвала още, но на пръв поглед ме грабнаха.

# 461
  • Русе
В момента нали има  при нещата за печене  подправки  за коледни  сладкиши има и бакпулвер доста голям пакет... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14027
Чак пък голям - 25 гр. На Кастело бяха по 15 гр. и много по-евтини.
И наистина, справка с Гугъл казва, че това не е бакпулвер, а е амонячна сода. Ако действително е така си заслужава парите, защото в кварталния магазин амонячната сода е 25 ст. за 10 гр.

# 462
  • Sofia
В момента нали има  при нещата за печене  подправки  за коледни  сладкиши има и бакпулвер доста голям пакет... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14027
Чак пък голям - 25 гр. На Кастело бяха по 15 гр. и много по-евтини.
И наистина, справка с Гугъл казва, че това не е бакпулвер, а е амонячна сода. Ако действително е така си заслужава парите, защото в кварталния магазин амонячната сода е 25 ст. за 10 гр.
Добре,де...защо тогава са го превели " бакпулвер" ? Вярно е,че бакпулвера е комбинация от хлябна сода и лимонена киселина,но  амонячната си е съвсем друга хава?  newsm78

# 463
... днес към 18 ч. във Варна до зеленчуковата борса имаше ...

А имаше ли метални кутии - тези сет от три, с мечетата?

# 464
Но се каня на 10-ти да ида и да се снабдя с бикини и потници.
Какви бикини и потници? От къде разбра какво ще пускат? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт