Лидл ::51::

• 77 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Мъжките дрехи как са? Мм има нужда от тънки блузи.

# 436
Похвалям адвентските/коледните календари от 1,70лв,изяде се веднага от детето,явно шоколада е хубав.Пак ще купя,но този път ще го скрия за Коледа.Видях детските якета за 30лв,кафяви и не толкова дебели,сториха ми се умалени на ширина.

# 437
Похвалям адвентските/коледните календари от 1,70лв,изяде се веднага от детето,явно шоколада е хубав.Пак ще купя,но този път ще го скрия за Коледа.
Хубав е, и аз миналата година изядох един  Mr. Green

# 438
  • Пловдив
За кутиите,пластмасовите 10бр. за 10 лева-мнения Rolling Eyes

# 439
  • София
На мен пък ми е по-интересно дали после ще пускат и тенджери и тигани за индукционни котлони и на какви цени. Ще е малко тъпо сега да си купя котлон, пък после да хукна да обикалям целия град с магнитче да си търся останалото.

Скрит текст:
Като цяло, много ме дразни това поетапно пускане на нещата. Чакаш нещо цяяяяла година и те вземат, че го пуснат баш когато си останал с 2 лева. Или пък пуснат нещо, което не те урежда на 100%, но го взимаш. След две седмици пускат точно това, което ти е трябвало, но вече си си изхарчил средствата предвидени за него. Или пък пуснат нещо, което се ползва с друго нещо, но не наведнъж а поотделно - котлон без тигани, кутии за вакуумиране без уред за вакуумиране...
Да разбирам ли, че тези котлони не могат да се ползват с обикновени тенджери?

# 440
  • София
Зависи от тенджерите и тиганите... моите всичките стават и за индукционни. алуминий, мед и стъкло не стават.

# 441
  • София
Зависи от тенджерите и тиганите... моите всичките стават и за индукционни. алуминий, мед и стъкло не стават.
Peace Благодаря!

# 442
  • Сливен
В момента нали има  при нещата за печене  подправки  за коледни  сладкиши има и бакпулвер доста голям пакет... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14027
Да кажа и аз за бакпулвера - миналата коледа го имаше пак и награбих два пакета. Но когато се зачетох на указанията на различните езици се оказа че това не е бакпулвер, а Амонячна сода. Поне аз така разбрах, ходих търсих в интернет различни наименования на бакпулвера, но това амониум нещо си е направо Амонячна сода Sad. Ако някой друг си го е купил нека погледне и каже.

# 443
Аз да питам все пак някой купи ли си от тези ' музикални' гирички в лидл- те даже са намалени в момента?

# 444
  • TX
от петък това капучино ще е намалено http://www.lidl.bg/bg/offer.htm?action=showDetail&id=14228 някой взимал ли е да каже дали си струва
преди съм вземала от това и ми е харесвало при все, че повече съм по кафето

# 445
  • на Мелмак
Не можах да се сдържа - взех коледна украса , много ми е коледно тази година още от мин. месец  Crazy
Взех лакомства за децата  
Взех и черен чай с аромат на портокал - ще го пробвам довечера , но предполагам , че ще ми хареса  Grinning
Тези тавички - много нюню  Laughing ,аз лично не мога да им измисля приложение .

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 17:34 от etty775

# 446
Кой е този чай с аромат на портокал ?

# 447
  • София
Скрит текст:
Не можах да се сдържа - взех коледна украса , много ми е коледно тази година още от мин. месец  Crazy
Взех лакомства за децата  
Взех и черен чай с аромат на портокал - ще го пробвам довечера , но предполагам , че ще ми хареса  Grinning
Тези тавички - много нюню  Laughing ,аз кично не мога да им измисля приложение .
Да не би да са за индивидуални порции, например лазаня? (Не съм ги виждала на живо още)

# 448
  • София
Мне за  индивидуална лазаня са големки Simple Smile Едни такива - никакви... може би за човек да си готви нещо малко само за 1-2-ма, за едно ядене.

# 449
Ситото и съда за разтопяване на шоколад как са?

Общи условия

Активация на акаунт