Лидл ::51::

• 77 122
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Папая харесвам само в консерва (в комбинация с други плодове), прясна никога не ми е харесвала.

# 511
  • Русе
Аз днес си купих свинска плешка и гъби на 50% намалени. Готвих месото тази вечер с гъбите, лук, морков, чушка и стана много крехко, разпадаше се още като го боднеш с вилицата.
Момичета,във "вашите" магазини има ли от онзи немския салам с чесънчето,дето е опакован като бомбички?Забравих му името,но ММ каза,че бил вурст - нещо си  Mr. Green
Биервурста изчезна още в края на юли или началото на август. През алпийската седмица имаше някакъв подобен, но не купих - видя ми се по-скъп и грамажа му беше по-малък.

И в Ловеч ги няма стафидите, предната седмица ги гледах  Thinking

# 512
Върнах уреда за мъфини.

# 513
Опекох заека, стана много добре, крехко, не му трябваше повече време отколкото на едно пиле Naughty

# 514
Върнах уреда за мъфини.
Не вършеше ли работа?

# 515
Не изпи4а равномерно. Отстрани са изпе4ени, а отгоре не. Не бухнаха изобщо. Пълен провал.

# 516
Може да не се е разработил. Машината за хляб не изпичаше добре коричката при първите няколко хляба. Сега всичко е на шест.
 Помело съм вземала и ни хареса. Но си зависи и от партиди може би. За папаята не съм яла и не мога да правя сравнение. /Беше и на 50% и поне не съм дала пълната и цена /която не е малко за моя джоб и вземайки предвид колко беше отвратителна ./ Манго съм вземала ,не ми допадна много ,но чак директно в коша не отиде. Това си беше пълен отврат.
  Чайовете дано са хубави и са в постоянен асортимент ли? Не можах да ги видя днес и все ми се ще да вярвам ,че любимият ми зелен чай с кактус ще го има отново.

# 517
Момичета, знаете ли на каква цена пускат шприц за сладки в Lidl? Спомням си, че преди няколко месеца имаше, но за цена не се сещам..Благодаря ви:)

# 518
Ами едното от нещата в брошурата не е ли като шприц или се лъжа?

# 519
  • София
днес в Кауфланд видях коледни метални кутии по 6 лева  Simple Smile

Цената за един брой ли е?

# 520
  • Бургас
Аз си купих от там 3 броя за 6,99лв Peace

# 521

Чайовете дано са хубави и са в постоянен асортимент ли? Не можах да ги видя днес и все ми се ще да вярвам ,че любимият ми зелен чай с кактус ще го има отново.

Страхотен е този чай Heart Eyes. И аз го чакам да се появи.

# 522
С кактус ли?
Кой е този чай?

# 523
  • Русе
Момичета, знаете ли на каква цена пускат шприц за сладки в Lidl? Спомням си, че преди няколко месеца имаше, но за цена не се сещам..Благодаря ви:)
Мисля, че беше 17 лв., ако имаш предвид този
Скрит текст:

# 524
С кактус ли?
Кой е този чай?

Не намирам снимка, кутията прилича на тази, но на мястото на грейпфрута има нарисувани цветове на кактус, пакетчетата са кръгли като на снимката. Няма го от доста време. Изключително ароматен е.

Общи условия

Активация на акаунт