Лидл ::51::

• 77 140
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна

Взех си покривка. Харесва ми. Плътна е (за разлика от някакви други, които се мотат из къщи и трохите падат през дупките им).

От кой Лидл?

Да знам,ако днес ми остане време кой Лидл да щурмувам.

Варна, до зеленчуковата борса. Като гледам си от Сф, май няма да ти е много по път  Laughing

# 496
Момичета,във "вашите" магазини има ли от онзи немския салам с чесънчето,дето е опакован като бомбички?Забравих му името,но ММ каза,че бил вурст - нещо си  Mr. Green

# 497
  • Варна
днес в Кауфланд видях коледни метални кутии по 6 лева  Simple Smile

# 498
Папаята замина в коша. Какъв вкус трябва да има хубавата такава? Тази явно е била зелена и е узряла насила. Според дъщеря ми по-отвратително нещо не била яла. Запазих само семето.

# 499
Минах през щандовете за марципанени и коледни сладки неща - сбогом диета!

# 500
l'etrangere, къде намери стафидите - при нишестетата или отстрани до алкохола?
При нас стафидите са на късата страна, близо до алкохола, при разните ядки, сини сливи, печени бадеми, суров микс и т.н. Стафидите са най-вляво.
Пак ще погледна, благодаря  Hug

# 501
  • София
Папаята замина в коша. Какъв вкус трябва да има хубавата такава? Тази явно е била зелена и е узряла насила. Според дъщеря ми по-отвратително нещо не била яла. Запазих само семето.

Папаята и аз загледах днес, но реших да не рискувам засега.
От това което чета трябва да е сладка с вкус на нещо между пъпеш и праскова. Тези които продават най-вероятно са зелени, дали ако постоят малко ще стават за ядене - по-сладки newsm78. Трябва ли да станат меки - като авокадото например? Някой с опит да сподели  Praynig

# 502
Взех замразен зеленчуков микс "за гювеч" за 0.99 мисля..не го бях виждала досега нов ли е?
Изключително приятен, днес го готвих, вътре имаше  2 цели големи домата, патладжан, чушки, лук,тиквички,моркови, доста грах, магданоз. Похвалвам
Ще се запася за дългите зимни вечери  Laughing

# 503
Беше си мека като узряла ,безвкусна просто -леко на тиква имаше вкус.

# 504
  • София
Да не е презряла?
Скрит текст:
Вероятно знаете, но ще споделя, че зеленото авокадо узрява по-бързо, когато е сред цитрусови плодове.

# 505
Нали трябва да е сладка поне малко. За пръв път взех да опитам. Четох ,че има вкус между пъпеш и праскова. Това имаше вкус на сапун или на нищо.

# 506
Нали трябва да е сладка поне малко. За пръв път взех да опитам. Четох ,че има вкус между пъпеш и праскова. Това имаше вкус на сапун или на нищо.
Хубава е според моя вкус. Точно такава трябва да бъде- пъпеш-праскова-сапун Simple Smile

# 507
Само сапун си е и без аромат Grinning

# 508

Според приятелка, папаята има вкус на вмирисани чорапи  Laughing аз май веднъж бях взела от К. и не я одобрих много. Не помня честно казано.

Днес загледах помелото.Много нюню и се отказах. С малкия купихме грейфурти, че много ги обичат. Нищо друго не ми грабна окото, а доста гледах.

# 509
    Не съм опитвала папая, но като дете съм яла манго и веднъж купих един брой. След търпеливо чакане да омекне поне малко, го разрязах и опитах - вкусът бе на препарат за съдове или прах за пране, или сапун ако щете. Та явно е от консервантите.

Общи условия

Активация на акаунт