Лидл ::51::

• 77 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Взех и от врата без кост за бърза вечеря, но месото не беше никак хубаво честно казано. Абе като цяло днес съм разочарована. Thinking
И аз така миналия път бях разочарована от врата и споделих, сега взех от шницелите, реших да дам втори шанс на месото, ама пак съжалявам. Дебели, като ги отвориш отдолу месото с променен цвят, май трети шанс няма да дам  ooooh!
Взех от детските апрески 30-ти номер, сините на точки, супер са  Peace

Миналата седмица, когато беше лошо времето, ни домързя да ходим за месо от обичайното място. Лидл ни е най-близкия магазин и 3 пъти купихме различно месо от там. Всичкото беше жилаво. Освен това не мога да сбъркам вкуса му - беше на замразявано месо. Отделно, че мъжът ми има проблем с капризния си стомах след употреба на месо от Лидл и затова не бях купувала от години. Не се е променило нищо. Налагаше се всяка вечер да пие хапчета, за да може да заспи.

Впрочем, в момента свинското каре е на промоция и в Лидл, и в Била. В Лидл е 9,50 лв, в Била - 7,50лв. Дори и като цена не е добро.  Wink

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 13:02 от Тaня67

# 481
И аз търсих стафиди много пъти, но няма.

# 482
  • София
Никой не каза нищо за пластм.кутии...Дали са и те ню-ню или си струват 10-те лева?

Купих кутиите, според мен са перфектни за тези пари! Взех и от тези от миналата седмица дето бяха  4 за 12лв. идеални са за съхранение на лакове за нокти  Mr. Green

# 483
От септември не съм купувала свинско от Лидл ,но преди винаги съм била доволна от месото. Може да е до партиди.Даже сега мислех да купя врат и гърди.
 Сутринта ходих да сменям апреските /сина ми като писна сутринта били големи -вечерна ги мери уж му бяха добре/.
 Та забравих да погледна за споменатите чайове с круша. Къде точно са сложени -при чайовете от постоянен асортимент или на щанда с промоциите за седмицата или от минала промоция. Не го виждам в брошурите.

# 484
  • Варна
Покривките и тишлайферите заслужават ли си?

Взех си покривка. Харесва ми. Плътна е (за разлика от някакви други, които се мотат из къщи и трохите падат през дупките им).

# 485
  • Stuck in a moment
Най-накрая пробвах спрея против петна (този с яката) - доволна съм от резултата, махна петно от шоколад от бяла блузка  Peace
Стафиди вчера купих, поне тук има много.
Месото....единствено харесвам бонфилето и то ако го очукам преди печене, иначе не ми е достатъчно крехко. И кайма съм купувала, когато не съм имала време да ми смелят, но не ми харесва, седи си на конци/въженца дори след топлинна обработка. Лично мнение! Но пък когато компромисно взимам, поне знам, че е в срок и не е развалена.

Иска ми се да пуснат отново термодънки за деца, от тези с подплата, преди съм купувала, бяха удобни и практични.

# 486
Взех си от новия чай Сър Едуард, страхотен е, чак ме е яд че взех само два вида. Взех и комплекта за декорация на мъфини. Изглежда добре, но не съм го пробвала още. Видях в магазина плакатите с бельото,  чакам го отдавна. Гледах бельото преди няколко дни в чуждите каталози на Лидл, имаше и комплект от два сутиена, дано да ги има и при нас Wink

# 487
Къде стои точно този чай ?И какви разновидности има?Зеленият изчезна преди година.

# 488
  • София

Купих кутиите, според мен са перфектни за тези пари! Взех и от тези от миналата седмица дето бяха  4 за 12лв. идеални са за съхранение на лакове за нокти  Mr. Green

От кой Лидл?

Взех си покривка. Харесва ми. Плътна е (за разлика от някакви други, които се мотат из къщи и трохите падат през дупките им).

От кой Лидл?

Да знам,ако днес ми остане време кой Лидл да щурмувам.

# 489
Къде стои точно този чай ?И какви разновидности има?Зеленият изчезна преди година.
Стои над другия чай, има плодови, жасминов, черен с тропически плодове/червени плодове/с лимон/ портокал, ако не се лъжа имаше и зелен чай, Ърл Грей. Плодовите са и те доста видове. Ще се опитват всички така като гледам Simple Smile

# 490
l'etrangere, къде намери стафидите - при нишестетата или отстрани до алкохола?

# 491
Чета отзивите за месото, а тъкмо се върнах от Лидл и купих св. плешка и св. месо за готвене. Вече се настроих, че ще е гадно  Sick Взех и заек, беше намален на 6лв/кг, в момента се готви  Mr. Green Взех си и ванилия пръчки и съм много доволна  Joy

# 492
  • София
И аз съм взимала месо, което изглежда свежо, а отдолу е тъмно. Последно взехме от каймата на промоция, жилава, стои на конци и ни боляха стомасите и двамата с ММ.  Confused

# 493
Freyda, сготви ли заека и как е?  Grinning
Аз вчера взех 2 заека, днес ще правя единият в гювеч с кисело зеле, надявам се след 3 часа в гювеча да не остане жилаво.

Момичета, ако искате прясно ( със сигурност) месо да си купите е най-добре да си го купите от магазин за месо. Всички вериги супермаркети продават дълбоко замразено месо, нищо, че пише "охладено".

# 494
l'etrangere, къде намери стафидите - при нишестетата или отстрани до алкохола?
При нас стафидите са на късата страна, близо до алкохола, при разните ядки, сини сливи, печени бадеми, суров микс и т.н. Стафидите са най-вляво.

Общи условия

Активация на акаунт