Лидл ::51::

• 77 116
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
A спомняте ли си кога пуснаха миналата година ски екипите якета и гащеризони 128-140 см..
Миналата година купих яке и съм много доволна 

# 556
  • София
началото на декември

# 557
благодаря за брошурата!
Другата седмица май само гащи ще купя Simple Smile

# 558
  • София
Днес най-накрая купих апреските.Дъщеря ми носи 34 номер и и взех 34.Дано и станат,но 35 номер ми изглеждаха големи.Ако не ще сменям за 35.
Погледнах и за апрески за мен,точно си намерих моя номер и се сетих,че от миналата година имам нови,новенички,стоят си.Дадох сума ти пари,а то така и не стана време за тях.И се въздържах от лидълските.

# 559
И аз на бельото съм хвърлила око, но видях и някакви буркани за насипни продукти, 5 бр. за 7 лв.   Thinking

# 560
И аз на бельото съм хвърлила око, но видях и някакви буркани за насипни продукти, 5 бр. за 7 лв.   Thinking

Къде ги гледате пак тия неща  newsm78

# 561
Новата брошура - Френска седмица  Peace
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_46

raja_nikol само 1 страница назад Simple Smile

Седмицата по-скоро е делукс, само вината май са френски.

# 562
  • София

Къде ги гледате пак тия неща  newsm78

В брошурата на миналата или по-миналата страница я пуснаха. #553  пост.

Бурканите са изгодни - 8 лв Wink Въпреки, че ако са 5 различни размера ми е малко странен комплекта Simple Smile Аз подобен тип съм си взимала от икея, според размера 1 бр  бяха 3, 5, 7 лв.

# 563
Новата брошура - Френска седмица  Peace
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_46

raja_nikol само 1 страница назад Simple Smile

Седмицата по-скоро е делукс, само вината май са френски.

Извинявам се  Embarassed

# 564
  • София
Почвам да ставам фен на Лидъл Mr. GreenОтидох за едно бри,на касата 90 лв. платих  hahaha JoyВзех много хубав гофретник,и разни коледни украси за сладки и коледни кутии  chefГофретника е много хубав,вече направих гофрети Heart Eyes

# 565
  • София
Някой взимал ли е преди такова бельо? Отговарят ли си на размера?

# 566
  • Пловдив
Ще има винтоверт...Акумулаторен-търсихме преди с някоя съфорумка  Grinning Само цената няма да хареса на ММ -119лв.Надявах се да е поне наполовина.То и другите качествени марки са толкова.

# 567
На мен пък новата брошура не ми се отваря цялата,затова да попитам някакви детски дрехи има ли,благодаря

# 568
  • София
Ще има винтоверт...Акумулаторен-търсихме преди с някоя съфорумка  Grinning Само цената няма да хареса на ММ -119лв.Надявах се да е поне наполовина.То и другите качествени марки са толкова.

дам, моят се е наточил вече... толкова и преди му е била цената почти 111 в, все пак това е 18v, 14,4v май беше 80... да не сте се бъркали с него за по-евтино?

gitadam  бельо - гащи и  потници.

# 569
На мен пък новата брошура не ми се отваря цялата,затова да попитам някакви детски дрехи има ли,благодаря
Само бельо. Но пък ако те интересува има пак печати, перфоратори, стикери, крафт комплектии.... за деца

Общи условия

Активация на акаунт