Лидл ::51::

• 77 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
а този с чупещото рамо на каква цена беше? аз не знам защо имам някакъв спомен за винтоверт от лидл за около 40 лева, и сега тая цена 119 ме стресна, но може би нещо друго съм гледала

Да, на 40 лв беше. Бяха го пуснали....... newsm78 началото на лятото- Май- Юни- там някъде. Аз даже се учудих, че ММ ще си купи инструмент от Лидил, защото неговите инструменти всички са професионални Бош или Метабо за хиляди левове, но той каза, че за 40 лв, това нещо си струва парите.
И ММ каза, че е за дребни неща.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 13:44 от Анонимен

# 616

Какви са те сутиени, за които говорите? Кога са ги пускали? Да не става въпрос за безшевните бюстиета, които пускаха наскоро, те ми изглеждат доста стегнати и си мисля, че няма да са удобни. Иначе и аз имам спортен сутиен от Лидъл, без подплънки е, но си е много стабилен. Peace

Не, не са безшевните сутиени. Лятото ги бяха пуснали и в нашия магазин бяха останали единични бройки, които ги бяха намалили, сварих та взех този път. Този без банелите и подплънките си е скроен сутиен, от приятна материя. Спортният сутиен също е скроен, доста качествен. За сравнение си бях купила такъв за 30 лв от Ойшото в Мола и трикото му се нацепи след месец използване, а този не е мръднал.

# 617
Момичета, някой пробвал ли е сместа за кексчета на клечка или пък тази за мъфини?

# 618
  • велико търново
Момичета в тази седмичната брошура на стр. 19 има Коледна елха за 45лв.
Някой купиха ли си я вече ?Как е на пръв поглед ?Искам да сменим нашата доста е стара и малка търся кичеста елха 150см ме устройва като височина. Светодиодната декорация също ме грабна дали си струва9,99лв.? Simple Smile

# 619
  • Варна
Новото кафе нес браун някой пробвал ли е? Каква е разликата не разбирам /не видях описано на опаковките/!?
и аз го загледах днес, на прах е като инката, дето я пиеше баба ми. може би е по-слабичко

благодаря за мненията за винтоверта Simple Smile

някой пита за сместта за палачинки - купих такава преди 2-3 години, и не останах очарована, съответно втори път не бих взела

да ви питам нещо друго - днес видях в магазина едни коледни сладки в пластмасова правоъгълна прозрачна кутия, имаше три вида - едните звездички, другите кръгли с поръска захар, и третите едни правоъгълни, цената беше 7 и нещо...някакви отзиви?

п.п. видях кръглите метални коледни кутии, нямат нищо общо с тези от Кауфланд за 6 лева, доста по-големи са, явно оттам идва разликата в цената

# 620
  • Русе
Прегледах, но не видях да коментирате - дали някой се снабди с мъжки дънки? Има ли от тях, че мъжът ми иска, но до събота няма как да отидем до Лидл.
Зависи за кой град питаш. Днес в Ловеч имаше доста. Зависи и за какво ти трябват. Когато в края на юли пускаха дънки купих на ММ, за да ходи с тях на работа. Като за 20 лв. стават, но на места като, че ли започнаха да се протриват. Състава им е 65% памук и 35% нещо изкуствено, не помня полиамид ли беше. Общо взето са тънки.

# 621
И аз да похваля винтоверта,лятото го взехме за 80лв.ММ работи ел.инсталации и го ползва всеки ден,понякога му се налага по 150-200 контакта и ключа да зареди...той доволен и аз(че от неговите машини лошо ми става от цените им)

# 622

п.п. видях кръглите метални коледни кутии, нямат нищо общо с тези от Кауфланд за 6 лева, доста по-големи са, явно оттам идва разликата в цената

Помня, че ги обсъждахте, но не обърнах много внимание тогава  Blush, сега обаче се сетих, че ми трябват такива кутии. От миналата седмица ли бяха, нещо нямам спомен? Дали може линк или поне да ме ориентираш за цената

# 623
  • София
Аз купих сутринта дънки, но ще се пробват чак в събота, та не мога да дам отзиви за модела. На мен ми харесват, като за тази цена са супер. Не знам доколко се свиват и доколко са мачкаеми. Взех тъмносините. На другите модели не ми хареса джоба отзад, сложили са едно парче като кръпка.
Доста хора ги ровеха сутринта в 8.30, аз затова и минах преди работа да взема, че току-виж свършили.
Дано да съм уцелила номера само...

# 624
  • Русе
Аз купих сутринта дънки, но ще се пробват чак в събота, та не мога да дам отзиви за модела. На мен ми харесват, като за тази цена са супер. Не знам доколко се свиват и доколко са мачкаеми. Взех тъмносините.
............
Дано да съм уцелила номера само...
Не се свиват. Не се и мачкат. Тези специално не ги гладя след пране. За номера - когато ги купувах лятото се двоумях между 3 цвята. И трите имаха разлика в талията при един и същ номер Laughing но аз предвидливо си носех дънки, по които да меря  Wink

# 625
  • Варна

Помня, че ги обсъждахте, но не обърнах много внимание тогава  Blush, сега обаче се сетих, че ми трябват такива кутии. От миналата седмица ли бяха, нещо нямам спомен? Дали може линк или поне да ме ориентираш за цената
от тази седмица са, виж на стр. 18 http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
бтв вчера ходих на Джъмбо, и там има най-различни метални, не само коледни

# 626

от тази седмица са, виж на стр. 18 http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
бтв вчера ходих на Джъмбо, и там има най-различни метални, не само коледни

Благодаря!
Дано са останали утре.

# 627
Чая с жасмин хубав ли е ?  Досега не мога да попадна на хубав такъв.
Преди малко го опитах, на мен ми хареса   Peace Като дете съм пила за последно, нямам много база за сравнение, но има вкус на чая от детството ми  Heart Eyes

# 628
Точно като чая от детството си търся /това е било преди повече от 20г /беше китайски с някакво корабче на опаковката,имаше божествен вкус . Ще си го купя тогава.
 Но чая  с кактус го няма /тази серия явно няма да се произвежда/ ,а беше и много изгоден - около 40 пакетчета за 1,50 май ,ако не се лъжа./

# 629
  • София
Кутийте са много хубави,коледните.

Общи условия

Активация на акаунт