Лидл ::51::

• 77 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Сготвих свинското, малко след консумация ме хвана корема  Sick . Повече месо от Лидл, освен заешко newsm25 .

# 631
  • Русе
Сготвих свинското, малко след консумация ме хвана корема  Sick . Повече месо от Лидл, освен заешко newsm25 .
Аз готвих във вторник плешка, днес гърди с кисело зеле. Нищо ни няма за сега, при все, че съпруга ми има язва на стомаха.
Месата са 2 вида - на БОНИ и на Тандем. Винаги купувам на БОНИ, от другата фирма преди съм вземала и не съм го одобрявала. Дори днес гърдите на БОНИ се оказа, че са без кост. Разбрах го чак вкъщи като започнах да ги готвя. Дори извадих опаковката от коша да проверя гърди с кост ли съм купила, сверих и с касовата бележка. На Тандем си имаха доста големи кости, доста сланина и кожа.

# 632
Редовно купувам от Лидл месо и никога не сме имали проблеми. Освен понякога пернати крилца, които доизчиствам. Иначе се готви бързо и няма дъх месото,дори намаленото.

# 633
Момичета, детският комплект печати за 9.99 лв., който ще пуснат на 13.11.2014 г. /стр.24/ струва ли си?  Видях че миналият месец също е имало печати, моля за мнение от някой, който си ги е купил.  Hug

И още нещо - кои коледни лакомства от брошурата ще препоръчате? Питах една служителка в единият ни Лидл - каза, че ще ги поддържат всичките до Коледа.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 22:18 от korali

# 634
  • софия
Момичета, детският комплект печати за 9.99 лв., който ще пуснат на 13.11.2014 г. /стр.24/ струва ли си?  Видях че миналият месец също е имало печати, моля за мнение от някой, който си ги е купил.  Hug

И още нещо - кои коледни лакомства от брошурата ще препоръчате? Питах една служителка в единият ни Лидл - каза, че ще ги поддържат всичките до Коледа.
Печати е имало няколко пъти. Мънички са. Дали си си струва за теб можеш да прецениш, когато ги видиш на живо.

Коледни лакомства - по-голяма част от делукс серията. Но, все пак, всичко е въпрос на личен вкус. Много от нас хареват марципана, има такива, които не го харесват. Харесващите го харесваме различни негови вкусове. Трябва да опиташ. Ти най-добре знаеш какво харесваш.

# 635
  • Пловдив
Много рядко купувам месо от Лидл,но днес ми се наложи.Котлетите са жилави и определено това е размразявано месо.Разочарована съм.

# 636
Няколко пъти сме вземали свинско месо, когато е било на промоция, обикновено е плешка- никакви проблеми. А от една година само от там купуваме кайма, стандарт "Стара планина", просто е перфектна и цената й е напълно приемлива  Peace

# 637
И аз месо - само от Лидл вземам, нямам време да обикалям по други магазини обикновено..

Проблеми досега не съм имала.. а болките в корема  вероятно са не от самото месо, а от комбинацията на месото с друга храна - въглехидратна..

Днес ще намина да заредя малко свинско, че чакам гости, и да взема заквасена сметана, че в понеделник съм я пропуснала...

# 638
Момичета за какво използвате марципана? Взех си и от двата вида днес с идеята да го използвам за украса на коледни сладки, но се чудя дали е такова предназначението му. Дали мога да го разточа и да го изрежа на фигурки?

# 639
  • Пловдив
Момичета,докато идем снощи и разграбили пробивните триони/зегето -50лв. ooooh! Някъде да мернахте да има останали?
По тел. ли да звънна да питам или мейл да пиша Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 08:27 от mystic woman

# 640
В Кичука дали има останали от коледните кутии ?  Rolling Eyes

# 641
  • Пловдив
В Тракия има.

# 642
Видях сутиените,наистина са изгодна оферта,но не са моя номер.Детското бельо изглежда също добре.

# 643
Мъжките потници и тениски не става ясно с колко % памук са. Така само "високо съдържание на памук" нищо не ми говори. ММ има нужда, но не иска 100% памук, защото стават на торби. Лятото си бях купила едни дамски боксери от памук, те пък се свиха и сега са ми малки. За това избягвам да купувам бельо с "високо съдържание на памук"  Tired
Аз съм мн доволна от сутиените на Кауфланд, които преди де седмици бяха пуснали по 7 лв  Peace

# 644
Момичета за какво използвате марципана? Взех си и от двата вида днес с идеята да го използвам за украса на коледни сладки, но се чудя дали е такова предназначението му. Дали мога да го разточа и да го изрежа на фигурки?

Не разбрах кои два вида си купила, иначе аз го ползвам за ядене  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт