Лидл ::51::

• 77 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Прясно месо в Лидл се продава, но тогава си пише "прясно", а не "охладено". Купих вчера прясно свинско от малко прасенце - имаше предна четвърт, задна четвърт и ребра, около 11-12 лв./кг . Страхотно печено стана, по-крехко и от пилешко. Купувала съм и от прясното телешко за готвене - също си личеше, че е от млади телета, докато в месарските магазини обикновено пробутват говеждо за телешко. Надявам се някога да пуснат и истинско прясно телешко за стекове - такова, каквото продават в Европа и Турция, дето го слагаш без никаква обработка на скарата и стават супер крехки пържоли!

Искам да питам, някой правил ли е от cup-кейковете на прах в кутия, дето ги пуснаха предната седмица? Дали са сполучливи?

# 661

Надявам се някога да пуснат и истинско прясно телешко за стекове - такова, каквото продават в Европа и Турция, дето го слагаш без никаква обработка на скарата и стават супер крехки пържоли!

Точно в Лидл бяха пуснали такова месо телешко за стекове, превъзходно беше. Но купих миналата Коледа и след това не го срещнах на щандовете. Даже писах и на производителя Тандем Попово - отговориха, че вече няма да работят с Лидл. А месото беше фантастично, не съм го срещала и по другите магазини, вероятно отива за износ.

# 662
  • София
Да похваля зайчетата в Лидл - взимам за 3ти или 4ти път (вкъщи много обичаме заешко) и винаги са страхотни - свежи,пресни и много крехки. Лошото е, че не са им в постоянния асортимент и става война за зайци  #2gunfire Свършват още първия ден.
Испански са, по принцип винаги предпочитам да вземам български продукти, но след като миналата година купих български заек от кварталната месарница и имаше вкус на гранясало, произхода отиде на заден план Sick

# 663
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Искам да питам, някой правил ли е от cup-кейковете на прах в кутия, дето ги пуснаха предната седмица? Дали са сполучливи?
Да аз купих с розовата глазура, стават.

# 664
  • София
Прясно месо в Лидл се продава, но тогава си пише "прясно", а не "охладено". Купих вчера прясно свинско от малко прасенце - имаше предна четвърт, задна четвърт и ребра, около 11-12 лв./кг . Страхотно печено стана, по-крехко и от пилешко. Купувала съм и от прясното телешко за готвене - също си личеше, че е от млади телета, докато в месарските магазини обикновено пробутват говеждо за телешко. Надявам се някога да пуснат и истинско прясно телешко за стекове - такова, каквото продават в Европа и Турция, дето го слагаш без никаква обработка на скарата и стават супер крехки пържоли!

Ако са Belbake, получават се да.

# 665
За тези зайци все не можем да се вредим и мъжът ми всеки път им вдига скандал.  Mr. Green

# 666
  • София
За тези зайци все не можем да се вредим и мъжът ми всеки път им вдига скандал.  Mr. Green

Определено е много неприятно. Но аз следя кога ще ги пуснат и бързам да взема  Grinning

# 667
Днес търсих подсладеното кондензирано мляко и не го намерих в нито един от "Младост"-ките магазини.
Дали е случайно или от много време е изчезнало от постоянния асортимент?

# 668
Последно преди 2 седмици си купих кондензирано мляко , но другото в тубичките го нямаше.
 Днес реших да си купя месо от наскоро отворен магазин на местен производител . Ами не ми хареса . На вид не е изглежда толкова прясно.
 Лидълското месо си го харесвам и го казвам от позицията на човек ,който се храни по-често с домашно месо / от село /. В другите местни вериги не ми харесва месото. Може би от ЦБА съм имала понякога добри попадения.

# 669
За тези зайци все не можем да се вредим и мъжът ми всеки път им вдига скандал.  Mr. Green

Определено е много неприятно. Но аз следя кога ще ги пуснат и бързам да взема  Grinning
И ние следим, но началото на работното време съвпада с това на близкия Лидл и познай привечер колко зайци са останали.  Mr. Green

# 670
Скрит текст:
Пък аз мразя зайци , на селото на мъжа ми от глеждат и редовно ми носят и като ги видя   Sick писнало ми е от тях. Сега отлежава един в хладилника.

# 671
Скрит текст:
Пък аз мразя зайци , на селото на мъжа ми от глеждат и редовно ми носят и като ги видя   Sick писнало ми е от тях. Сега отлежава един в хладилника.
Дай го насам - шегичка.  Wink

# 672
Днес търсих подсладеното кондензирано мляко и не го намерих в нито един от "Младост"-ките магазини.
Ние взимаме подсладено от руските магазини Берьозка.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 21:09 от Lemy

# 673
Скрит текст:
Дай го насам - шегичка.  Wink
Не знам в кой град си -защо не.

# 674
 yulmana ,  Heart Eyes
Шегувам се.  Hug  Сигурно и тук има от кого да си купим домашно гледан.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт