Лидл ::51::

• 77 059
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Цитат на: krasimilo в пт, 07 ное 2014, 18:02
Днес търсих подсладеното кондензирано мляко и не го намерих в нито един от "Младост"-ките магазини.
Ние взимаме от подсладено от руските магазини Берьозка.

Това ми е ценна информация, благодаря! Мислех и за "Берьозка"-та, защото руснаците много употребяват такова мляко, но не бях сигурна и не ми се разхождаше на риск.
Иначе на мен ми трябваше за ей тия сладки:

Скрит текст:
http:/ /www.kulinarno-joana.com/2014/06/alfahores/   Като начало ще ги направя с течен шоколад.

По случая си купих и коледните кутии Simple Smile

# 676
  • Пловдив
Ако е така - подсладено кондензирано мляко на Dutch Lady има и в Билла.

# 677
  • Варна
За това избягвам да купувам бельо с "високо съдържание на памук"  Tired
Това във всички случаи означава, че памукът не е 100%, т.е. би трябвало да няма проблеми от рода на свиване и отпускане.

Не съм съгласна. От край време памукът след първо изпиране се свива поне с един размер, а след това по време на носене се отпуска. Ако е комбиниран с ликра, еластан или бамбук, може да не се променя. Имам такива такива корсетчета и не са мръднали, но имат по 20 % съдържание от посочените съставки.
Е, аз какво съм написала newsm78 Нали същото? Щом памукът не е 100% значи има примеси, дали еластан, дали изкуствена материя, във всеки случай нещо, което ще предотврати свиването. Във всеки случай аз не харесвам бельо от изцяло изкуствена материя, така че държа памукът да е основна част, макар и не 100%.

# 678
Ау, развали ми се микровълновата...как ме е яд, че не купих на силвър крест...много й се чудих тогава, когато я пуснаха, защо не я взех...

Дали скоро ще пускат пак Praynig ? Или направо догодина ?

Днес случайно видях от светещите ботушки и взех на моя калпазанин, много им се зарадва..
Когато ги пуснаха, не искаше, после видя в детската други деца с такива и ми наду главата...та днес го зарадвах, милия..

# 679
Ау, развали ми се микровълновата...как ме е яд, че не купих на силвър крест...много й се чудих тогава, когато я пуснаха, защо не я взех...

Не съжалявай много. Зависи от партидата. Моята много бързо гръмна. А скоро след това и друго момиче се оплака от същото.

# 680
Аз пък днес взех 2 пърленки (явно са нови в асортимента) . Ама само така да се ядат не стават.Според ме трябва да се доопекат или доовкусят.

# 681

Днес случайно видях от светещите ботушки и взех на моя калпазанин, много им се зарадва..
Когато ги пуснаха, не искаше, после видя в детската други деца с такива и ми наду главата...та днес го зарадвах, милия..
Ммикровелето и аз го чакам. Кога го пускаха за последно ?

# 682
  • Mediterraneo
последно зайците ги гледах на 5.50 намалени, явно не са се котирали много!

# 683
  • Sofia
Елха някой взе ли си?  newsm78
Обикалях ги днес,чудих им се и отложих... ooooh!
Ама пък да не свършат  Rolling Eyes
Рано ми е за Коледни неща,но пък имаше много сладурски играчки за елха от слама.  Peace
Ще се купуват тия дни  Wink

# 684
  • София
 Миналата седмица по телефона дадох заявка за конвектор, понеже ми казаха, че тази седмица ще докарват и ще ми се обадят - не ми се обадиха... пак ли да им звъня от понеделник или не е дошла стока явно.

# 685
Сиренето Софра в металната кутия на каква цена е?

# 686
  • Русе
За тези зайци все не можем да се вредим и мъжът ми всеки път им вдига скандал.  Mr. Green
Определено е много неприятно. Но аз следя кога ще ги пуснат и бързам да взема  Grinning
И ние следим, но началото на работното време съвпада с това на близкия Лидл и познай привечер колко зайци са останали.  Mr. Green
Чиби, ако близкия ви магазин е в Родина, там не очаквай да намериш прИмоционални меса. Там от самото отваряне на магазина преди 4 години си е така. Явно управителя нещо не го бива. ЛИДЛ в Дружбите и до НАП са много по-заредени.

И в Ловеч вчера имаше доста зайци на 6 лв.

Месо, откакто живеем в Ловеч съм купувала веднъж от кварталната месарница и не повторих. Пусна някаква червена вода, която със сигурност не беше от кръв. На Лесидрен пък месото е на двойни цени. Предпочитам да си купувам на БОНИ от ЛИДЛ.
И вчера свинските гърди като ги пекох, точно на свинско месо си миришеха. Знам как мирише домашното месо. Дълги години, дето викат старите хора съм "оглавявала" прасета  Wink 
Също така е нормално като купиш месо, то да е потъмняло, все пак се окислява. Аз бих се осъмнила ако е червено.

# 687
  • София
Аз се усъмнявам, когато месото не мирише на нищо. Ей така, ни на месо, ни на развалено, ако го позабравиш в хладилника, на нищо. Такива са месата от лидл. Не са добри, определено. За каймата пък, думи нямам, то не е кайма, ами някаква каша с неясен произход, като гума такова едно. И кайма от малки теленца пробвах - тц. Вярно е, че кайма готова не купуваме, мелят ни месо в магазина, така й ще продължа. Зайците обаче са много добри, също патици, гъски хапваме. Също и ципура имахме днес за вечеря от лидл-ската. Вкусна беше.

# 688
Ох, хора, нужно ли е едно и също нещо да се обяснява толкова пъти? Кой, откъдето ще да си купува месо. Вкусове разни  Peace.

# 689
Ох, хора, нужно ли е едно и също нещо да се обяснява толкова пъти? Кой, откъдето ще да си купува месо. Вкусове разни  Peace.

Peace
Десет страници обяснения колко е лоша каймата и месото, а всъщност започнах да се чудя, че доста трябва да е хапвал човек, за да се изказва толкова категорично.

Общи условия

Активация на акаунт