Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 288
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Ама тихо да не чуе Рейнбоу2012, че сега ще довтаса да ми се кара, че само си клатя краката и смуча държавни пари.
CrazyЗащо се връзваш?

# 1 036
  • Пловдив
Аз да кажа,че от 2 дни пиша в темата ви и...много ми допадна Peace Не знам подробности за никоя от вас,но ми е интересно да чета такива Grinning

Пека кекс в момента и се моля да стане хубав,щото утре било Задушница и ще раздам от него.

Детето се посърди малко,че не го оставих с приятелчето да обикаля къщята,ама ни маска,ни костюм  Rolling Eyes Не бяхме подготвени...Та кандиса за другата година.

Мирама,духнахте ли свещите?Подаръци има ли?

# 1 037
Аз от тортата на Мирама не бих отказала, още повече че скоро пак минавам на режим и торта на на найси  Crossing Arms

# 1 038
Ох, дайте снимки на тез' торти бе, изтормозихме си въображението си изтормозихме, значи  Crossing Arms

# 1 039
  • Бургас
Едва днес научих как да виждам всички подфоруми,....

Моля кажи как, защото и аз съм само с "няколко. Мързи ме да се образовам, ако може наготово. Praynig

Горе в ляво до голямото бг мама има едно квадратче от квадратчета и там кликваш,че да видиш всички теми,добре подредени,ама как да знае човек! Grinning

# 1 040
  • Пловдив
Ем...не дават снимки.То...по-добре,че току виж някой приритал за едно вкусно парче  Wink Grinning

# 1 041
Че то си преритваме и без снимки, ама поне очите да напълним  Laughing Скръндзи със скръндзи такива  Naughty

# 1 042
  • Ямбол
Лиляна, само по математика ли преподаваш? Колко контролни сте правили вие за една седмица, че цяла камара ти се е събрала  Simple Smile Толкова да я мразя тази математика, хич не ми е по силите
Не само по математика. Три в едно съм аз. през седмицата 4 девети класа правиха тест по информатика и един десети по математика. Общо около 130 листа. Някои съм ги проверила вече през свободните часове на училище в едно с клатенето на краката, другите си ги взех за вкъщи. Най-много ме морят тези задължителни рецензии и критерии, които трябва да посоча във всяка писмена работа.

Ама тихо да не чуе Рейнбоу2012, че сега ще довтаса да ми се кара, че само си клатя краката и смуча държавни пари.
CrazyЗащо се връзваш?
Аз? Да се връзвам? Шегувам се и я пързалям когато и където я засека. Рядко е нейното упорство, но то е нормално за интелектуалното ѝ ниво.

# 1 043
  • при моите деца .....

А де, всеки е много зает с уникалното си ежедневие, за да отделя време и за това явно  Tired Ядосах се бе, децата бяха разочаровани, от седмици се готвят, съдейки по това кога се появи бележката!

То не е за охарчване, а от нежелание да се занимават. Според мен. Виж за ремонти в 4 сутринта, желание имат!

При нас в провинцията.... празник имаше....
дъщеря ми обикаляше квартала.... прибра се с доста лакомства. Забавляват се дечицата - 3 - 4 -5 клас...
В едно заведение - сладкарница имаше и парти - за деца от 16 часа, а по-късно от 20 - същинско парти....

# 1 044
  • Пловдив
Ей ви снимка...
Скрит текст:

Е,ся не е торта,а малко крив кекс,ама поне стана Crazy Laughing Тюх,отдъхнах си!

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 21:09 от mystic woman

# 1 045
smile3508 Сега ако кажеш, че и шоколад има вътре, без адрес и марка те намирам веднагически 

# 1 046
  • Пловдив
Тц..няма.Само орехи сложих. Grinning Отървах ли гостито?

# 1 047
mystic woman и с това ще минем Мирама като се стиска  Mr. Green,  изглежда супер, сигурна съм, че е и много вкусен!

Хора, ако знаете колко не ми се ходи на лекции утре, много са ми тегави седмиците и някак си събота и неделя на лекции ми идва ту мъч. От друга страна знам защо го правя, знам че не е кой знае колко, ама искам да си чета книжки, да се разходим насам-натам...

# 1 048
  • Бургас
С вашите торти и кексове се засрамих,че аз нищо не правя и заради вас ще правя бисквитена торта. Друга не мога да правя и нямам и желание да се науча ,де. Големи сте подстрекателки  Crossing Arms

# 1 049
Тц..няма.Само орехи сложих. Grinning Отървах ли гостито?

Ще ти се   Laughing Ще си нося Нутела  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт