Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 271
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 110
То, не, че някой ме пита, но да си кажа, че аз лично се ужасявам от този празник, макар да си направих семпла тематична украса на ноктите по случая Simple Smile. Изобщо не ми допадат тия страшилища в които се маскират хората и не знам дали ще уплашат лошотията с образи в които тя си е перманентно облечена, но със сигурност могат да поуплашат живите. Изобщо не разбирам как ще уплашиш грозотията с грозотия. Не трябва ли да има противопоставяне на грозното с хубаво, на лошото с добро. Явно не разбирам добре и докрай идеята, но не ми допада. Настръхвам от всичките проявления на този празник и ми прилича на някакъв оживял филм на ужасите и ужасиите. А, аз не обичам (меко казано) страшните филми. Затова и не го празнувам. Това са си моите съображения.

ПП Да вметна, че по същите причини не обичам и кукерите. И те са ми някакви неземни чудовища и грозотии, пък, който ще да ме упреква.

# 1 111
Днес времето е приятно при нас, направихме хубава разходка с децата. Полюбувахме се отново на фонтаните, вероятно още няколко дни и ще ги спрат. Simple Smile Никога не са работили по това време на годината.

За ядене няма нищо...не ми се и готви...какво ще яде малкия таласъм като стане, не знам.
Още не е заспал де. Simple Smile

Леля им си пристига от Лондон по-късно и ще ходим да я видим.

# 1 112
 Понеже си служиш с  много груб език и се обръщаш на ти, и не обърна въобще внимане на другото което споменах за самата директорка да не кажем, че въобще не направи връзка,  ще ти кажа, че мястото ти е точно там където си.

"Организирай си парти и си облечи децата, ако искаш като космонавти, защо вменяваш това да стане задължение на детската градина?"

"Ама разбира се, че няма лошо, ако искаш си запали огън в двора и подскачай около него заедно с децата си, защо искаш да накараш детската градина да ти играе по твоята отворена култура?"
 Laughing hahaha

# 1 113
  • Ямбол
Понеже си служиш с  много груб език и се обръщаш на ти, и не обърна въобще внимане на другото което споменах за самата директорка да не кажем, че въобще не направи връзка,  ще ти кажа, че мястото ти е точно там където си.

...
Това, ако е към мен, искам да ТИ кажа, че съм много горда с мястото, на което съм, каквото и да значи това(и като професионално място, и като място за живеене).
Видях добре, какво спомена за директорката. Трябваше ли и другото да коментирам или имам свободата да кажа само това, което аз искам?

# 1 114
Стига, бе, моля ви се, нека не се караме. Тук е хубаво местенце, нека не го разваляме. Всъщност не си го разваляйте, защото си е ваше. Аз се намърдах, но никой не ме е канил, а и не ме е посрещал. Хареса ми и реших и аз да казвам разни неща, та така. ПП Аман от строфи и апострофи.

# 1 115
  • Ямбол
Няма наше и ваше. Всичко е наше и е на всички.
Не обичам да говорят простотии за учителите и то хора, които не могат да мислят особено в няколко кадъра напред.

# 1 116
Честит празник!
Снощи излизах, изкарах страхотно, днес ме събудиха по телефона, не се наспах, но не ми дреме. Хубаво и щастливо ми е.
Зачетох се в старите си мнения и със сълзи се смях на една моя тема. Бива ли да съм толкова проста. ..Grinning
Слушам си песнички и го давам лежерно.

# 1 117
Лиляно, празник имаш, успокой се, душе. Стига жигосва зайците   Laughing  
Тия върли защитници на Хелоуин ги виждам как утре ще празнуват и 4ти юли, щото "нали е празник бе". Дръжте си малко на традициите, да ви се невиди и модерните хора

# 1 118
  • Ямбол
Спокойна съм, Антигона, само не се притеснявай. Казвам, каквото искам да кажа.

# 1 119
Тъй-тъй, нека се докоснем до вътрешния си дзен    angel008

Аз да кажа: Имах интервю за работа. Добре се получи, харесахме се взаимно. Ако започна тази работа обаче, не бих имала възможността да посещавам лекциите си. При това не редовно, ами изобщо. Заплатата е доста добра...но образованието ми също ми е важно. В дилема съм. Имам нужда от работа, че иначе полудявам на едно място. Вечно "Изобрът на Софи" се пада на мен  Tired

# 1 120
  • Варна
Антигона, рецептата за тортата ли? Няма проблеми, много лесно се прави, само трябва да се изчаква. За да не спамим и да обръщаме темата на сладкарски подфорум, ако искаш пиши ми на лични.

Аааа ша замоля таз рецепта да бъде показана на всички. Или поне в скрит текст. Подозирам нещо с желатин, сметана и шоколад. Познах ли?

# 1 121
Да покажа Хелоуинската реколта. Набързо и скромно беше.  Laughing

Скрит текст:

# 1 122
  • Euskal Herria
Дари П.  всички сме минавали през разни емоционални дупки, важното е да излезем от това състояние по-мъдри и по-силни.
Антигона, нещата ще се наредят, просто си дай време.
Изцяло подкрепям поста на Фафла. Нека поне тук да запазим търпимостта и добрия тон.
Относно празниците - дори и тук си спазвам нашите обичаи и традиции, празнувам си ги по нашия календар. Толерантна съм към техните, взаимно не си пречим. На 14.02. те си празнуват Свети Валентин, ние - Трифон Зарезан.
Саня, три вида шоколад, сметана и крема сирене. Малко по-късно мога да пусна рецептата, дано нямат против останалите.

# 1 123
Аз си купих обувки, страхотни и чанта. Simple Smile И на малката една грейка. Simple Smile
Искаше и още една, но и беше твърде голяма (за дете на 10-11г. е, а тя е на 7г и дребна).

Децата нищо не обядваха...щерката гребна 3-4лъжици картофено пюре и сирене....а таласъма - нищо.
Приспива се на паркета...

# 1 124
О, вие сте се карали на разнообразни теми.  Mr. Green

За обичането и необичането на Хелоун и аз да се изкажа. Не се сещам за по-свеж празник, въпреки страховитата дегизировка. Но явно човек трябва да е с чувство за хумор, което по българските ширини е рядко срещано. Аз се кефих максимално и на хлапетата, и на хората, които ги посрещаха с бонбони. Един дядо се беше издокарал с качулка, брадва и маска и ги посрещаше с крясъци, друг си беше приготвил специална кофа, с която имитираше, че ги полива с вода. На него му се връзваха.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 14:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт