Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 222
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 335
О, супер Василена се отказва от форума.

Всичко добро!

# 1 336
Разбрах, ама има ли  все пак 3- да речем и 4+. На мен ми се виждаха безсмислени тия минус и плюс, ама си ги брояхме  Mr. Green

На мен учителката по биология, аз съм разказвала, ми намали оценката с 1/2. Беше ми 5 и 1/2, да се похваля, а намалението беше щото написах, че освен картофите и още няколко, то и чукундурът е кореноплодно растение. Селянче си бях и селянче си останах.
Беше ми го подчертала с червено и написала пак с такова - пише се цвекло, а не чукундур.  Crossing Arms

Още се пишат такива оценки, в университетите също. В добавка с + и -

# 1 337
Ясно, сигурно е като един вид поощрение.

# 1 338
  • Ямбол
Официално оценките са само 2,3,4,5,6. В бележника и в дневника други оценки не се пишат. Аз си пиша точно в моя бележник, за да знам, понеже и 3,60 е 4 и 4,40 пак е 4, но между тях има 2 задачи решени.

# 1 339
Официално оценките са само 2,3,4,5,6. В бележника и в дневника други оценки не се пишат.

От кога е така? И в бележника сме имали, и в дневника. В студентската книжка пак. Явно, както казва Нино, като поощрение.

# 1 340
Aаааа, ето това е добро обяснение. На нас не са ни го обяснявали и не знаех. Мислех, че наистина за някакво поощрение се пишат, ама то пак е било по-важно да си ги отбелязва учителят. Не е маловажно.

# 1 341
  • София
Аз пък имах съученик, с оценка на едно контролно по математика "Тъп нула на релси". Такъв смях беше като му върнаха контролното.
Мен нещо друго относно оценките ми е много интересно и ако може да чуя мненията на учителите в темата - какво мислите за бележниците в класовете 2 до 4-ти? Има ли резон във въвеждането им?

# 1 342
  • Ямбол
Аз пък имах съученик, с оценка на едно контролно по математика "Тъп нула на релси". Такъв смях беше като му върнаха контролното.
Това е от гаврите, които избягвам да правя с ученици. На всеки може да му се случи, причини може да има всякакви.
А иначе оценките са упоменати в закона за образованието, а той не е променян вече доста години. Чакаме съвсем скоро да го сменят, не знам в оценките май пак няма да има промяна, но от 5-6 години всеки прави проект за нов закон и все не го приемат.

# 1 343
  • HH

От няколко дни това ми се иска да го напиша не на една, а на поне 3 потребителки. Ти се изрази направо меко.

Иначе някои потребителки минаха от състоянието Drama queen в Attention whore.

За казване май нямам много. След двете седмици нон-стоп работа, вкл. и миналия уикенд, така си отспах през този, че сега мога да работя и три седмици без почивен ден.

# 1 344
  • София
Това е от гаврите, които избягвам да правя с ученици. На всеки може да му се случи, причини може да има всякакви.
Peace
Да, определено беше гавра с момчето. Много дълго му се подигравахме  Embarassed всички. Но и учителката загуби напълно уважението на учениците.

# 1 345
etwas_anderes, аз понеже съм учила немски, който вече почти забравих, твоят ник ми действа много носталгично  Grinning приятно.
Учителката ми по немски в гимназията беше охааааа, строга, но справедлива. Разбрах го когато ме пощади, защото в един урок вместо шиисен, прочетох шайсен  Blush

# 1 346
  • HH
Нино, аз имам огромно желание да си го сменя, но не си помня паролата  Embarassed Много не ми се говори на тема немски, ще се депресирам. Уж говоря по-добре , но от време на време се изнервям.

# 1 347
В Америчко за тройка е 60% от материала. И купона е на яхтата на Пешо двойкаджията. Laughing

# 1 348
Страхотна мъгла при нас още от 1ч през нощта.  Едно време такива мъгли само в Свищов бях виждала.  От 2г някъде и при нас ги има и то дори по гъсти. На 10м не се вижда какво има...

Днес ще обикаляме за други ботуши на щерката.  Вчера погледнах в един магазин. ..2 модела ми харесаха...но нещо качеството ме съмнява.  На Паоло Ботичели са...ако някой има мнение.

# 1 349
 На Паоло Ботичели са...ако някой има мнение.
Аз съм купувала сандали на децата. Издържаха един сезон.
Но за мен съм взимала два пъти обувки и се скапаха за един месец. Но по принцип не мога да пазя, стъпвам навътре с единия крак и дори и най- скъпите и качествени обувки да купя, пак изглеждат стари за месец. Но тези се и скъсаха.

Общи условия

Активация на акаунт