Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 347
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 975
  • София
За Таис ми дойде като гръм от ясно небе.  Sad

# 976
Ще цъфне с нов ник и готово.

# 977
Тогава с каква цел е замразяването?

# 978
  • София
Предполагам, че в един момент не й е било приятно всички да знаят за нея всичко, което е споделяла и й се е приискало да започне начисто.
Нищо лошо.

# 979
  • София
Бърди, точно това си и помислих.  Peace Може и да е станало проблем...

# 980

Тогава с каква цел е замразяването?

Нямам абсолютно никаква представа. Никога не съм се интересувала. Както и сега.
Някои после се явяват с други никове, едни се крият, други не. Трети правят някакви публични драми, четвърти се замразяват дискретно.
Народ всякакъв, де да ги знам.

# 981
  • Euskal Herria
Божкее, и днес е 30 градуса. И пак ще има фиести. Опнали са едни големи павилиони покрай реката, единият площад е зареден с щандове с книги. Ама какъв точно е повода - не знам. Разбрах, че следващата седмица има Билборок, значи пак купони.

# 982
Може и да е станало проблем...

Аз точно поради тази причина не мога да се разголя съвсем.Не желая да съм разтворена книга за тези, които ме познават.Споделям толкова, колкото мога за да се чувствам комфортно тук  Grinning

Всеки си знае, разбира се  Peace

# 983
  • София
Нино, страхотна е малката ти вещица.  Heart Eyes
Аз след мъничко ще направя опит да гримирам Смъртта, не съм сигурна че ще успея, но каквото-такова и потеглеме на хелоуинско парти.

Това за Таис ме изненада много. Ще ми липсва.

# 984
Искам да кажа, за да отчетем и Денят на будителите утре, че май се предвижда някои книжарници пак утре да продават с 50% намаление. Ако някой иска може да си купи някоя желана книжка.
Не съм се интересувала кои, но сестра ми ми каза за една и ще я проверя.

# 985
  • Euskal Herria
Знам, че Сиела са обявили 50% намаление на техните издания. За останалите - още не съм проверявала, ама дори и да има, не мога да се възползвам. Откакто сме тук, разчитам основно на електронните книги. А тяхното издаване в България все още е малко.

# 986
Петъчно се прецаках - пратих целия ми екип по задачи и познайте дали мога да мръдна - не! Обаче си давам още 20 мин. и ще се наложи да взема решение  Crossing Arms

# 987
Нино, голяма сладурана пухкавелката.
Много ме е яд за Таис, разкаваше толкова увлекателно...

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 16:38 от valerie

# 988
Ей, големи сладурковци Heart Eyes

# 989
  • Бургас
YanaDG при вас почивен ден ли е днес? Чакам отговор от едни испанци -ни на меил,ни телефон вдигат.

Общи условия

Активация на акаунт