Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 48 856
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 345
Таис, всяко лято взимам една торба и събирам билките, които познавам. Шипките са ми едни от най-омразните за бране плодчета, защото драскат. Това лято отивам към храстите, където обикновено намирам хубави шипки и срещам дядо с внуче, нарамил пълна торба.
- За шипки ли, момиче?
- За шипки, за шипки.
- Не ходи там тогава, ами еййй там, там има много хубави.
Отивам, където ми посочи дядото и наистина е имало шипки, ама той преди това ги е обрал всичките  Twisted Evil Бяха останали само зелените и по върховете на храста, докъдето не стигам.
Но и по аптеките може да се намерят добри шипки, на мен не ми стигат за цяла зима и си докупувам винаги, само гледам да не са стари. И не са от скъпите билки. Има някои, които са модерни и съответно на егати цените. Ако утре тръгне мълва, че шипката лекува импотентност, ще поскъпне петорно.
пп: мисля, че докато се снабдиш с дренки или нещо друго, на детето ти ще му е минало Simple Smile

# 346
Таис, а пробва ли препечено брашно до златисто, може и малко захар така сухо? Можеш и на кашичка, но децата не са по тези неща.

Ох, само вторник е!

# 347
В аптеките се продават и цели билки, а не надробчени. Дори и в хипермаркетите съм виждала сушени плодове и билки.  Peace

# 348
Същността е да се изпокараме, или изпомазним. Или се мазним, или се караме, средното положение почти отсъства. Общо взето е зрелищно. Аз понякога участвам, понякога само чета, понякога хич не ми е до номинации.

А, значи каквото и по принцип правим из останалите теми?  Laughing Ми няма лошо, като го влече народа  Laughing

Таис, малкото пооправи ли се? Съжалявам ако си писала, от толкова шипки и дренки може да съм го пропуснала  Grinning Бързо да се възстановява иначе!

# 349
  • Пловдив
Същността е да се изпокараме, или изпомазним. Или се мазним, или се караме, средното положение почти отсъства. Общо взето е зрелищно. Аз понякога участвам, понякога само чета, понякога хич не ми е до номинации.
А, значи каквото и по принцип правим из останалите теми?  Laughing Ми няма лошо, като го влече народа  Laughing
Не, не, по останалите теми има тема. В номинациите няма тема.

# 350
  • София
Ха, какъв дядо лошотия, Янечек  Laughing
Скубя си аз косите, че когато преди 2 седмици бяхме в Говедарци, не набрахме една торба шипки. Беше пъл-но, зрели, червени!

Elysana, не съм я чувала тази рецепта, мерси. Ще взема да направя, дано хапне   bouquet

Антигона, повръщането засега спря, но дрискането не  Tired
Стопи ми се детето бе, гаден вирус.
Благодаря  Hug

# 351
Антигона, Яна, в номинациите се предлагат различни категории като: Най-красива съфорумка, най-приятен и позитивен, най-дразнещ, новак на годината, банда на годината и прочие. Можеш да посочиш няколко имена.
Не си спомням обаче имаше ли скандал последният път. Май бяха протекли сравнително мирно и тихо.

# 352
Не, не, по останалите теми има тема. В номинациите няма тема.

То дали ще е врат или шия ...  Laughing Заинтригува ме, иначе. Определено ще ги следя този път.

# 353
Прескочих последните страници, хора не се обиждайте, ама все едно водя напоителен разговор с някоя баба - лекарства, лекарства, лекарства, лекари, болки в ушите, чесън в ноздрите, чушки в ушите. То ок да обсъдим малко настинките и т.н., но 100 стр. широкообхватни дискусии - екскюз ми!  Naughty

Сигурно някой е написал нещо интересно, но го изпуснах, да ме извини лично и персонално.

# 354
Антигона, Яна, в номинациите се предлагат различни категории като: Най-красива съфорумка, най-приятен и позитивен, най-дразнещ, новак на годината, банда на годината и прочие. Можеш да посочиш няколко имена.
Не си спомням обаче имаше ли скандал последният път. Май бяха протекли сравнително мирно и тихо.

Добре де, но тия номинации със съответните им категории за мен са ограничени. Участват си определен кръг съфорумки, които дискутират, номинират, присъждат. Съмнявам се да списват всички.

# 355
  • В мечтите
Мдааам "увлекателна тема" ...аз пък си изгорих чушките,детето закъсня за у-ще...средния брой се прибра,а най-малкия е още по нощница..то и така дойде време за следобед сън  Crazy.Мислех,че е добре да съм си в къщи отколкото на лекции,но нещо дом-стоя взе да ми идва в повечко.Така че,изпращам мъжа на "гурбет" и аз се мятам в колежа  Wink

# 356
  • Пловдив
Добре де, но тия номинации със съответните им категории за мен са ограничени. Участват си определен кръг съфорумки, които дискутират, номинират, присъждат. Съмнявам се да списват всички.
Всеки е свободен да участва, но участва който му е интересно.

# 357
  • София
А какво е ''банда на годината"  Thinking

Мър, и аз понякога пропускам някои постове и потребители, защото са ми безинтересни. Е, и? Голяма драма. Идеята на темата не е да бъде зен..колкото и да им се иска на някои.

# 358
  • Ямбол
Антигона, ето ги миналогодишните: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746156.0
после се гласува за онези потребители, които са събрали най-много гласове в някоя категория и после се излъчва победител.

# 359
  • Euskal Herria
Уф, изтекоха ми очите с едни пусти таблици... Па ситно, ситно... докато го разчета, лещите ми чак се изпотяват  Joy  Ама нали лИбоФта иска жертви, а и вече официално съм безработна и развейпрах - няма как, трябва да се помага на половинката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт