Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 286
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Euskal Herria
Аз да кажа,че от 2 дни пиша в темата ви и...много ми допадна Peace Не знам подробности за никоя от вас,но ми е интересно да чета такива Grinning

И аз така се бухнах - без да питам, нахално... Имаше време - почти 3 години изобщо не бях влизала във форума. Но сега разполагам с доста свободни минути.
Скрит текст:
Нещо набързо, нямах време да изпипам украсата

# 1 051
Аз да кажа,че от 2 дни пиша в темата ви и...много ми допадна Peace Не знам подробности за никоя от вас,но ми е интересно да чета такива Grinning

И аз така се бухнах - без да питам, нахално... Имаше време - почти 3 години изобщо не бях влизала във форума. Но сега разполагам с доста свободни минути.
Скрит текст:
Нещо набързо, нямах време да изпипам украсата

Без питане, тука с питане ти се отказва, начинът е да минаваш през трупове  Laughing На това чудо горе му искам рецептата!   chef

# 1 052
  • В Космоса
mystic woman, аз пък днес попаднах на твое мнение от преди няколко години тук за пчелното млечице май, ако не се бъркам и ми стана симпатично, че те знам от тук. Grinning

Еее, Таис! Как можа! Crossing Arms Щях да те номинирам за най-яркия, умния, искрения, готиния и приятния потребител на тази година! Hug

Ето ни семейно в духа на празника:

Нино, може ли за мен още веднъж моята малка посестрима? Praynig

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 14:33 от Акаша

# 1 053
Аааа Акаша супер готини сте  Hug

# 1 054
Ама тихо да не чуе Рейнбоу2012, че сега ще довтаса да ми се кара...
Лиле, отърва кожата. Тя в момента е заета да се кара на една задача за четвърти клас в темата за задачите.  Grinning И на мен, де.

# 1 055
Ох, вчера се възмущаваше как може хората да пазаруват от Лидл, този пропаднал, прокажен, клошарски магазин Mr. Green Тая жена от възмущение как е цяла, в духа на Хелоуин, имам чувството, че е под такова вътрешно напрежение, че ще експлоадира и картинката няма да е красива #Crazy

# 1 056
Като се има предвид, че прахосмукачката е модерен вариант на традиционния летателен апарат - метлата...  Mr. Green

# 1 057
  • Euskal Herria
Антигона, рецептата за тортата ли? Няма проблеми, много лесно се прави, само трябва да се изчаква. За да не спамим и да обръщаме темата на сладкарски подфорум, ако искаш пиши ми на лични.
Акаша, добре сте се маскирали. Ама най-малкият участник съвсем точно се придържа към традицията - ще стресне и прогони злите духове  Grinning.
Хм, момичета с вашите коментари ще ме накарате да търся тази потребителка  Joy - съвсем да съм в тон с Клюкарника.

# 1 058
  • Ямбол
Кой не знае Ренбоу2012, кой не е чувал за нея. Лесно ще я намериш, тя обикновено ходи подире ми. Отивам да я видя къде се пени тази вечер.

# 1 059
  • Euskal Herria
Кой не знае Ренбоу2012, кой не е чувал за нея. Лесно ще я намериш, тя обикновено ходи подире ми. Отивам да я видя къде се пени тази вечер.
Joy Joy Joy

# 1 060
Брех, коя е тази госпожа? Да не е тази дето обясняваше за някаква прахосмукачка, дето и тебе може да прахоосмучи без проблем, цяла-целеничка?

# 1 061
Нямах намерение, ама днес съм много раздразнителна и докачлива на тема математика.
Ей я на, в математически размисли и страсти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=775840.600;topicrefid=20

# 1 062
  • Ямбол
О, тя и от математика ли "разбира"?
В учителската тема се подиграваше, как може да има хора да работят за 500 лева.

# 1 063
О, тя и от математика ли "разбира"?
В учителската тема се подиграваше, как може да има хора да работят за 500 лева.
Оооо, мчи кЪк! Туй анализ едно, две, три, туй ЛААГ...За нищо ги няма тя!

# 1 064

Нино, може ли за мен още веднъж моята малка посестрима? Praynig

Може, след мъничико на ЛС  Simple Smile

Свърших с мероприятията, утре се надявам да ми е спокоен ден.
На тръгване минахме през една приятелка, която беше приготвила пакетчета на децата и ни отвори тя, мъжът и малкото им момченце, наметнато с едно одеялце с магарешка глава  Heart Eyes Леле, разтопи ме тоя човек. Ходи горкия, одеялото му се влачи и няма такова сладко магаре. Аз с моята празна глава хич не се сетих да му взема нещо и веднага отскочих до магазинчето. Звъннах им на вратата, а те не знаят, че съм пак аз и пак същата процедура - вратата им е полупрозрачна и ги виждам как се задават тримата и малчо пак влачи одеялото с магарешката глава  Joy
Смях се с глас. После като се качих в колата и тръгвам, гледам пак повтарят процедурата заради едни дечурлига. Ох леле, това беше много готино.
А в МОЛ-а беше пълно с всякакви вещици, феи, чудовища - и малки, и големи. Лудница, ми забавно си беше да ги наблюдавам. Готино.

Общи условия

Активация на акаунт