Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 242
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 125
  • В Космоса
Честит ви празник!   bouquet
Лил, специално и на теб! Grinning  Hug
И моят дух с рога празнува днес, да му е честит и на него! Crazy  Heart Eyes

# 1 126
Oхаааа, Чек, добра реколта! Като за едно ядене  Mr. Green

Бебето ми спа 30 мин. в ръцете и сега ще я сложа по-късно за следобеден сън. Най-обичма така, сега ще имам време за едно следобедно ранно кафенце.

# 1 127
От няколко дни забелязвам по парапета да подскачат някакви шарени птички и единствената ми мисъл беше как да ги снимам, като въобще не се замислях какво дирят чак на седмия етаж. Просто го приемах като подарък от Съдбата да си пробвам новия фотоапарат. Докато днес забелязах, че едното носи в човката си тиквено семе! Поглеждам перваза и фиксирам чиния с тиквено семе, оставена от мен преди няколко дни там, уж да съхне, само дето съдържанието й беше заплашително намаляло Simple Smile)) Сега ММ се шегува, че никакво печено семе няма да опита, то това било ясно, ама като съм създала навици на животинките да се хранят на терасата ни, трябва да я поддържам цяла зима. Ама много мила гледка е шарено пиле със семка в човката Simple Smile

# 1 128
krasimilo , супер е.

При нас така се събират, най-вече зимата нали, по обясними причини. И са много и най-различни - врабчета, сойки, свраки, гугутки и още. Кацат на ята на заснежения двор и кълват от трохите, които остават от кучето. Той се е научил сутрин да си иска филийка и то не само от долния етаж, но и от горния и докато не му се даде и от двете тераси, не спира да лае. Друг е въпросът, че не ги изяжда и остават за пилците. А тоя наш шаро си лежи в колибата на топло, премрежил поглед и ги съзерцава. Не ги гони, виж, мацата е друго нещо, обича врабчета  Simple Smile
Имах една колежка, която живееше във вилната зона на Бояна. МЪжът и човек на изкуството, много приятна къща, бижу. И бяха в сами гората, та тях ги навестяваха и катерички. Така си съжителстваха с тях, че когато пътуваха, тя караше комшиите да оставят неща на птиците и катериците и все викаше - ох, милите ми сойчици, станали са като кокошчици  Grinning

# 1 129
  • София
Една позната, и тя така живееща почти в гората, питаше: А тези мрежи против насекомите, дали пазят и от катерици?... Защото при тях катериците се изучили и влизаха директно в кухнята да се обслужват с бисквити от шкафа.

# 1 130
  • София
Леле, хора, колко сте изписали! И моля ви, не се карайте. Толкова е хубаво тук и спокойно.
Първо Честит ден на народните будители!
И да се похваля, че вчера изкарахме страхотно с  децата - 2 мои плюс 2 чужди, ама много се забавляваха. Бяхме на гости вечерта и се прибрахме скапани в 12 часа. Децата едвам устискаха да не заспят в колата. За мен Хелоуин е празник, като всички привнесени такива, например Свети Валентин, ама децата се забавляват, така че съм ок с тяхното щуреене. Но нещо друго много ме издразни вчера - срещаме една позната с нейните деца и тя започва да ми обяснява как и тя и децата били супер щастливи, че обявили 31-ви за неучебен ден, за да могат децата да си изпразнуват на спокойствие Хелоуин. След като очевидно съм я гледала с недоумение, тя ми обясни доста авторитетно как децата вчера не учили, защото било Хелоуин. Еми мигах, мигах и й припомних, че днес е ден на Народните будители. Е, каза ми, че съм се била объркала, на 22.09. сме го празнували тоя ден, не на 1.11. Не намерих какво да й отговоря.  ooooh!

# 1 131
  • Euskal Herria
Това ме подсети за един съседски котарак - ние сме на малка уличка с къщи, та той се беше изучил да обикаля къщите и да се черпи с каквото намери. Че даже и фурната можеше да си отваря. Един съсед изпищя, че му отмъкнал агнешкото от тавата във фурната.  Joy
Накрая котаракът изчезна, така и никой не си призна дали не му е "помогнал" да се изгуби.

# 1 132
Честит празник на всички!

Прибрах се аз от лекции и да ви кажа "Електронни борси" ме отегчиха толкова много, че сигурно на Банкови системи ще се гръмна  Mr. Green И утре пак...

Обаче! Прибирам се в 2, мъжът ми тогава знам, че е на футбол. Влизам аз, той милият изчистил, подредил, направо от коридора ми стана хубаво. Влизам в хола, а на масата голяма бележка, шампанско и чашите ни от сватбата, шашнах се  Shocked, то по подобен начин започна предложението му да се оженим, а ма сега - втори път ли ми предлага  Crazy А то... написал ми бележка, за да ми благодари, че съм го изтърпяла с цялото му това учене, щях да падна, ще кажеш голяма жертва съм направила, че 10 пъти не сме отишли някъде, абе душичка! И сега правя крем супа от тиква и ще гръмнем шампанското, ама така де дипломира се човека, явно ще се редуваме  Laughing Но се надявам да спрем вече, поне ще се изравним по брой дипломи, ако не друго hahaha

# 1 133
Сладки нахалитетчета са катеричоците. Имаше новина за немско семейство, прокудено от катеричо такова, самонастанили се и почнали да безчинстват, та хората се евакуирали навън и чакали да дойде пожарната. А мъжът на приятелка в САЩ е бил гонен от катерица, а е бая бабанка, представям си гледката Simple Smile Тукашните са по-страхливи. Това ме навежда на мисълта - добре че нямаме и еноти - едни от най-смешните клипчета за натрапване в дом са били с еноти. На потърпевшите хора сигурно не им е било толкова смешно, де. Ето и едно по-безобидно - енот краде чердже Grinning:

http://www.youtube.com/watch?v=S6u7ylr0zIg

# 1 134
YanaDG, ние имахме едно куче - Вихър. Ама беше страхотен, аз бях малка като го остави у нас една колежка на баба, защото те заминаха за Франция. ТОй беше бебе и ние го отгледахме. Тя след няколко години си дойде за малко и мина да ни види и него също, на нас ни донесе лакомстава, а за Вихър пържоли от месо, ама той изяде само едната пържола  Blush
Та тоя Вихър беше опасен, току избяга от нас и на комшията му отмъкна нещо, на други по-далече също им беше отмъкнал някакви неща, но най-смешно беше една зима. Нали сме си село, всички гледаха животни, включително и прасета и на тях знаете какво има се случваше колко Коледа. Тука вмъквам един виц :
Скрит текст:
Една врачка гледа на кафе на едно прасе и му казва - очаква те охолен и благодатен живот, хубава и богата храна, само малко неприятности около Коледа  Mr. Green
Та заклали едни комшии прасето и му оставили свинската глава в една тава. Вихър се промъкнал и я откраднал и по едно време се чува ебаси олелията, излизаме и гледаме - Вихър търчи, няколко човека го гонят, а в устата си, захапал за зурлата носи свинска глава и ушите и току се климбучкат и махат. Олеле, ужас! Докато му я взеха - той ръмжи.  Laughing
Един ден като беше остарял се прибра със счупен крак и още доста тежки контузии по него, но оцеля, беше много силно куче. После изчезна, мислим, че го бяха взели кучкари, те обикаляха с едни камионетки. Много ми беше мъчно и като чуех куче да залае и ми заприлича на Вихър и тичах на прозореца да видя дали е той. Ама никога не се върна.

Julia_21 , ама тоя ракун да не е капо, взе изтривалката  hahaha да си застила у тях, като нямаше друго.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 15:14 от NinoTino

# 1 135
Мър Мяу, явто си записала Финанси,  Банков мениджмънт или нещо от сорта?
Ама как са ти били безинтересни борсите...явно някой сухар ги е водил...

# 1 136
Нино, ама те са все такива шетарни и прибрани, бетер свраки са. Имаше клипче на един самонастанил се в кухненски шкаф, кюта все едно му е бащиния, зъби се и не дава да припариш. Сладки, ама на картинка ( клипче ) Grinning

Което ме навежда на мисълта да питам Даун, верно ли при тях кенгурата са се превърнали в напаст? Някъде го мернах като новина, даже едни се боксираха до улицата, между две къщи, пълни хулигани Laughing

# 1 137
  • Euskal Herria
 Мъ℘♥Мяɣ, много такива моменти да имате с мъжа ти!
NinoTino, посмях се от сърце с вашия Вихър. Нашата ротвайлерка умря точно седмица преди да се приберем за отпуска в България. Не ни дочака, но може би бе за добро. Трудно го преживяхме, 10 години я гледахме, става като член на семейството.

# 1 138
  • Пловдив
Мирама,Честити ти нови покупки,ся ако кажеш,че са и от "нашия" магазин-ще ти завидя искренно Blush Laughing

Мър Мяу,мнооого мило наистина...явно има още романтици на тоя свят.Моят ММ не е от тях,на пак ми е душичка.Да,щом ме търпи  Mr. Green

# 1 139
  • Euskal Herria
Без лоши чувства, просто закачка 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт