Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 225
  • 1 354
  •   2
Отговори
# 1 140
Мър Мяу, явто си записала Финанси,  Банков мениджмънт или нещо от сорта?
Ама как са ти били безинтересни борсите...явно някой сухар ги е водил...

Финанси  Peace Аз мислех, че електронните борси ще са ми от най-интересните този семестър. Може би утре ще е по-добре, то в началото винаги е най-сухата и отегчителна част, надявам да се раздвижим, иначе капацитет ни предава, като лектор никак не е лош. Хубавото е, че ни преподават практици, в миналия ми университет само теоретици, които не бяха помирисвали практика повечето, а теорията им остаряла, та престаряла  Stop

Иначе мъжът ми много често прави мили неща, аз съм по-голямата сухарка  Crazy

# 1 141
Мъ℘♥Мяɣ, много готино туй за романтиката  Simple Smile

# 1 142
  • София
Блазе ви! Моя хич не е романтичен!

# 1 143
Да, хич не се оплаквам, че двама сухари, щеше да е кофти тръпка...  Crossing Arms

Сега ще пия кафенце в блажено нищоправене и после ще отидем да видим в Сиела има ли нещо интересно, то за него ясно, правна литература колкото искаш, ама за мен...

И много искам да си нагушкам котките, така са ми залипсвали! Утре първо ще минем през баба ми да видим нейните 3 как са след операциите, после трябва да мина да оставя бонбони на племенниците ми (които не са ми такива, ама аз отдавна съм казала, че не разбирам роднинските връзки, първите братовчеди са ми като брат-сестра => племенници са малките  Laughing), че им обещах, та чаааак късния следобед ще се добера до моите си мацинки, егаси и програмата. И дано майка ми не я е хванала пак логореята, че понякога много ме натоварва, най-вече защото не я разбирам какво говори - 10000 мисли в опит да се изкажат накуп, знаете ли какво става?!  Tired

# 1 144
  • София
Привет от Банско Hug

Надявам се, че сте изкарали Хелуин подобаващо. Тук беше весело, дечицата се бяха маскирали и плашеха бебетата в ресторанта Laughing Притесненията ми за пътя се оказаха безпочвени, нямаше задръствания. Времето само ни излъга, по прогноза трябваше да е 16 градуса, а е не повече от 10 и духа. Но е слънчице и веселбата върви с пълна сила.

Не четох назад и не знам за какво си хортувате, минах само да кажа "хай!" Hug

# 1 145
Мър Мяу,  ще ти стане интересно. ..особено когато ви пуснат на борсата, така да се каже и да управлявате и създадете портфейл от акции. Wink

# 1 146
Не четох назад и не знам за какво си хортувате... Hug
И по-хубаво  Wink

В унисон с днешния празник да кажат на Лиляна къде й е мястото  Rolling Eyes докато родителите не се научат да уважават учителите и децата им няма да го правят  Tired

# 1 147
  • София
А, викаш по-добре да не се връщам. Мисля да те послушам Simple Smile

# 1 148
Мър Мяу,  ще ти стане интересно. ..особено когато ви пуснат на борсата, така да се каже и да управлявате и създадете портфейл от акции. Wink

Аз да ти кажа, не мисля че ще имаме кой знае какво време за такива неща (за съжаление, звучи много добре). Малко е времето просто. Иначе има мегдан да ми стане интересно, имаме приятел, който се занимава с това и съм го разпитвала, звучи като много интересна работа, макар че аз няма да забия в такава посока вероятно, то при мен записването на финанси е функция от работата ми, а не обратното, както става обикновено, та... но нямам право да изпускам такава възможност, само защото финансите не са ми любимата сфера. А по стечение на обстоятелствата все с тях се занимавам, сега поне ще ги "узаконя"  Mr. Green

# 1 149
  • Ямбол
Интересни са репортерите по бТВ, препоръчвам да се гледа от хора, склонни да вярват на конспирации.

# 1 150
Downunder, в Perth имаме далечни кумове???и аз не знам как да ги нарека, защото само съм чувала за тях. Laughing

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Iwan_Iwanoff

# 1 151
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен! Днес падна голямо харчене на пари. Сдобих се с телевизор и готварска печка, ето тези:

ТВ

печка

Готварската печка ми беше крайно необходима, решила съм да махам газта, а и тук фурната ми беше малка и дразнеща... Детето се сдоби с ботуши.
Снощи водих среднощен разговор за около час и половина, от студентските години не съм правила подобно нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Downunder, мечтата ми е да живея в Австралия. Както го описваш е точно за мен. Една колежка се шегуваше с мен, че щели да ме одобрят веднага, че в Австралия имали нужда от свободни жени, мъжете им били в излишък. Пък и детето ми е момиче, още по- голямо предимство. Някак си обаче нямам смелост да предприема някакви стъпки...

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 20:54 от Shagya

# 1 152
  • Euskal Herria
Shagya, честито! Със здраве да си ползваш новите придобивки!

Гледам, че почти всички издателства са обявили намаления на книги по повод празника. Но няма как да се възползвам  Simple Smile.

# 1 153
  • Ямбол
Шаги, честити придобивки. Дълго време да ти служат и със здраве да си ги ползваш.
Аз газ съм забранила да влиза вкъщи под каквато и да е форма.

Да питам, ако има някой, на който му се е получавало - много обичаме панирано топено сирене със боровинково сладко. Имам продуктите, само не знам как точно да ги направя. Пробвах веднъж вместо с корнфлейкс, ги направих с галета. Станаха, но малко се попрепекоха последните, а и не е точно това, което искам. Сега се снабдих с корнфлейкс и ако някой знае тайната, по която ги правят в ресторантите, ще съм много благодарна да я каже.

# 1 154
  • Луната ни пази
Благодаря ви, газта наистина държа да я махна. Опасна е много, а и детето расте, ще реши да си прави нещо и ще направи бела. Не я искам у дома. А бутилката има навика да ме изоставя в най- неподходящия момент. Печката е А-10% клас, така че едва ли ще гори кой знае какво. А и ние сме две, не готвя на поразия. В момента плащам ток около 35 лв, газ зареждам на около 3 месеца (20 лв), едва ли ще ми излезе повече. Газовия ми котлон е мощен и майка потърква ръце да си го вземе на село Simple Smile
Основното обаче е , че ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт