Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 388
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Euskal Herria
tzvety26, до болка ми е познато всичко.
tonkabonka, най-много с рисунката на тенджерата да си тествате чувството за хумор на учителката.
Цитат
Всеки петък ни се връчва книгата за домашни.
Божкее, а това пък направо ме остави без думи. Сега, ако кажете, че и за празниците ви връчват "думички" да учите вкъщи...   Благодарна съм, че с колежката, с която бяхме в екип, споделяхме еднакви идеи и виждания. Сега ми липсват "служебните" хлапета, ама не и простотиите (грубо казано) от системата.

# 1 261
  • София
Сега, ако кажете, че и за празниците ви връчват "думички" да учите вкъщи...   
Слава богу, тая екстра я пропускаме.
Аз си мислех, че това с домашните навсякъде е така, докато се оказа, че май само нашата градина не е много редовна.  ooooh!
Сега работим по другото задание - апликиране на дърво. Едното дърво е апликиране чрез изрязване, а другото е апликация чрез късане. Изобщо не ми се занимава, изобщо!

Добре де, как да поставя въпроса за домашните на госпожите?

# 1 262
  • Ямбол
Аз пък тази реплика "не ми се живее" или нещо от сорта съм я чувала много пъти от приятелки, които са в някаква емоционална криза и никога не съм приемала, че след нея задължително става нещо страшно. Дори и не ми хрумна това , даже ви се чудех защо цял ден се притеснявате толкова много за Дари.
Иначе съм Водолей Laughing
Хубаво, но тя каза, че се е нагълтала с хапчета. Или и това е нормална реплика?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805960.msg29325555#msg29325555

# 1 263
Никой, който е решил да си слага край на живота няма да даде такава публичност. Това е крещяща нужда за внимание и дълбок комплекс от липса на такова. Погнусява ме фактът, че тя е майка, и не искам да знам какъв пример ще даде на това дете с тази лабилност.

# 1 264
Айде спрете вече, че чак се и гнусите, че е майка  ooooh! Момичето е с лабилна психика и наистина не беше права да споделя това с евентуалното гълтане на хапчета. НО като я оплювате, съдите и се гнусите толкова, замисляте ли се дали й помагате или й вредите в случая.
Явно се чувства добре в темата, на който не му изнася да не й чете постовете, ама чак пък толкова  Rolling Eyes Бъдете малко по-човечни.

И честно казано постовете на някои ми се струват по-затормозяващи.То като се почне от сутрешното миене на зъбите, следва подробно описание на житие и битие на цялата рода, готвене, деца и после лягане.Еми пропускам само като видя ника и това е  Wink

# 1 265
  • Бургас
Чак да те погнусява?! Rolling Eyes

Мисля,че трябва да престанем вече!
Все едно да риташ паднал човек!Всеки може да попадне в такава дупка.Нека наистина да бъдем малко повече хора!
Имах един такъв период и като се върна назад толкова ме е срам от себе си! Embarassed
Добре,че не попаднах във форум,а на истински приятели!

# 1 266
  • Пловдив
Какви са тези домашни?!?!!?! В детската градина!?!? Само моите ли момчета си живеят царски и домашни не пишат в детската градина?!?!!? Нито големия, нито средния. Големия сега е втори клас, средния е шестгодишни подготвителна в детската градина.

# 1 267
То и във форума може да попаднеш на човеци....просто зависи как представяш ситуацията.

Хем ми се ходи на това обучение (не че ще кажат нещо ново), хем така ще пропусна едно доста чакано събиране с приятели. Sad
Ама ще си пусна документите, то не е казано че ще ме вземат. Simple Smile

# 1 268
Точно така, погнусява ме. Каква опора има дете, чиято майка обявява ни в клин, ни в ръкав на всеослушание, че се е нагълтала с хапчета и не й се живее? Значи детето не е достатъчна причина само по себе си за да продължи напред, така ли? Еми, гнусно е.
Няма какво да се замислям дали й помагам, не е и моя работа да го правя. Не бих се почувствала виновна ако се засегне, защото доколкото виждам нейния характер е такъв, че би могла да изпадне в криза за всяко нещо. В този ред на мисли дали ще съм аз, или съседа е без значение.

# 1 269
  • Варна
И мен ме погнуси погнусяването, че някоя лабилна е майка! ooooh!
Въобще как така с лека ръка ги нижете!
Всякакви сме се събрали тук. Палитра. Ми ще се съвземе Дарито, пожелавам ѝ го!

# 1 270
Нижем си ги според гледната точка, вие какво си ги нижете според моята?

# 1 271
  • Варна
Ако трябва само нелабилните да стават майки, то ще се затрие човешкият род. Дали ще има десетина жени в целия свят?
Не ми се струва правилно да скачате така срещу Дари. Писала каквото писала, явно е нямало на кого другиго да го излее. Виртуалното "наритване" да се стегне не е помощ. И аз да съм в нейното положение и аз ще съм лабилна.

# 1 272
  • София
Какви са тези домашни?!?!!?! В детската градина!?!?
Мани, че е трагедия. Всеки божи уикенд пишем домашни. Миналата година ръката ми се откачи да пиша преразкази по картинка - детето разказва, а аз записвам. Не бойкотирам госпожите единствено заради детето. Просто са ни хванали за топките, ако мога така да се изразя.  Mr. Green

Хайде стига сте я обсъждали Дари. Който смята, че й е нужна публика, да си й пише на лични.  Peace На мен лично самоубийствени постове в три през нощта не са ми по вкуса. И не защото съм някакъв олигофрен-темерут, а точно обратното. Аз се треса от нерви като знам, че някой страда, а после страдащият - юхуууу, шапка на тояжка.

# 1 273
  • Ямбол
... замисляте ли се дали й помагате или й вредите в случая.
....
А трябва ли? Веднъж се замислих, даже не веднъж. Почувствах се най-големият глупак. Не я съдя, да прави каквото иска, аз споделям моето състояние, моите усещания, моето прецакано доверие. От тук нататък мисля само за сбе си, не ме вълнува какво ще прави тя, след като ни се изсмя по този начин, смятам да съм егоист и да мисля само за себе си. И понеже явно това не ѝ е за първи път и хората си я знаят, следва да я посъветват да отиде на лекар, не да обяснява във форумите как била на някакъв купон, пък после ѝ изгоряла къщата или пък в единия пост да съобщава как се е нагълтала с хапчета, а в следващия да пита за някакъв шампоан, все едно никога нищо впечатляващо не е казвала.

# 1 274
Само Дари си знае какво й помага. На хора в депресия им действа отрезвяващо както и някой да ги разтърси, така и някой да им говори мило. Все едното дава ефект.
Аз не мога да си представя невръстното ми дете да спи в другата стая спокойно, а аз да се тъпча с хапчета и да бия тъпана от трибуната, че не ми се живее. Е, ще ме извинявате.

Общи условия

Активация на акаунт