Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 369
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Бургас
Тони,все пак защо не нарисувате печено пиле с картофки? Laughing

# 1 276
  • Варна
Нижем си ги според гледната точка, вие какво си ги нижете според моята?
Според мен пишеш глупости. Сякаш аз като съм родила, не мога след това да превъртя, да се сдобия с психична болест!
Айде освен глупости, да уточня, че е и нечовечно. Peace
Дано всичко да ни е наред!
Ако ще и внимание да търси-какво от това, какво толкова се товарите?

# 1 277
  • Пловдив
Какви са тези домашни?!?!!?! В детската градина!?!?
Мани, че е трагедия. Всеки божи уикенд пишем домашни. Миналата година ръката ми се откачи да пиша преразкази по картинка - детето разказва, а аз записвам. Не бойкотирам госпожите единствено заради детето. Просто са ни хванали за топките, ако мога така да се изразя.  Mr. Green
Иди говори с учителките, то това си е тормоз. Големия ми син, втори клас получава домашни всеки уикенд, ама то не е такъв проблем, написва ги за около час. Аз ако имам желание да работя с него си работя, ама никой не ме задължава.

# 1 278
Сякаш аз като съм родила, не мога след това да превъртя, да се сдобия с психична болест!

Е, ти без да искаш май уцели десетката. Дари може и да е с биполярно разстройство.
Каквото и да е, редно е да потърси лекар, не публичност из форуми. Аз не смятам пък за удачно ние да се караме около човек, който в действителност не е наред.

# 1 279
  • София
Нацелили сме шестица от тото-то с тия домашни в градината. При това подпукаха децата още от минала година, тоест от 3-та група. Всеки петък ни се връчва книгата за домашни.
Сега само ви казвам едното задание. Дадени са лисица и петле. Под тях има бяло поле, разделено на четири квадрати и се иска следното: Разкажи в рисунки какво се е случило с петлето. Помогнал ли му е някой? Успяла ли е да го хване хитрата Лисана или то я е надхитрило?
Детето се тръшка, че няма да успее да нарисува проскубания петел и лисицата, а аз мисля, че една тенджера с петльова кълка е достатъчна като отговор.  Thinking

Цвети, по Изкуства сме.
А, ние сме трета група, т.е. първа подготвителна  Laughing, дори още не сме ПУК. Тези помагала не съм ги чувала. Ама щом се оплакваш, явно всички са едни дол.

# 1 280
  • Euskal Herria
Тонка,  на родителска среща не са ли казали защо ще дават домашни за вкъщи? Може някои свръх амбициозни родители да са поели инициативата, знам ли. За мен обаче това не е редно. Времето в градината е достатъчно - все пак е целодневно обучението. Че дори и дейностите по избор са структурирани така, че в тях винаги намират място занимания от задължителните ситуации.
Не знам дали ще помогне разговор с родителите и учителките, но не пречи да опиташ.
П.П. Ние работехме по "Моливко" - на Слово. Според мен е възможно най-усложнения вариант, но пък така добре подготвя за училище след това. И въпреки това никога не сме давали "домашни".

# 1 281
  • Варна
Сякаш аз като съм родила, не мога след това да превъртя, да се сдобия с психична болест!

Е, ти без да искаш май уцели десетката. Дари може и да е с биполярно разстройство.
Каквото и да е, редно е да потърси лекар, не публичност из форуми. Аз не смятам пък за удачно ние да се караме около човек, който в действителност не е наред.
Ти ли решаваш кой какво да пише във форумите? Simple Smile
Така както аз си въздишам периодично тук-там заради мои здравословни проблеми, така и тя.
А ако се реши да посети поне личния лекар, може да препоръча лечение и да ѝ помогне да издържи шамарите напоследък.

# 1 282

Ти ли решаваш кой какво да пише във форумите? Simple Smile
Така както аз си въздишам периодично тук-там заради мои здравословни проблеми, така и тя.
А ако се реши да посети поне личния лекар, може да препоръча лечение и да ѝ помогне да издържи шамарите напоследък.

Ми аз не съм казала кой какво да пише, ама щом ти така твърдиш - няма проблем. Ще казвам отсега нататтък. Друго свободно съчинение ще правиш ли?

# 1 283
  • Варна
Ей значи, пишете нещо и после се отричате! Simple Smile

# 1 284
Някои чете неписани неща. Или си извъртате думите както ви е угодно?

# 1 285
Ъъъъъ и аз за Дарето .... Съчувствам й нооооо.... И преди съм писала за нея, че това трябва да го е очаквала ама на, не го е. Детето (живо и здраво да е) си го е планирала само тя! Това е отвратително да връзваш някой с детето! И продължението го знаете... Дано всичко се нареди при нея. Харесвам я, че е адски искрена.
   Кой не е имал такива моменти в живота? Всички сме имали "драми" но някои са по лабилни и го правят достояние на форуми, приятели и пр.... Има си психолози за тая работа!

# 1 286
Преживях кошмарна седмица .
Душичката ми излезе .
Не искам да споделям за проблемите си , но треперех за детето .
И искам , ама толкова много искам  следващата да е хубава и спокойна .
И осъзнах , че не ставам за форумен писач -не го умея и
реших скоро да го напусна , защото ме натоварва , а аз имам нужда
от разтоварване .

# 1 287
  • София
Тони,все пак защо не нарисувате печено пиле с картофки? Laughing
Славче, мноу добра идея.  Mr. Green
Звънях на други две майки от групата и те са категорични, че заданието ще си остане неизпълнено. Та и аз вече го отписах.

# 1 288
  • Варна
Добре де Антогона, в преден постимг пишеш, че Дарито трябва да посети лекар(съгласна съм), не да търси публичност във форуми. Ако ми разтълкуваш с това последното какво имаш предвид....
А, да, може би ще напишеш, че с мен не ти се обяснява.  Laughing

# 1 289
Добре де Антогона, в преден постимг пишеш, че Дарито трябва да посети лекар(съгласна съм), не да търси публичност във форуми. Ако ми разтълкуваш с това последното какво имаш предвид....
А, да, може би ще напишеш, че с мен не ти се обяснява.  Laughing

Казах, че е редно да се посети лекар ако имаш проблем, пред това да хвърляш такива бомби в интернет. Едното ще ти е от помощ, другото не. И с това "редно" наблягам, че е препоръка.
Ти твърдиш, че аз раздавам заповеди кой какво да пише.

Общи условия

Активация на акаунт