Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 602
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Днес много се чудих на Сано-то в ДМ  Blush

# 121

Прах или омекотител

# 122

Прах или омекотител
Прах

# 123
това кой го казва - "по-лесното и хубаво отмиване на гела от тъканите, което е предпоставка за запазването на материята и цвета..."? Няма такова нещо. Ако има проблем с изплакването то или пералнята не е в ред или се използват некачествени препарати. Имам 2 различни перални, на едното място е много твърда водата, на другото мека. Пера по-често с прахове, в момента имам и една голяма бутилка гел Персил. Нямам никакви грижи с изплакването и цветовете.  
Още нещо. Доколкото имам наблюдения тук в тази тема, точно хора, които използват само гелове се оплакваха от миризми в пералнята.

Не е толкова до отмиване и зависи от състава на прахообразния препарат, но в повечето случаи, течните наистина са малко по-щадящи към тъканите. Предимствата им обаче се "компенсират" от няколко недостатъка, които вече сами сте установили.

# 124
Ползвалили сте Dixan Power gel двойноконцентриран ? От течните Ариел чие производство да избера,има ли разлика Испания? , Германия? , Великобритания? Омекотител съм се спряла на softlan Германия

# 125
  • Русе
Ползвалили сте Dixan Power gel двойноконцентриран ? От течните Ариел чие производство да избера,има ли разлика Испания? , Германия? , Великобритания? Омекотител съм се спряла на softlan Германия
Виж на първа страница. Има една таблица, от там ще се ориентираш Peace

# 126
Да, но не съм доволна въобще! newsm11
И при ниска и при висока температура, хем слагам и омекотител за водата, че нашата е варовита - бялото не е бяло, както се казва. Да не говорим, че ако има петна не ги маха въобще. Спазвам точно дозировката.
Незнам само при мен ли е така но е факт.
Иначе мирише много хубаво и трайно.

# 127
  • София
Има промоция на Омо в Кауфланд.

# 128
Има промоция на Омо в Кауфланд.
Колко е ?

# 129
# 130
  • Sredets/Burgas
5.49лв. е ОМО-то.  Peace

# 131
Сега се колебая между ариел и персил за цветно.Една колежка ми каза, че е остнала доволна и от медикс за цветно, но не знам дали да му се доверя newsm78
Аз съм ползвала Медикс Алвина лилав и съм доволна. Пере съвсем нормално цветното пране, а ароматът е разкошен. Заради този аромат в момента ползвам омекотител Медикс Алвина лилав. Цветните дрехи ги пера с течни препарати, много рядко използвам прах за тях.
P.S. Лоша миризма в пералнята не съм имала.
Аз също съм от доволните от Медикс Алвина, но оранжевия. Изпра ми петна от покривка без да са третирани предварително.

# 132
Благодаря ви   bouquet

И свекито ползва Медикс ,доволна е  Peace

# 133
айде свалете още малко  и отивам да си го купя newsm78

# 134
Здравейте,какво ще кажете за този прах за пране  Ariel Actilift washing pow 60sc 4,05 kg - ЗЕЛЕН, произход Холандия.В момента е в промоция + омекотител Софтлан 1л ,произход Германия.
Универсален перилен препарат за бяло и цветно пране при температура от 20°С до 95°С.
Това го взех от описанието на продукта.

Според мен трябва да проверите кога е произведен праха за пране,тъй като при западноевропейските доставчици го няма наличен този продукт от много време насам.Последната партида,която попадна при нас беше преди малко повече от 2 години и беше произведена 2011-та година.

Общи условия

Активация на акаунт