Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 346
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Знаеш ли, че точно това и на мен ми прави впечатление, че по-скъпите ми кърпи си остават меки и след неколкократно изпиране. А всичките си кърпи пера с един и същ прах и омекотител.

# 46
... И по-скъпите черни дрехи остават  черни по-дълго време ...

Sunglasses

# 47
А така! Излиза, че трябва да си купуваме по-скъпи дрехи и кърпи  Simple Smile

# 48
Не видях в каталога на ДМ да има намален праха Максима, но ако мога ще мина да погледна днес. В следващия каталог има Максима Сензитив.

# 49
  • София
Пробвах Силан Сенситив с Омо - много добре си подхождат. В смисъл миризмата на Силана е подобна, но по-мека.

# 50
  • Варна
Пробвах Силан Сенситив с Омо - много добре си подхождат. В смисъл миризмата на Силана е подобна, но по-мека.
Аз още не мога да се престраша да го пробвам това Омо точно заради миризмата. Сложила съм го в тоалета за ароматизатор, че много силен  Crazy Ама сина ми вика, че много гадно миришел  Mr. Green
Сега като те чета ще взема да го пробвам първо така, че тъкмо си имам Силан сенситив от една промоция, че да не вземат иначе да ме бият домашните ако не им хареса миризмата на прането  Wink

# 51
  • Sredets/Burgas

А кой от двата, защото те са бял и розов?

# 52
  • София

А кой от двата, защото те са бял и розов?

Белият.

# 53
  • в огледалото на живота
Аз направих една проба дрехи  с пералнята без омекотител.
Реултатът:няма антистатични ефекти,добре се глади т.е омекотени са,има си аромат макар и лек.
Извода:май ще спирам с омекотителите.. Thinking

# 54
  • Русе
Аз пък предната седмица, понеже пуснах и едни обувки, заедно с черните дрехи, не сложих омекотител. Ами после дрехите скърцаха като ги вадих от пералнята. Наложи се заради омекотителя да пусна после и една програма плакнене.

# 55
Днес минавам през Лидл и гледам, че заредили нов, по-коцентриран Персил с дозировка - 75 г/115 мл. Браво на Хенкел и срам за P&G и Юниливър.

# 56
  • Стара Загора
Да си ги изчистят към мен. Laughing
Не знам във вашия DM каква стока има, но в Бургас има безфосфатен сензитив, безфосфатен жавел (но марката не е Максима, а Компакт) и фосфатен адванс.
Не разбрах, как марката не е Максима, а Компакт? Марката не е ли Сано (съвсем се обърках, но не е важно). Все още има от намаления прах, сигурно до изчерпвана не колечествата. Днес си взех:
Скрит текст:
С фосфати е. Гес, гледам, че и твоя "сензитив" е такъв?

# 57
Днес минавам през Лидл и гледам, че заредили нов, по-коцентриран Персил с дозировка - 75 г/115 мл. Браво на Хенкел и срам за P&G и Юниливър.

Е, чак пък срам. Намаляването на дозировката не означава непременно промяна на формулата или при промяна не е непременно нужно тя да е в посока на по-добър краен резултат, а и сегашната дозировка на Хенкел е 80 гр. мисля, така че разликата е почти никаква.

# 58
О, разликата в големината и тежестта на опаковката определено е някаква. То затова се извършва и компактизирането, ако не знаеш.

А пък на Ариел и ОМО дозировката е 100 г. Срам за производителите им, че не си привеждат праховете към европейския стандарт (впрочем, то е доброволно участие, но все пак). И Браво на Хенкел още веднъж.

# 59
О, разликата в големината и тежестта на опаковката определено е някаква. То затова се извършва и компактизирането, ако не знаеш.

Компактирането се прави по няколко причини само една, от които е обем и тегло на крайния продукт. Тук имат пръст и маркетолози, освен колеги. Компактирането изисква сериозни инвестиции в оборудване на производтсвените площадки. Дали тези инвестиции са оправдани за даден регион и за коло време ще се изплатят от намалени транспортни разходи вече се смята от финансовите чиновници на всяка компания (англоговорящите ги наричат с "умиление" bean counters).
Установено е, че компактирането влияе положително на потребителските нагласи. В случая, Henkel са си намалили дозата с 5 (пет) грама, което е в рамкита на грешката при потребителско дозиране.  Не виждам повод за велика радост и не вярвам, че формулата е променена, но явно маркетинговата им стратегия проработва.

Общи условия

Активация на акаунт