Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 583
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
viki_1974, къде ме върна Wink
Пръскахме полите с едни антистатични спрейове.

Цитат
Как да се справите с наелектризирането на дрехите? Вариантите са три:

- заедно с праха за пране, перете и с антистатик;
- купете си антистатичен спрей;
- най-лесното, бързо и ефикасно решение, ако наелектризирането ви хване „в крачка” е обикновен сапун.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/4-za-doma/10234-naelektrizirane-na-pol … istatik-za-drehi/

# 151
  • София
Какъв е този антистатик за пране? Не съм виждала май  newsm78

Вики, търкане със сапун не е оферта Grinning

Проблемът е, че като ритна завивката в тъмното, или почна да я мачкам и нагласям, и излизат искри. В тъмното изглежда  доста безумно.  Shocked Иначе не ме "боцка". Осве това се замислих доколко е полезно такова статично електричество.

Е, винаги мога да сложа един чаршаф и да приключа...

# 152
В Елитис съм виждала антистатичен спрей, май български беше, но цена и марка не мога да кажа. Стои при препаратите за петна.

# 153
Антистатичен спрей върху завивка е определено по-гадно от омекотител. Статичното електричество не е вредно, просто носи телесен (а както се оказва в този случай и душевен) дискомфорт. Овлажняване на въздуха в стаята би трябвало да помогне.

# 154

Пп ако някой види някъде в София в ДМ евтино Сано сензитив - нека сподели  Wink

Специално в ДМ Сано сензитив не е кой знае колко изгодно-9 и нещо е по брошура...
Може би от друго място трябва да потърсиш... Peace

За първи път вземам от него, като миризма не е нещо кой знае какво, по-скоро не ми допада мога да кажа Rolling Eyes

# 155
  • София
А не, спрей няма да пръскам, от линка останах с впечатление, че има добавка за пране.
Явно ще се ползва омекотител или... чаршаф  Laughing
Реших да не изпускам някоя новост.

Пп Надявах се на Санъ сензитив за 5 лв.  Embarassed

# 156
Или спри да риташ и мачкаш завивките  Laughing

# 157
Моля за помощ - как да оправя дрехи изпрани,на които е полепнала салфетка ?

Малката си е сложила в джоба без да разбера и ...  Crazy

# 158
Изпери ги пак, раздели ги на две за да са по-малко в пералнята и увеличи количеството вода или използвай допълнително изплакване.

# 159

Малката си е сложила в джоба без да разбера и ...  Crazy

Правила съм го този номер и аз, особено когато са по-долнопробни салфетки е ужас. Първо с нокти изчоплям остатъците от салфетка, изтупвам дрехата, после пускам още 1-2 плакнения на пералнята.

# 160

Малката си е сложила в джоба без да разбера и ...  Crazy

С тиксо, развиваш и лепиш по дрехите докато спре да лепи, и пак развиваш и пак лепиш. Друг начин според мен няма.
пп. Вземи от най-широкото!

# 161
Благодаря Ви много   bouquet

# 162
Пуснали са някакъв нов Bonux tropical fresh. Толкова ми хареса как мирише, че за малко да си взема един пакет. Laughing Ама се сдържах.

# 163
  • София
Или спри да риташ и мачкаш завивките  Laughing
Ах, вземе ме за мезе!п Joy

Предполагам, че този ефект постигнах благодарение на сушилнята. Досега такова чудо не бях виждала. Опасявам се хлапенцето ми да не се стресне някой път, че като почна да я завивам, подпъхвам и оправям, и излизат искри  Crazy
Ще ливна омекотител тия дни (ей, човек не може да се отърве от него  ooooh!)

# 164

Пп Надявах се на Санъ сензитив за 5 лв.  Embarassed

Може да хвърлиш едно оЧо в Била - вчера след ДМ, влязох и там, че са на едно място и там мернах като че ли Сано сензитив по-евтин от този, който купих, и си помислих, че съм се минала..

Общи условия

Активация на акаунт