Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
В Германия (и някои други страни) Хенкел са пуснали нов омекотител Vernel soft & oils. Бил по-различен от другите омекотители, но така и не можах да разбера от описанието какъв е смисълът на този продукт: не е по-траен от другите, но е в по-малка бутилка и по-скъп. newsm78
Ето и видео с тест на продукта.
http://www.amazon.de/Vernel-Soft-Oils-Weichsp%C3%BCler-gold/dp/B … 367339&sr=1-3

# 181
  • Варна
Може ли да ми кажете този Персил какво производство е?
Скрит текст:

# 182
Аз, разбира се, го искам този омекотител, но не и 6 броя по 1.5 литра. Laughing Да не съм магазин. Ще намеря начин да си намеря една малка бутилка от 750 мл.

Може ли да ми кажете този Персил какво производство е?
Скрит текст:
От тази снимка как да разберем? Според мен е за страните на Бенелюкс, но все пак трябва да се снима отстрани и да се види на какви езици е опаковката.

Но сега като поогледах по-подробно, ми се струва, че не е холандски този Персил. И холандският е с текст на английски, но го няма надписа only perfectly clean clothes can truly shine. Имам съмнение, че е някакво производство не за европейския пазар. Трябва да се види отстрани кутията.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 16:08 от Guess Who

# 183
Да споделя за един експеримент който направих последните дни.
След като си обещах за известен период да спра с омекотителите,реших за последно да направя такъв  Simple Smile
Пуснах няколко перални с различни такива:Силан,Медикс,Савекс,Бинго т.е такива които не използвам почти.
Резултата който получих:без остатъци в отделението за такъв.
Това което се получаваше  с Коколино и Ленор/винаги да има част от него +вода в чекмеджето/ при гореспоменатите изобщо го нямаше.
Концентрацията ли е причина?
Не намирам друг отговор.... newsm78
Дозировката винаги спазвам.

Ще ми се да порасъждавам с тези които имат други впечатления.
Самоцитирам се,но май никой няма мнение по въпроса...  Simple Smile
Аз до скоро перях със Силан, а снощи си изпробвах новото лилаво Коколино и специално заради поста ти си погледнах отделението - нямаше нищо  Peace
Хареса ми аромата, но като че ли малко се бият с аромата на течния Ариел за цветно -  newsm78  Утре като събера дрехите ще видя дали се е запазил аромата  Flutter
Купих си Омото от прИмоцията, както и 1 л син Сано омекотител  Mr. Green  Омото беше ароматизирало цялата кола докато се прибера  Crazy  Само да си взема мерителна чашка и го мятам  Flutter

# 184
  • София
От лидълските  Формил ,само с този с марсилски сапун прането е във вида в който ми харесва /на мекота говоря/.

Откога чаках добър отзив за този Формил, много му харесвам аромата... Само да не беше универсален и за 40 пранета. newsm78
Май ще се прежаля скоро... Simple Smile

# 185
От този Формил аз не бях изобщо доволна как пере, а от аромата, хубав или не, нямаше и следа следи изсъхване.

# 186
Здравейте, да се разпиша и аз тук.
От година може би ползвам само два праха- Бонукс 2в1 универсален за бяло и светли цветове/ имам много малко бели неща и пера заедно с цветните на 40 гр./ и Медикс - оранжев, течен за цветно пране на 30 гр- него го харесах заради по- острия аромат.
От Одрин си донесох разни Персили и Ариели за цветно, освен ароматите не виждам кой знае каква разлика в качеството на пране .
По едно време си въобразих, че Медикса не предпазва цветовете, но на малкия дрехите се перат всеки ден след училище, така че  е нормално да поизбелеят.
На 60 пускам много рядко нещо, основно хавлии и нещо бяло, което трябва да се освежи.
Със старата пералня най- уважавах 50-те градуса , но сега предпочитам 40 пред 60.
Някой ползвал ли е My forest, доволни ли сте, от известно време го заглеждам и все му се чудя..
Омекотителите ги сменям често, последно си купих един на Медикс, но не съм очарована и пак минах на Силан и Ленор.
Ползвам две перални, Самсунга  ми изкарва дерхите много по- ароматизирани от Електролукса, при условие, че ползвам еднакво количество прах и омекотител. newsm78Това не знам на какво ще да се дължи.

# 187

Guess Who  при мен е много силен аромата и тъй като простирам на терасата на хола и там стоя в повечето време през деня -като отворя вратата и ме заболява главата. Доста е силен.

РРР  ,количеството не е толкова много и съм прала основно цветно пране и нямаше поражения. Като качество на изпиране не е върха ,но моето пране не е силно замърсено и за мен си беше идеален.
    Мирише ми на един бг сапун за пране и не ми допада толкова аромата.
  Не съм прала с него от миналата година /есента/ ,сега може да е подобрен или развален.
  Като ми дойде музата може да си купя пак.

# 188
  • Русе
Заинтригувахте ме с този Вернел. Ще си поръчам да ми го донесат за Коледа. Ако го има и намален до тогава - още по-добре, че 3Е за литър си е сериозна сума. Laughing

# 189
  • оттам, откъдето започва България
Според мен мирише на едновремешния сапун "Чайка". Имам позната, която само Формил с марсилски сапун ползва за бяло пране и е много доволна. Въпрос на вкус.

# 190
  • на Мелмак
Преди да има Лидъл в БГ - си бях взела Формил от Гърция - там ми трябваше за нещо и после го донесох до тук .
Еми кой каквото ще да каже - има си разлика  Peace
В последствие като отвориха веригата тук - много се зарадвах като го видях и разбира си купих , но нямаше същото качество на изпиране както гръцкият вариант.
Аз махнах течният прах и омекотителя и пералнята и дрехите са добре .

# 191
Някакви отзиви за Purlan Baby? За първи път го виждам в брошурата на кауфладн,а мами с цена 4,59лв за 20 пранета Thinking Ще има и Персил течен 2х40 пранета за 21,99 лв  Peace

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 14:24 от eccentric

# 192
Здравейте,аз да се оплача след инцидента със салфетката преди малко пуснах една пералня ,още ми изкара на половината дрехи полепнала салфетка,сега пуснах пералнята с препарат на 90 градуса ,дали ще се изчисти вече,видимо в пералнята няма салфетка останала  newsm78

# 193
  • Варна
eccentric преди известно време пак го бяха пуснали на промоция този Пурлан и аз много му се чудих. Но така и не успях да стигна тогава до него - иначе му е хубава цената за тези пранета  Peace
Лисичке ти не пусна ли почистване веднага след инцидента със салфетката? Дано да се изчисти вече, че наистина много неприятно така  Hug

Иначе моя милост днес се сдоби с две торби Омо от Кауфланд - само да видим как ще се свиква с тази миризма. Много силна ми идва нещо и не е точно моята, ама само другите домашни да не мрънкат, че ще ги оставя тогава да си ходят мръсни  Mr. Green
Някой да е успял да го съчетае с някакъв друг омекотител освен с  белия бебешки Силан? Чудя се дали силното бяло Сано ще успее да го заглуши-удуши както прави с всичко друго и затова съм го забутала в десета глуха  Mr. Green
А като перете само с праха остава ли след изсъхването пак такава силна миризма или успява да се позагуби?
Аз последно време какъвто и омекотител да ползвам след изсъхване на прането и то в сушилнята се усеща доста силно аромата му. Естествено на някои дрехи доста по-силно отколкото на други, в зависимост от материята. Но все пера с не толкова силно миризливи прахове като Омото.

# 194
didnik ,не,понеже видимо нямаше нищо  Mr. Green

Аз свикнах -искам не искам,с Омото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт