Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 559
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
А как го съхранявате това Кауфландското ОМО? Аз си купих един пакет на миналата промоция,но понеже го ползвам само за бяло,а нямам много бяло - една пералня седмично и заседя и започна да мирише неприятно и стана на бучки.Дали не се е овлажнило,държа го така в пакета в мокрото помещение.Случвало ли ви се е?  newsm78 Признавам аромата ми харесва много и ме беше яд  Laughing След изпиране пак така ухае силно,особено ако мине през сушилнята  Heart Eyes

# 196
  • София
Някакви отзиви за Purlan Baby? За първи път го виждам в брошурата на кауфладн,а мами с цена 4,59лв за 20 пранета Thinking Ще има и Персил течен 2х40 пранета за 21,99 лв  Peace
Ползвала съм го веднъж, когато детето беше новородено, нямам затова нямам впечатление как пере видимите замърсявания. Но тогава изглеждаше по друг начин опаковката. Не зная дали е променян и самият препарат. Цената обаче е супер (само трябва да се провери дали не е light duty и дозата е дадена за 2,5 кг пране) и сигурно ще взема поне един пакет, защото Персил сензитив ми е на привършване.
Нали намалението се отнася е за праха?

Лисичке, пусни 1-2 изплаквания, няма какво да почистваш на 95 градуса, въпросът е да има повече вода да отмие полепналата салфетка от разни скрити местенца.

Дидник, омото мирише здраво след изсъхване, не искам да те плаша. Първоначално и на мен ми идваше в повече, но много бързо му свикнах и миризмата взе да ме кефи. Много е необичайна. Лично аз не го съчетавам с омекотител и не мога да дам препоръки в тази насока. Но бих внимавала да не насложа две силни миризми върху една дреха, че тогава ще стане  Sick  Sick  Sick

Наскоро се сетих, че навремето прятелка ми доставяше от Юниливър едни големи кутии Омо, бяха много евтини като за служители и перях само с него. Нямам никакъв спомен тогава да миришеше така силно.

# 197
Някакви отзиви за Purlan Baby? За първи път го виждам в брошурата на кауфладн,а мами с цена 4,59лв за 20 пранета Thinking Ще има и Персил течен 2х40 пранета за 21,99 лв  Peace
Ползвала съм го веднъж, когато детето беше новородено, нямам затова нямам впечатление как пере видимите замърсявания. Но тогава изглеждаше по друг начин опаковката. Не зная дали е променян и самият препарат. Цената обаче е супер (само трябва да се провери дали не е light duty и дозата е дадена за 2,5 кг пране) и сигурно ще взема поне един пакет, защото Персил сензитив ми е на привършване.
Нали намалението се отнася е за праха?

Прах за пране 1,5 кг = 20 пранета ,или течен препарат за пране 1,5 л = 20 пранета. Това пише.

# 198
  • Варна
Дидник, омото мирише здраво след изсъхване, не искам да те плаша. Първоначално и на мен ми идваше в повече, но много бързо му свикнах и миризмата взе да ме кефи. Много е необичайна. Лично аз не го съчетавам с омекотител и не мога да дам препоръки в тази насока. Но бих внимавала да не насложа две силни миризми върху една дреха, че тогава ще стане  Sick  Sick  Sick
Точно това ме притеснява и мен и затова първо питам, че да не стане мазало  Mr. Green И след сушилня ли мирише така силно - брях, отчаяхте ме значи  Simple Smile

# 199
пробвай веднъж без омекотител и веднъж с него. няма да загубиш много. така ще определиш твоята миризма.  аз лично обичам да ми мирише много и ако трябва добавям повече ароматни препарати.

# 200
За Омото и аз да кажа - лично аз не го виждам с омекотител, много се бият миризмите..в смисъл пак си се усеща неговата си миризма, па макар и с омекотител...

За аромата - ще свикнеш след време, аз от предната промоция си бях взела 4 пакета, сложих ги в килера в коридора вместо ароматизатор, като се прибирах, ме посрещаше приятна миризма Laughing

Сега пак там си стоят двата пакета, нищо не се усеща...така че, спокойно.. Peace

За този Пурлан и аз се чудя, но нали си взех от сано сензитив, имам си за детските дрехи засега и май ще се въздържа от нова покупка..

# 201
  • София
Е нали назад писах - добре стои Силан сенситив белия с Омо.

За съхранение - защипала съм го със щипка и съм го пъхнала в една кофа с капак /от Бонукс от едно време/.

# 202
  • Варна
Да бе L'Agent видях го аз това, че и писах - понеже имам обаче малко от него, а повече от други омекотители та затова питах дали с нещо друго някой не го е съчетал  Peace
Иначе си се успокоявам сама, че след време няма да мирише толкова силно, защото и аз имам един пакет от предната промоция. Бях го сложила обаче в тоалета ни за ароматизатор, че понякога е страшно от каналите и доста силно си миришеше. От скоро обаче наистина не се усеща почти никаква миризма от него и това при неотворен пакет.
пробвай веднъж без омекотител и веднъж с него. няма да загубиш много. така ще определиш твоята миризма. 

Точно така мисля да направя, защото аз пък хич и не мога да понасям много силни и определени аромати и да видя кое най- ще ми се нрави в крайна сметка. Ама викам все пак да питам ползвалите го, че наистина по специфичен аромат има праха  Peace

Благодаря на всички за отговорите   bouquet

# 203
  • София
Аз затова съм го затворила двойно - да не го усещам.
В момента го пробвам със синя Семана, следващият път ще пробвам с лилава и ще пиша резултати.

Освен това, почнах да пускам допълнително изплакване, че децата нещо се изприщиха /от други неща/.

# 204
ОМО върви най-добре със синьо Коколино според мен. Миризмите им като че ли се допълват, а не си пречат, както става в много случаи.

# 205
  • София
Аз пък да се оплача- след първото ползване, ароматът на розов Сано изчезна почти напълно  Sick.

# 206
Аз пък да се оплача- след първото ползване, ароматът на розов Сано изчезна почти напълно  Sick.

Чудно. При мен трае със седмици.

Питане - в Кауфланд има намален Пурлан, бебешки, 4.59 за 20 пранета. Някой ползвал ли го е и как е като качество? Не съм ползвала тая марка от хиляди години.

# 207
  • София
Имам въпрос към използващите комбинирани пералня+сушилня.

Наскоро си взехме такава, но няма омекотител който да се усеща като извадя дрехите, няма ли вариант прането да мирише хубаво и след сушилня  newsm78

# 208
  • Варна
ОМО върви най-добре със синьо Коколино според мен. Миризмите им като че ли се допълват, а не си пречат, както става в много случаи.
Имам и от него, така че нищо не пречи да пробвам пък да видим кво ще стане  Mr. Green

Ива* интересно - и при мен мнооого силно мирише Саното. Имам бялото и синьото, от едно време и сега са с една и съща силна миризма, даже аз слагам по-малко к-во че наистина много силни ми идват. Даже бялото не го ползвам, че ми е едно задушливо и сладникаво  Crazy

Pipi_ тъкмо по нагоре го коментирахме Пурлана, че май само му се точим и никоя от нас не го е ползвала  Wink

# 209
  • София
Да ви кажа, след допълнителното изплакване почти никаква миризма не остава - нито на Омо, нито на омекотител.

Общи условия

Активация на акаунт