Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 561
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
След допълнително изплакване няма и помен от Коколино грейпфрут. Но пък син Soupline и синьо Сано cool си миришат чудно силно. Явно е до омекотител.

# 211
Имам въпрос към използващите комбинирани пералня+сушилня.

Наскоро си взехме такава, но няма омекотител който да се усеща като извадя дрехите, няма ли вариант прането да мирише хубаво и след сушилня  newsm78

При мен след сушилнята остават само леко загатващи се миризми от синьо и розово Сано. Купих и Малиция от предишната промоция в Кауфланд, но още не съм пробвала. Тия Коколино, Ленор и други - няма никой  Naughty

# 212

Наскоро си взехме такава, но няма омекотител който да се усеща като извадя дрехите, няма ли вариант прането да мирише хубаво и след сушилня  newsm78
ОМО - сушилнята не му влияе изобщо при мен. Друг е въпроса дали за теб това е хубава миризма  Mr. Green
Аз иначе ползвам минимално време за сушене 40 мин или час. Дрехите излизат влажни, но не се мачкат и все още си миришат на перилния препарат.

# 213

Странно  newsm78 Явно е до сушилня.При мен дрехите след сушилня миришат в пъти повече ,отколкото сушени навън,независимо какъв прах/омекотител ползвам. Програмите които ползвам най-често са - сухо за прибиране в гардероб и сухо за прибиране в гардероб +,които са различни по време,зависи от количеството дрехи.Има кърпички за сушилня,можеш да пробваш с тях.  Peace

# 214
  • София

Странно  newsm78 Явно е до сушилня.При мен дрехите след сушилня миришат в пъти повече ,отколкото сушени навън,независимо какъв прах/омекотител ползвам. Програмите които ползвам най-често са - сухо за прибиране в гардероб и сухо за прибиране в гардероб +,които са различни по време,зависи от количеството дрехи.Има кърпички за сушилня,можеш да пробваш с тях.  Peace

Сушилнята е комбиннирана, слагам всичко в началото.... пере+суши 5 часа, няма как да слагам кърпичките по средата, нагласям я да се пуска през деня от 5 до 10.

Сега съм пуснала хавлии с кауфландското ОМО, да видим дали ще остане аромат.

# 215
  • София
Странно  newsm78 Явно е до сушилня.
До сушилня е. Едни усилват аромата на препаратите, други почти напълно го ликвидират, но не знам на какво се дължи.
С близки прятели имаме почти напълно идентични модели - нашата е с 1 година по-нова и има примерно 1 буква разлика в модела. Техните дрехи миришат от 10 метра на омекотител, направо удушаващо, нашите миришат само със Саното  Mr. Green

# 216
Може наистина,защото и моята е стара тази http://www.technomarket.bg/products/09111660/whirlpool-azb-8780
Може би новите нарочно ги правят така,знам ли  newsm78 .

# 217
  • Бургас
И аз нямам проблем с аромата след сушилня, без значение какъв омекотител използвам. Миришат си достатъчно и са мекички дрехите. Моята мисля, че е такава http://www.technomarket.bg/products/09123340/electrolux-edh-3284-pdw

# 218
Дами,при ръчно пране отмивате ли омекотителя?

# 219
  • Русе
Аз - не.

ОМО върви най-добре със синьо Коколино според мен. Миризмите им като че ли се допълват, а не си пречат, както става в много случаи.
И аз само в такава комбинация го ползвам. Отначало, когато си го купих имах бял Yumos(който не е сензитив), също отлично се съчетаваха.

# 220
  • оттам, откъдето започва България
Аз - да.

# 221
  • София
Много рядко пера на ръка и никога не слагам омекотител.

# 222
При мен се запаза омекотителя след сушилня  Peace

# 223
Да ви кажа, след допълнителното изплакване почти никаква миризма не остава - нито на Омо, нито на омекотител.

Kакво общо има допълнителното изплакване с миризмата на омекотителя?

# 224
Да

Общи условия

Активация на акаунт