Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 488
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
моята също е уърлпул.
Е, оставя ли аромат, или не. С моята дрехите абсурд да миришат на прах (освен ако не е ОМО/Скип), даже и омекотителя в повечето случаи унищожава.
Не, не остава, даже омекотител Сано ликвидира.

# 256
Егати, и моята! ooooh! Като почнах да ползвам Сано бях много обнадеждена, защото миришеше много здраво, обаче сега май и на него му хвана цаката - пак мирише, но на 30% от предишната интензивност. Ние с теб сме другарки в нещастието си. Laughing

# 257
Не е много по темата ,но има ли все още модели перални с капацитет 5кг ? Моята е толкова и ако се развали не виждам как ще вместя по-широка /стената е носеща в нишата и не може да се разбие/ С горно зареждане не ми допадат.

# 258
  • София
Не е много по темата ,но има ли все още модели перални с капацитет 5кг ? Моята е толкова и ако се развали не виждам как ще вместя по-широка /стената е носеща в нишата и не може да се разбие/ С горно зареждане не ми допадат.
Капацитетът не променя размерите, няма да ти се наложи да разбиваш  Wink
Е, зависи от дизайна. Моята е изтумбена на люка и едвам влезе в мокрото  ooooh!
Питаше за омекотител с авокадо - Frosch имат такъв. Само първо го отвори и погледни да не е от сгъстените - продаваха някаква стара партида. Омекотява супер. Мирише леко.

# 259
  • Русе
Старата ми пералня беше Иберна. Служи ми вярно 15 години и още работи, но блокира защитата на люка, сменихме го, обаче аз реших, че ми трябва нова. При нея нямаше никакъв аромат след изпиране, дрехите ми миришеха на хлор.

# 260
  • София

Новата ни пералня е с капацитет 9кг. старата 5кг. разлика има единствено в дълбочината, най-много да ти стърчи някой и друг сантиметър  Laughing

# 261
  • Стара Загора
Питаше за омекотител с авокадо - Frosch имат такъв. Само първо го отвори и погледни да не е от сгъстените - продаваха някаква стара партида. Омекотява супер. Мирише леко.
Не съм го виждала този с авокадо, а yulmana питаше за омекотител с аромат на алое. Фрош наистина имат такъв, скоро го бях купувала от Кауфланд, не беше от сгъстените, а с нормална консистенция. Аромата наистина е слаб, но не ми омекотява повече от други омекотители. За мен- нищо особено.

# 262
Успокоихте ме ,благодаря .Сега  остава да улуча и модела дето яде ароматите и съм идеално информирана Simple Smile

# 263
Уърпул ти трябва. Но са доста шумни. Аз пък като се развали моята, ще си взема Miele втора ръка. Има не много стари модели с капацитет 5 кг (по-голяма не искам). Мога и нова да си взема, но все са за по 7-8 кг.

# 264
  • София
Успокоихте ме ,благодаря .Сега  остава да улуча и модела дето яде ароматите и съм идеално информирана Simple Smile

Ето давам, с каквото и да пера, аромат няма  ooooh!
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … N-AQD970D-49-EU/B

# 265
Абе не е най-важното нещо ароматът, но пък си е хубаво да ти замирише на приятно. Иначе така без миризма е много скучно.

# 266
  • София
Абе не е най-важното нещо ароматът, но пък си е хубаво да ти замирише на приятно. Иначе така без миризма е много скучно.

Така е, тези дни ще ходя за кърпички за сушилня, поне за чаршафите, толкова обичам да си легна и да ми мирише на хубаво  Crazy

# 267
На мен пък и пералнята и сушилнята са ми уърлпул и проблем с аромата нямам. Явно съм уцелила партида  hahaha
Пералня http://www.pazaruvaj.com/peralni-c3167/whirlpool/awoe-8758-s-p44048828/
Сушилня http://www.technomarket.bg/products/09111660/whirlpool-azb-8780

# 268
Обичам и аз хубав аромат ,ама от някой като ми засърбят очите ,носа и потекат сълзи и сополи и кихавици Grinning +бонус - зверски главобол и ща не ща си живея безароматна /почти / Grinning

# 269
Сигурно имаш непоносимост към някоя съставка на парфюмната композиция. Ако ти се случи с някой продукт, виж етикета - вече производителите са задължени да ги обявяват. Така можеш да избягваш продукти, съдържащи съставки, които не ти понасят.

Общи условия

Активация на акаунт