Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички ☺ Следя ви последмите 2 - 3 теми и се радвам, че научих доста неща от вас. До скоро въобще не се бях замислила как и с какво пера, но скоро ми предстои да атана майка и затова ви следя. Взех си малък пакет Тео бебо, имам вече и нова пералня, взех си и два пакета от кауфландското Омо. Чета, че доста от вас го ползват само за бяло пране, нали може и за цветно?

# 241
Guess Who,
защо? Нали е постигнал чистота (като необличано) Simple Smile

# 242
Gallaa, ако държиш на цветовете не трябва да переш цветни с Омо-то от Кауфланд, защото бил съдържал оптични избелители (обясниха специалистите).

......... Хубаво пере, но твърдението extra freshness е нагла лъжа. Не мога да разбера защо пускат 100 аромата, като реално няма значение с какво си прал; ароматът е един и същ - никакъв.
Може би защото липсата на какъвто и да е евтин сладникав аромат действително е екстра свежа идея Laughing
Добрите препарати не миришат, дори и в козметиката тенденциите са такива.

# 243
Guess Who,
защо? Нали е постигнал чистота (като необличано) Simple Smile
Да, пере идеално, но парфюмът много ми харесва и се надявах да остава върху дрехите, но не би. Интересното е, че гелът за цветно оставя доста силен аромат.

А някой да е ползвал праха с аромат на лавандула? Дали оставя аромат (хич не ми се вярва)?

# 244
  • Стара Загора
Gallaa, ако държиш на цветовете не трябва да переш цветни с Омо-то от Кауфланд, защото бил съдържал оптични избелители (обясниха специалистите).
Съдържа кислородни избелители.

# 245
  • На брега на реката

А някой да е ползвал праха с аромат на лавандула? Дали оставя аромат (хич не ми се вярва)?
[/quote]

Аз съм го ползвала и при мен имаше аромат след пране /ама на мен не ми хареса/, а след изсъхване също имаше , но вече доста по-слабо.

# 246
Съдържа кислородни избелители.
И оптични - също.

Абе прах за бяло е.

Аз съм го ползвала и при мен имаше аромат след пране /ама на мен не ми хареса/, а след изсъхване също имаше , но вече доста по-слабо.
А при мен няма да има. Ще я сменям тая пералня. #Cussing out

# 247
По принцип ароматът на лавандула не е от най-трайните. Това се отнася и за самото лавандулово масло. Основните съставки, както на маслото, така и на синтетичните парфюмни композиции, които го имитират са линалол и линалил ацетат. И двете вещества са сравнително силно летливи и не се фиксират добре върху тъканите.

# 248
Като пера с Тема дрехите си излизат меки и затова си я харесвам . С Бинго Сензитив също / на него обаче вече му липсва хубавият аромат на алое ,някакъв уж нов пуснаха .Точно ми хареса и смениха партидата /.
Аз изобщо не съм доволна от бинго сенсинив прах. Петната си стоят по бодитата на малчо. Вчера ги струпах в един леген с избелващо прахче, омо и натъркани със сапун и ариел против петна. След това в пералнята с тео бебе от една малка кутийка. Точно за една доза силно замърсено имах. Всичко светна най-накрая. Сега се чудя как да доизразходя бингото още половин пакет. Много зле се справя с петна, направо захаби дрехите  Crazy

# 249

Guess Who ,каква марка е пералнята ти ? Явно е подходяща за мен -да не ми смърди на силни аромати Grinning
 Не знам защо на мен аромата на лавандула не ми е приятен и даже ми прилошава от него . Още от един лавандулов спирт от детството ми. Като миех сина ми с лавандуловия Джонсън ми се гадеше направо. И като видя лавандула -даже и на картинка имам лошо чувство .
 Обожавам аромата на алое и жасмин. Имаше едно веро с аромата на жасмин и зелен чай ,ако има и омекотител с подобен аромат или на алое бих си взела .

# 250
Прочетох  само последната страница, че въпросът ми не е за препарати, но тук пишат доста хора и се надявам да ми помогнете. Искам да ви помоля за идеи с какво да отстраня найлон от плетиво?

Купих капсули Персил мисля, че бяха 3 вида и този със Силан си мирише и след прането, Лавандулата почти не се усеща.

# 251
............Сега се чудя как да доизразходя бингото още половин пакет. Много зле се справя с петна, направо захаби дрехите  Crazy
Изхвърли го  Sick
Не купувайте турски стоки, поне когато имате избор. Имайте поне малко гордост и отношение към Българските и европейските стоки.
Турците са достатъчно силни и без да им пълним гушите. Вече сме 50% турска собственост  Confused

# 252

Guess Who ,каква марка е пералнята ти ?
Уърпул.

# 253
  • София

Guess Who ,каква марка е пералнята ти ?
Уърпул.

Хах, дали наистина ароматът има нещо общо с марката  на пералнята newsm78, моята също е уърлпул.

# 254
моята също е уърлпул.
Е, оставя ли аромат, или не. С моята дрехите абсурд да миришат на прах (освен ако не е ОМО/Скип), даже и омекотителя в повечето случаи унищожава.

Общи условия

Активация на акаунт