Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 488
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Успокоихте ме ,благодаря .Сега  остава да улуча и модела дето яде ароматите и съм идеално информирана Simple Smile

Ето давам, с каквото и да пера, аромат няма  ooooh!
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … N-AQD970D-49-EU/B

Моята пералня е същата, но без сушилня! Е няма аромат след изпирането и това е ... Sad

# 271
  • Бургас
И моята е уърлпул. Усеща се аромата на праха и омекотителя.

# 272
  • София
Пера с Беко /турска стока Mr. Green/. Вчера облякох хавлиения халат, който прах с Омо и омекотител с доп. изплакване - ухаеше чудесно.

# 273
# 274
  • София
Не е тука темата да го обсъждаме, но аз много отдавна си обучих децата, че препаратите не се ядат. Освен това перилните препарати ми седят на високо.

# 275
Нашите капсули не са много привлекателни, но американските Тайд подс, както се вижда от снимката, са доста шарени - оранжево със синьо, пък и по-малки по размер и някои малки деца ги мислели за бонбони. И след много случаи на поглъщане производителите се съгласяват да направят кутиите непрозрачни, за сложат защита на капака и участват в ето този сайт:

http://www.keepcapsfromkids.eu/bg

# 276
  • София
Да, нашите капсули са едрички, но пък миришат много хубаво и наистина е възможно на някое мъниче да му се сторят апетитни.
Племенникът ми няколко пъти налапа таблетка за съдомиялна  ooooh! които са далеч по-непривлекателни.
Моята е научена, че нищо не се лапа, но човек не бива да им се доверява, че знаят и могат да удържат любопитството.

# 277
  • София
Уърпул ти трябва. Но са доста шумни. Аз пък като се развали моята, ще си взема Miele втора ръка.

Хехе, все едно аз съм го написала  Hug.
Ама не се разваля пущината, знаеш ли откога я чакам  Joy.

# 278
  • Варна
Абе защо така при вас момичета  newsm78
И аз съм с Уърпул 6-то чувство, 7 кг. Еми пере си чудесно, доста тихичка е и си излизат ароматизирани дрехите като стой та гледай. Даже коментирания Коколино грейпфрут също доста силен ми идва като си го душа после на някои дрехи, а суша със сушилня. Даже и хавлиите си миришат доста дълго при ползване - точно си мислех, че е като на вървящата в момента реклама за омекотителя който трае цели 6 месеца. Ако искате вярвайте, но наистина при всяко докосване като че мирише все повече и повече. А както съм казвала и друг път - бялото Сано направо не може да се диша при все че слагам по-малко от оказаното к-во  Crazy
Дали има значение и каква е водата с която се пере, освен пералнята, материите, к-вото пране  Thinking

# 279
  • Варна
Много полезна темичка   bouquet

За всички,които ползват сушилня и им липсва аромат препоръчвам това http://preparati.bg/products.php?id=3397#sthash.20k4ddGQ.dpbs
Страшно силен и траен аромат.Пише 10 пъти да се пръсне в сушилнята,но според мен ще е ужасно много.Аз не го ползвам за сушилня,а като ароматизатор за въздух.По едно пръскане във всяка стая идва много силно.Мирише на чисто  Heart Eyes
Има и розово, сладникаво е за мен,но на някой може да му допадне повече.

Да споделя и какви препарати ползвам за пране:
-Ариел ексел гел-за бяло-страхотен аромат,не много силен,но изумително траен,пере отлично
-Ариел ексел гел-за цветно-същото
-Персил гел лавандула-за цветно
-Персил сенситив течен
-Персил капсули лавандула-(получих ги като подарък от една промоция,но са слабички(слагам по 2 бр. на пране вече и е добре)
-Корал-за черни дрехи-пристрастена съм към аромата
-омекотител-Сано бял,Софтлан-ванилия и орхидея.Не ползвам омекотител на всяко пране.
Имам още няколко,които не си заслужават да бъдат споменати  Laughing

За упорити петна-Ариел леке и Сноу.Почиствам си пералнята с препарата на Хейтман.Никак не съм доволна от така обсъжданото Омо.Мнението ми е,че нито пере,нито мирише хубаво.

# 280
А някой с пресни отзиви за Сано пръскай и пери,дали ще ми вади лекета от бебешки пюрета от лигавниците? Или нещо да ми препоръчате друго,което не е Вениш. Не съм го ползвала скоро,но забелязах промяна в праховете на Сано и се чудя.

# 281
За предварително третиране на петна, течните препарати също не са най-подходящото средство,ако е много важно ще обясня защо, ако не е просто го приемете за вярно. Аз препоръчвам да се вземе прахообразен препарат за избелване на кислородна основа. Да се размие с малко хладка вода и бързо (без изчакване) да се нанесе върху петното, като леко се втрие в тъканта. Добре е преди това петното да омокрено добре с вода. Оставя се да подейства около 30-40 мин (не повече от час) и се пере на възможно най-висока температура и дълга програма с прахообразен препарат за пране, към който също може да се добави от използвания по-горе. 
Ако петното съдържа и мазнини, може да се добавят и 1-2 капки препарат за ръчно миене на съдове.

# 282
  • София
Много полезна темичка   bouquet

За всички,които ползват сушилня и им липсва аромат препоръчвам това http://preparati.bg/products.php?id=3397#sthash.20k4ddGQ.dpbs
Страшно силен и траен аромат.Пише 10 пъти да се пръсне в сушилнята,но според мен ще е ужасно много.Аз не го ползвам за сушилня,а като ароматизатор за въздух.По едно пръскане във всяка стая идва много силно.Мирише на чисто  Heart Eyes
Има и розово, сладникаво е за мен,но на някой може да му допадне повече.

Благодаря за предложението, ще го изпробвам, обезателно!

# 283
А някой с пресни отзиви за Сано пръскай и пери,дали ще ми вади лекета от бебешки пюрета от лигавниците? Или нещо да ми препоръчате друго,което не е Вениш. Не съм го ползвала скоро,но забелязах промяна в праховете на Сано и се чудя.
Това ли имаш предвид?
Скрит текст:
Този спрей не съдържа кислородни избелители, а ензим (протеаза). В момента го ползвам и маха всякакви петна, но точно с пюрета не съм го пробвала. Мисля че за плодови и зеленчукови петна ще е по-подходящ продукт с избелващи съставки. Ако искаш, вземи ето това:
Скрит текст:

# 284
  • Стара Загора
TAED, ако не те затруднява кажи накратко защо течните препарати п/в петна не са подходящи, в смисъл за тъканите ли? При толкова много петна у нас, невъзможно ми е при всяко зареждане на пералнята да
Цитат
да се вземе прахообразен препарат за избелване на кислородна основа. Да се размие с малко хладка вода и бързо (без изчакване) да се нанесе върху петното, като леко се втрие в тъканта. Добре е преди това петното да омокрено добре с вода. Оставя се да подейства около 30-40 мин (не повече от час)
А този метод подходящ ли е за петна в/у цветни дрехи (щом съдържа избелител на кислородна основа)?
Затова ползвам препарати п/в петна под ф-ма на спрей, пръскам и слагам в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт