Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Че е само за химическо.
Но явно му няма нещо от пране  Wink
Или някой е сбъркал етикета.
Тук преди време коментирах протектор за матрак - и до днес не знам дали не трябва да го центрофугирам, или не трябва да го суша (задраскан е знакът за сушилня. Отдолу на български пише "Без центрофуга", а на английски под него "Do not tumble dry"  Crazy). За по-сигурно правя и двете   Mr. Green

# 511
  • Sredets/Burgas
Ивче, забравих да ти пиша, тогава за тоя протектор....
И аз имам такъв върху матрака на малката...
Испански е някакъв...
Няма проблем за центрофугиране, не се суши в сушилня...
Но явно май и от нея, доколкото разбирам му няма нищо.  Grinning

# 512
Здравейте!В магазина за перилни препарати на Пиротска от където купувам памперси на бебето има омекотител Felce Azzurra-какво е мнението ви за него?
Скрит текст:

# 513
Здравейте!В магазина за перилни препарати на Пиротска от където купувам памперси на бебето има омекотител Felce Azzurra-какво е мнението ви за него?
Скрит текст:
Преди няколко години взех да пробвам, но не ми хареса.От бутилката миризмата е нежна и приятна, но след като изсъхне прането няма остатъчен аромат.Иначе омекотява, ако това търсиш за ефект.

# 514
  • сред маслини и портокалов цвят
Скрит текст:

Аз съм много доволна от Фелчето- и омекотява, и аромат остава. Имам 3 вида в къщи- със синьо-зелена капачка, с розова и със жълта. Другите не ми харесват. Сега са пуснали и с червена капачка, но е доста сладникав.

# 515
Като стана въпрос за означенията върху дрехите - как изглеждат знака за сушилня и този за центрофуга? Този с квадратче и кръгче в него е центрофуга, нали? Или бъркам ?

# 516
Да не се суши в сушилня е ето този символ:

За центрофуга няма символ.

# 517
Имам една възглавница от мемори пяна, детето спи на нея, лятото като се потеше, и е пропила пот, въпреки, че й слагах по две калъфки...

Пере ли се това нещо в пералня, знаете ли..и изобщо може ли да се мокри...да не я похабя Thinking

# 518
  • София
Тета, не се перат този тип възглавници. Дори май имаше тема за съсипана такава от еднократно изпиране. Вариант е да пъхаш под калъфката една хавлиена кърпа. Не знам как може да се хигиенизира подобно чудо.

Бътърфлай, протекторът е български - точно затова ми е  newsm78 Да го докарат правилно на английски + знак, пък да не могат да го напишат на български?!

Както и да е, вече са ми три такива и ги пера, и ги центрофугирам, и ги суша, и  Whistling

# 519
Еви, благодаря...незнаех, че не се перат....няма тогава..

Не ми е проблем чак толкова това, лятото ще я напека на слънце..абе ще измисля нещо...
Това за хавлията отдолу е добра идея, много даже,не съм се сетила...ще сложа лятоска... Peace

# 520
  • София
Виж тук

# 521
  • Варна
Ev_e по въпроса за панталона - даже и в сушилнята го суших. Нищо не му стана - напротив, излезе си даже като изгладен, та и тази операция ми се размина  Mr. Green
А за протектора - аз имам едни малки и тънички за легълцата на малките. Пера ги яко, даже на 60 градуса, с центруфуги и т.н. както си му е реда. Не ги суша обаче в сушилнята, защото долната им страна е от нещо като найлоново и задължително ще се стопи в сушилнята. Както и стана с едни подобни лигавничета, които бях хакнала за сушене в бързане и недоглеждане. Е, вече за нищо не стават  Mr. Green

# 522
Като спомена няколкото месеца, в Лидл душих Силан, който си запазвал аромата 8 седмици. Ми той от бутилката едва се усеща, пък какво остава за 8 седмици. Laughing Кого лъжат! Та и Семаната така.
За месеци трайност - омекотител Максима е решението.

Напълно е възможно ако е микрокапсулиран. Няма да мирише силно от бутилката, дори и върху дрехите, докато не започнеш да ги носиш. Тогава, от триенето микрокапсулите се пукат и ароматът се усеща. Нещо като като S&S (scratch and sniff) етикетите на някои продукти и по Вашите списания.
Може ли пример за такъв омекотител, моля? Praynig Peace

# 523
  • в огледалото на живота
Да не се суши в сушилня е ето този символ:

За центрофуга няма символ.

Гес,по скоро да не се центрофугира.

http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D0%B7%D0 … B8-news11900.html
Не твръдя,че съм достоверен източник де.... Grinning

# 524
Баш "да не се суши в сушилня" си е Peace

Общи условия

Активация на акаунт