Крем за около очи - VI тема

• 121 103
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Когато го купих, купувах много неща, а имаше и голямо намаление. По много смътен и не особено достоверен спомен - около 60-70 лв.

# 91
  • sofia
Аз преди дни взех Женфик крем, дали защото съмнслед 20 дни море или просто не хидратира добре не мога да преценя, но все пак ми се бели лицето и ми е изсушена кожата от слънцето.

# 92
Записвам се да ви следя, защото и аз си търся подходящ околоочен крем за жадна кожа.

# 93
Момичета много ви моля препоръчайте ми крем, който наистина да помага при тъмни кръгове, че положението е трагично  Praynig

# 94
И аз да се разпиша, че скоро не съм.

В последният месец съм с на Uriage гел-кремчето на очи от Аква серията. Просто е великолепно за моята кожа.

Пробвах маската за очи на Аpivita за тъмни кръгове и подпухналост, макар да нямам такива. Кожата е някак напомпана след нея, но откъм освежаване не се справи отлично. Ако ви се чете  - писала съм тук.

Отделно сега си взех маска за очи на Sephora, ще я видим и нея. Тя е голяма /като маските за сън/ и изглежда обнадеждаваща. Особено ако предварително я сложа в хладиник, ще си умра от кеф  Mr. Green  Embarassed

# 95
Здравейте, записвам се да ви следя. В момента ползвам Super aqua - eye serum на Guerlain. Най-вече, за да запълни фините линийки. Като текстура е много лек, попива бързо, не ме дразни, чакам по-дългосрочен резултат да видя.. Някой друг ползвал ли го е?

# 96
Момичета много ви моля препоръчайте ми крем, който наистина да помага при тъмни кръгове, че положението е трагично  Praynig

Специално за тъмни кръгове - "С"-гел на Певония.

# 97
  • София-Младост

Специално за тъмни кръгове - "С"-гел на Певония.
Къде се продават техни продукти, за пръв път чувам тази фирма?

# 98
Американска натурална и професионална козметика е. Продава се само в салоните или както се казва "в по-добрите" салони.  Grinning Можеш да ги поръчаш и по интернет, но точно от кой сайт е най-изгодно не знам.

# 99
Американска натурална и професионална козметика е. Продава се само в салоните или както се казва "в по-добрите" салони.  Grinning Можеш да ги поръчаш и по интернет, но точно от кой сайт е най-изгодно не знам.

То щом човек има 100 и нещо да даде за тази козметика надали 10-20 лв ще го сбъркат много Grinning А все пак някакви предложения за нещо по-бюджетно? 

# 100
  • София

Би ли подсказала някой салон............
Ако тук не е удобно, на лични,моля  bouquet

# 101
Не мога да кажа за София.  Sad

# 102
Boreva, за това ли става дума?
http://www.skinstore.com/p-1471-pevonia-c-evolutive-eye-gel.aspx#pTabs
Ти лично използвала ли си гелчето, за колко време имаше видими резултати?
А някой с идея за фантастичен коректор, като болна съм с тези кръгове Cry
Имам на Артдеко, добър е, но сякаш някак попива в кожата и лъсват пак Confused

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 23:21 от Elizabeth_

# 103
  • sofia
Коректор аз ползвам на Герлен, не изсушава, страхотен е и не личи( за мен е много важно), с чисто злато е, около 80лв

# 104

А някой с идея за фантастичен коректор, като болна съм с тези кръгове Cry
Имам на Артдеко, добър е, но сякаш някак попива в кожата и лъсват пак Confused
Аз ползвам за леки корекции под очите,за изравняване на тена(нямам тъмни кръгове)това:
http://www.beauty.store.bg/p126884/maybelline-affinitone-conceal … irasht-efekt.html
Интересно че не подчертава бръчиците.Само откъм цветове са много зле.Дори този който ползвам сега не ми пасва напълно,но прикрива и изравнява идеално.
Иначе много хубав за тъмни кръгове е на Лумен:

Заличава уникално добре и озарява прекрасно.В началото е бял,но после става прозрачен с перлен оттенък.Само дето след няколко часа започваше да ми дразни супер чувствителните очи.Но моите познати се родиха с него Peace

Общи условия

Активация на акаунт