Крем за около очи - VI тема

• 121 038
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Тъмните кръгове не се заличават с кремове,но можеш да ги прикриеш с коректор  Peace

# 676
Здравейте момичета  Simple Smile
изчетох почти всички теми и страници , но все още не мога да разбера кой крем е най - подходящ за мен. На 23 години съм с огромни тъмни кръгове , приличайки на панда Laughing . Ще ви бъда мноого благодарна ако ми помогнете малко  bouquet bouquet bouquet

На тези години не крем,  а лекар Ендокринолог ти трябва !!!
Спешно!

# 677
Заради добрите отзиви си купих околоочния крем с масло от аму... Ами да ви кажа никакъв ефект не виждам, нито с бръчки, нито с кръгове, нито с подпухване се бори... А ако попадне в окото и става ужас... Абе не ме кефи това кремче - едното нищо е за мен, макар да нямам с какво толкова да се бори, но поне едно озаряване очаквах... Даже и не хидратира добре, много е слабоооо...След като попие и кожата под очите ми става една суха и вяла.... Определено не е моя крем.... Mr. Green

# 678
  • SF
Аз пък искам да го пробвам

# 679
Вече 10 дни съм на Lierac Dioptigel няма засега ефект при мен, купих на промоция две тубички (едната е чисто нова) ако някой иска да пише.

# 680
  • Велико Търново
При мен хидратира много добре, не ми изсъхва околоочният контур - няма и чудеса, разбира се, като например справяне с подпухнали, уморени очи, позапълване на бръчици...но мисля, че няма и претенциите за такива действия Thinking Аз, честно казано, досега намирам всички купени до момента околоочни за един дол дренки - няма такъв, от който да съм видяла видими резултати Confused

# 681
Ему-то  не обещавам такива ефекти  Peace От лятото досега не съм го сменяла и съм все така доволна

# 682
Holly Pink, ами какво обещава тогава и от кой ефект точно си доволна?

*Biskvitka* и аз съм така, не съм открила крема, който върши чудеса... Но поне да не ми дразни очите и да не ми изсушава околоочната зона, че така изпъкват ситните линийки когато се смее човек... Joy
И ако може да не ми подпухват очите от него или на сутринта да изглеждам  недоспала... Mr. Green

# 683
  • София
Заради добрите отзиви си купих околоочния крем с масло от аму... Ами да ви кажа никакъв ефект не виждам, нито с бръчки, нито с кръгове, нито с подпухване се бори... А ако попадне в окото и става ужас... Абе не ме кефи това кремче - едното нищо е за мен, макар да нямам с какво толкова да се бори, но поне едно озаряване очаквах... Даже и не хидратира добре, много е слабоооо...След като попие и кожата под очите ми става една суха и вяла.... Определено не е моя крем.... Mr. Green

И аз не виждам резултат Sad от месец го мажа и мисля, че определено не е за 30+ слабичко е.

# 684
  • Велико Търново
Сега се сещам, че преди два месеца пробвах мостра от околоочния на Авен - Физолифт - https://pharmavel.com/en/products/frontida-proswpoy/kremes-antig … oin-combleur-15ml и никак не беше лош - плътен, хидратиращ... Thinking трябва пак да тествам.

# 685
Здравейте! На мен много добре ми действат Time Filler eyes на Филорга, както и околоочният от серията роза дамасцена на Фитокод. Дори плюсът е за Фитокод. 

# 686
Здравейте! На мен много добре ми действат Time Filler eyes на Филорга, както и околоочният от серията роза дамасцена на Фитокод. Дори плюсът е за Фитокод. 
Би ли дала линк към крема на Фитокод bouquet

# 687
Това е кремчето. Можеш да минеш и да вземеш тестер, да пробваш и да прецениш.
На мен много ми харесва.

http://www.phytocode.bg/shop/rosa-damascena/krem-za-okoloochen-kontur-detail.html

# 688
От 1 месец съм с този на Фитокод и не съм доволна (от околоочния на Филоргата също).
Появи ми се една мимическа бръчка до лявото око, тъкмо се беше позаличила с мезо маската на Филорга + този околоочен, сега пак изпъкна, даже под окото някакви линии, които преди не съм забелязвала.
Комфортен е като консистенция, лек, попива лесно, няма кир ефект, не люти, добър е за основа за грим. Но за мен е ок за млада кожа, ако сте 30+ не.

# 689
Аз съм на 35+ и ми е много добре. Аз взех тестер първо и така си го купих.

Общи условия

Активация на акаунт