Номинации - проучване

• 47 343
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 615
Пускайте по повече анкети наведнъж. Иначе пак ще се проточи във времето, на хората ще им писне и последните даже няма да ги гласуват.

# 616
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз да питам утре цял ден ли ще се изчака за гласуване?
Или не newsm78 И да трябва да пусна резултати?

Къде да обявя при моите категории кои имат най-много гласове? Тук в темата или на л-с. на Лиляна?

Или не се казва кой колко гласа е събрал?
А, само се изреждат в анкета?

# 617
  • Ямбол
Аз да питам утре цял ден ли ще се изчака за гласуване?
Или не newsm78 И да трябва да пусна резултати?

Къде да обявя при моите категории кои имат най-много гласове? Тук в темата или на л-с. на Лиляна?

Или не се казва кой колко гласа е събрал?
А, само се изреждат в анкета?
Да изчакаме да мине целия ден, че да не каже някой, че не сме му зачели номинациите.
Няма нужда да обявяваме кой колко гласове е събрал. Всеки, който брои сам да прецени кои да предложи за гласуване, в смисъл като започне от тези, които са събрали най-много номинации и спре до където е удачно. Някъде може да са 5 опциите, другаде повече, както дойде. Ако някой не вярва, да брои, номинациите са публични.

# 618
Добре, Лиляна Peace
Утре вечер по някое време, към колко - 21.00 newsm78 да напиша тези, които отиват за съответната анкета.

# 619
  • Ямбол
Утре след полунощ първите 3 категории или повече 5, ако искате, може да пускате направо темите за гласуване. Потърсете от миналата година някоя тема да видите, ако се чудите как да я оформите. Пълна свобода и лична инициативност, както си решите, така я оформяйте. Ако някой има идеи за темите за гласуване, може да ги сподели.

# 620
Утре след полунощ първите 3 категории или повече 5...

3 или 5? Нека да го гласуваме, за да е демократично.

# 621
Само аз да кажа, че около и след полунощ не съм в бг мама Rolling Eyes
Друго правя Wink
Аз мога по тези номинации, които броя да обявя резултатите и темите в събота сутрин, стига това да е приемливо и да не нарушавам много правилата Peace

# 622
Тъй като съм брояч на категория на "Новак" се чудя как да процедирам. Почти няма интерес към самата категория, отделно аз самата съм номинирана няколко пъти а е дадено уточнение "Регистриран през тази година". Технически отпадам и в категорията остават Одри Хепбърн с най-много гласове и един за Лаура СГ. При такова мнозинство за новобранец нужна ли ще е анкета?
В категория "Хубава жена" има голямо раздвижване, имам над 10 номинирани потребителки, повечето обаче са с по 1 или 2 гласа. Въпросът ми към вас е следния, дали да избера един топ 5, в който да влязат потребителки номинирани с над 5 гласа и така да се пресеят, или да включа в анкетата абсолютно всички, дори и тези с по един глас?
Отделно в тази анкета да бъдат ли помолени фаворитките да сложат (поне временно) своя снимка или гласуващите да го карат по спомен и солидарност?

Категорията за Тема стои по горе-долу същия начин като с Хубава жена, но в анкетата към нея сякаш ще е по-добре да пусна всички предложения?

Давайте съвети, малко остана.

# 623
И при мен има много с по един глас и двама-трима по изявени. И аз се чудя как да процедирам с анкетите.

# 624
Аз между другото предлагам като си пуснем нашите анкети в самата тема да сложим линк към анкетите на другите. Така независимо коя анкета си отворил първо ще е по-лесно да се ориентираш вместо да търсиш из Клюкарника.
Примерно като направя първата, да речем "Тема", отдолу ще изброя линкове към останалите готови анкети, например

"Бисер" еди какъв си линк, "Красив ум" еди какъв си линк. И така.

# 625

В категория "Хубава жена" има голямо раздвижване, имам над 10 номинирани потребителки, повечето обаче са с по 1 или 2 гласа. Въпросът ми към вас е следния, дали да избера един топ 5, в който да влязат потребителки номинирани с над 5 гласа и така да се пресеят, или да включа в анкетата абсолютно всички, дори и тези с по един глас?

Според мен пусни всички на гласуване. Традиционно номинирането във всички категории е много по-малко от гласуването - примерно, двайсет души номинират, двеста гласуват. А тази година пък съвсем.

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен от всички анкети е хубаво да отпаднат хората с по 1-2 събрани гласа. Аз поне така смятам да процедирам с моите две категории. Иначе ще имаме разводнени анкети с по 15 имена, което лично на мен ми се струва излишно.

Друг вариант- да се удари летвата на първите 5 с най-много събрани номинации, както беше миналата година. Ако на петото място има по няколко души с еднакъв брой гласове, влизат всички.

# 627
  • Ямбол
В хубава жена, ако не са повече от 10, може да ги пуснеш всички, така направи и с темите. Но ако станат много, отрежи тези с един глас примерно.
Те пък може да се активират в последния момент. Нищо не се знае.
На колко анкети наведнъж се спираме? Предложението на Кейси за гласуване предлагам да отпадне Wink

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На колко анкети наведнъж се спираме? Предложението на Кейси за гласуване предлагам да отпадне Wink
По 4, така ще са на три почти равни порции Peace

# 629
  • HH
Може ли да дам малко акъл? Ако в една анкета има 5 опции за гласуване, според мен няма нужда от ти гласа на потребител. Максимум 2.

Общи условия

Активация на акаунт