Номинации - проучване

• 47 601
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 660
Според мен в категорията за теми е добре да се сложат всички номинирани, и без това не са толкова много. Иначе още сега служебно можем да излъчим за победител темата с най-много страници.

И още нещо - в тази категория - както и в категория бисер - е хубаво да се сложат линкове към съответните теми в първи пост, за да знаят хората за какво гласуват.

# 661
Нино, просто те махам от личните си любимци  Crossing Arms Какво ни го дотътри тоя пак тука  smile3516

# 662
  • Пазете Гор

Как може такова нещо! То пък бива излагация, ама... СъспенсО се пише, Нино, не се научи ей, колко гащи продра по чиновете. Научете го тоя език вече!

# 663
Аз като изключително глупава  Mr. Green Да попитам пак - довечера кой пуска анкети първи?

# 664
  • Ямбол
Аз като изключително глупава  Mr. Green Да попитам пак - довечера кой пуска анкети първи?
Не довечера, а утре след полунощ или в събота сутринта, ще пускат първите четири категории, както са по списък:
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/
Властелинът на словото/номинация за добър изказ/
Мухата/номинация за досаждащ/
Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/

Което значи, че ти си сред първите с "Властелинът на словото".

Май не уточнихме колко дни да стоят анкетите. 3-4? един? два?

# 665
Не повече от три. Става много дълго. Но и не по-малко.

# 666
Съгласна съм с Нино.

# 667
  • Ямбол
Ами да, най-добре ще е три, че тези в събота и неделя, няма да бъдат забелязани от "офисния планктон" (по кака Сийка).

# 668
Нека да стоят по два работни дни, да не се лъжем - форумната активност в извънработно време е по-ниска.  Laughing

Тоест, пуснатите в малките часове на съботата да са активни до първите часове на сряда, пуснатите след това - до първите часове на петък, пуснатите след това - до първите часове на вторник.

# 669
  • София
Много дълго става така. Според мен сумарно 3 дни е достатъчно. Т.е. пуснатите в събота вечер са активни до вторник вечер или сряда сутрин максимум.

# 670
Ники, мноооого дълго бе.... Има логика, но...абе мнооооого дълго бе...

# 671
Цвети, Антигона, почти същото е.  Laughing Дали дните ще са събота-неделя-понеделник-вторник(1), сряда-четвъртък(2), петък-събота-неделя-понеделник(3) или събота-неделя-понеделник(1), вторник-сряда-четвъртък(2), петък-събота-неделя(3) - разликата е само с един ден. При варианта на Цвети, който също свършва във вторник вечер (написах "първите часове на", защото "полунощ" може да се тълкува двусмислено) дори няма и един ден разлика.

Но не настоявам, на мен не ми пречи и по един ден да са.

# 672
  • Ямбол
Аз предлагам Първа група - пускаме в събота.
Втора група - пускаме в сряда, трета група - неделя, там ще са 6 категории.
Или втора и трета група да пуснем по пет категории?

# 673
Тоест, по четири календарни дни на група? В една група колко категории бяха, че им загубих броя, мислех, че по три?

Номинациите тази година са уникални - хем неразнообразни, хем доста негативни, хем с почти нулев интерес, хем сложни.  Laughing

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 08:26 от Nickkie

# 674
  • София
Замени "сложен" с "труден" tooth

Общи условия

Активация на акаунт