Номинации - проучване

• 46 721
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 270
Лиляна, най-приятелски те съветвам след номинациите да си вземеш малко почивка от форума. Влияе много зле на умението ти да четеш с разбиране.
Другото обяснение на това развитие на темата е, че умишлено подминаваш някои от предложенията и преиначаваш думите на хората за някакви твои, лични цели. Но понеже (поне досега) не си давала повод да бъдеш заподозряна (поне от мен) като човек, който е способен на подли действия, се връщам към съвета си за почивка.
Искрено се надявам това да е проблемът. В противен случай трудно ще заблудиш някого, че уж се вслушваш в хорските предложения, упорито настоявайки и пласирайки твоето виждане за номинации и жаждата ти за реваншизъм относно неприятните за теб съфорумки.
А и рискуваш да повториш историята с Катрала, плюс тропкането с копитце.

# 271
  • Ямбол
Точно за това е темата. Всеки да даде своите предложения, но и да се вслушаме в мнозинството.
Поднасям извинения, ако съм пренебрегнала нечие мнение или съм изкривила друго. Със сигурност не е нарочно и нямам никакви задни мисли. Знаете, че на мен не ми пречи да си кажа какво и що.
За пореден път призовавам към предложения, не към критики. Има избрани от мнозинството категории, остава само да ги измислим как да ги пуснем и сме готови. Ако нещо съм пропуснала - моля посочете го ясно, така с недомлъвки наистина ще започна да пропускам съзнателно мнения.

П.П. За съвета за почивката - благодаря.

# 272
Ники,  използвам случая и тук да ти благодаря за изказаната подкрепа   bouquet Както казах и на лични - много драго ми стана  Hug

Самата аз вярвам,  че трябва да се търси максимална представителност на желанията и мненията и гласуването са недвусмислено в полза на категориите,  посочени от Лиляна.   Peace  Нека сега да им измислим едни хубави и ясни имена,  за да е ясно за какво гласуваме.   Peace

# 273
  • София
Филмът е Едуард Ножиците, какво е това Едуард с ножиците...

# 274
  • В Космоса
 Laughing

Какво правим сега? Мислим имена за изгласуваните категории ли? И евентуално посочваме от предложените ако ни допада?

'На мен на Обич ми допадна идеята с предложенията, пак да кажа, ако се размисли. Peace

# 275
  • Ямбол
Така е предложено от Герри:
....
Едуард с ножиците - за по-хапливите и резки съфорумки
....
Още критики и съмнения дали предавам точно думите и друго ще има ли? Аз този филм не съм го гледала, рядко гледам филми по принцип.

Категориите са уточнени. Наименованията само трябват. Ако някои назад дадени предложения са грешни или не ви харесват, просто не ги включвайте във вашите предложения.

# 276
  • Пазете Гор
Аз съм така устроен, че се съмнявам в ефективността на колективните действия и окуражавам всеки, който сам се заема за работа според виждането си. Затова и отначало заявих, че бих се зарадвал на цялостни завършени концепции, правени от един човек, наместо многобройни допитвания до масите.

Имам доверие, че ще се справиш сносно ползвайки (или не) информацията и идеите, които има в предните страници, Лиляна. Направи нещата така, че да ти харесват на теб.

Ако все пак държиш на демокрацията - направи твоя проект и го пусни за гласуване в съперничество с този на Обич (който на мен допада много).

# 277
Филмът е Едуард Ножиците, какво е това Едуард с ножиците...

Joy   Кекекекек, чувате ли ме как се хиля!

# 278
Нали в анкетата бяха включени всички предложения, направени до момента? Хората гласуваха, видя се какви са резултатите. Не разбирам защо се недоволства.

# 279
  • В Космоса
Тези ми харесват. Опитах да измисля нещо, но ако ще се придържаме към филми нищо не ми идва на ум в момента.

Хубост - Хубава жена - предложение от мен

Първичен инстинкт го предложих за по-различна категория.

Добър изказ -  Речта на краля

Двойка форумци -  Танго и Кеш

Досадник - Да бъдеш Джон Малкович

Знания - Блясъкът на чистия ум

Драма "Много шум за нищо"

# 280
Аз също не виждам никаква конспирация  Rolling Eyes чак пък. Наистина - имаше анкета.

Иначе тези на Обич също ми харесват и на мен и подкрепям Куркума - да се поизгладят и двете предложения и да се пусне анкета кое от двете на Обич или тия, другите, условно да ги наречем на Лиляна и готово.

# 281
  • Ямбол
Самата Обич предложи първо да уточним категориите и предложението беше подкрепено, та заради това пуснах анкетата.
Сега след като категориите са ясни след гласуване, какъв е смисълът да се гласува на ново за други категории?
Аз имена категории нямам. Бих харесала такива с книжни заглавия, фрази или герои, ако трябва да кажа своето мнение.

# 282
  • София
И аз съм на мнение, сходно на Куркума за колективните решения и действия. Става като в приказката много баби - хилаво дЕте. Дори го смятам за положително, че само 5-6 човека са най-активни в темата с предложения и обсъждане, защото така ефективността е по-голяма. А аз и другите сме обикновени потребители - каквото ни дадете като списък - по това ще номинираме, и дори да има недоволни, догодина да се хванат те да ги правят! Дерзайте и хич не се връзвайте, че нямало всенародно единомислие!

# 283
Самата Обич предложи първо да уточним категориите и предложението беше подкрепено, та заради това пуснах анкетата.
Сега след като категориите са ясни след гласуване, какъв е смисълът да се гласува на ново за други категории?

Точно така е.  Peace
Имаме вече гласувани предложения,  не е редно гласът на над сто човека да се зачеркне,  за да се върнем крачка назад и да се чудим на Лиляна  ли,  на Обич ли хрумките да доразвиваме.  Peace

Единственият полезен ход напред е да прецизираме имената на категориите и да се внесе яснота кое е похвала пред строя и кое не. Признавам си,  че повечето от досега изброените не ги намирам за попадения от раз,  ама точно затова е темата,  да си даде всеки идеята.

Може да си въобразявам, но в темата някак липсва ентусиазъм и добро настроение. Не го намирам за добра изходна позиция за начинанието ни. Дано скоро се разведри атмосферата.   Peace

# 284
Нещо се нагнети малко обстановката, наистина. А не трябва.

Аз си казах мнението, но нямам нищо против и мнозинството каквото е решило. В крайна сметка ще преценя къде да номинирам, спрямо настроението си тази година и готово.

Общи условия

Активация на акаунт