Номинации - проучване

• 46 622
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Аз съм за анкета, защото при всеки има добри и не толкова добри попадения, аз при всеки успях да си харесам категория, която е по-добра от на другите и затова съм за анкета  Peace
Анкетата ще е за цялостни предложения, не всяка поотделно.
Затова, ако имаш предложение, давай, но ти май вече даде своите или се бъркам?

# 346
Дадох, но по други категории ми харесват повече други предложения  Peace А аз ги написах първосигнално, за да почнем да разсъждаваме в тази посока  Whistling

# 347
Аз съм късоглед и пея в хора, затова предлагам някои заглавия на категориите, които се надявам почти да няма човек, който да не се присети.  Peace

Категория за Новак - Таралеж без бодли

Категория за Хубост - 13-та годеница на принца (да не вземете да се обидите сега  Crazy )

Категория за Чувство за хумор – "Ку!" , защото каквото и да каже, ще е смешно

Категория за добър изказ – "Да реализираме кочина"  Flutter

Скрит текст:
- Мислим да реализираме и "Тайната вечеря".
— А, да реализирате "Тайната вечеря"? Вече не се казва да построим кочина, вече се казва да реализираме кочина! - Опасен чар

Досадник – "Екиме!"  - репликата на култовата Димитрова (Надя Тодорова) от Дами Канят

Бисер – "Въх, уби мъ!" (Криворазбраната цивилизация)

Категория за Драма – Чичо Манчо (С деца на море), щото сам си я прави драмата и си живее в нея, а останалият свят е в лятна ваканция Simple Smile

Категория за Тема на годината – "Любов, раздяла и още нещо"

Личен любимец  - "От небето, със зюмбюли"

Скрит текст:
"Е ти къф искаш? От нибету, със зюмбюли ли да дойди?" - Криворазбраната цивилизация

двойка форумци – "Роднина-милиционер!"

Мрънкалник  - "Кокошките спряха да снасят"

Скрит текст:
"Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане, бе! Здравето ми взе! Ти мани ме мене, ами кокошките спряха да снасят, при 20 кокошки – яйца от пазара купувам! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат."  (Оркестър без име, 1982)
Категория за Знания – "Брат'чед" по Двойникът, защото "нàуката, брат'чед, е като хорото, хванеш ли се веднъж - край"  Naughty

# 348
Чукча писател, а не читател, та съм изтървала гласуването, но да попитам нещо.

Що за номинации са Новак и Хубост? От къде да знам кой е новак, кой е не е, а и как точно да го забележа, като новаците обикновено са слабо активни? И с какво въобще новаците заслужават специална номинация? За хубостта пък съвсем не разбирам. Да избирам най-хубавата измежду пет, които са посмели да си пуснат снимка, която може и да е 10-годишна?  Tired

Сериозно ли ще  има номинация "неприятен"? Ами като ще сме толкова открити и прями, кръстете я "Гнусен" или "Отвратителен".

# 349
Я па тази, ти знайш ли, че собственоръчно те номинрвах аз тебе за новак. По мое усмотрение, когато съм те забелязала  Laughing беше преди 3 години, може би.
Иначе си имаше правила - регистрация в последната календарна година.  Mr. Green
Новак ми е на мен много сантиментална категория, по лични причини  Blush

# 350
  • Пловдив
Иначе си имаше правила - регистрация в последната календарна година. 
Има твърде добре ориентирани новаци, крайно вероятно да са възкръснали ветерани Simple Smile

# 351
Знам го аз тоя номер, ама нещо не ги разпознавам хич.  Grinning

# 352
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Миналата година имаше две много ярки новачки- Флип Флоп и Негативна, тази година обаче не се сещам за нито едно име, което да номинирам (освен ако Таис не е с тазгодишна регистрация, не съм я проверявала)

# 353
И аз тази година нямам новаци, затова ще си потърся удобна категория, за да номинирам хора, които съм оценила едва сега във форума.

# 354
  • София
И аз тази година нямам новаци, затова ще си потърся удобна категория, за да номинирам хора, които съм оценила едва сега във форума.
+1

# 355
Без "Банда на годината" форумната корупция съвсем ще увехне Whistling.

Кога ще се пусне номинационната тема, че ако още седмица-две дъвчем имената тук, ще си гарантираме фалстарт според мен?

# 356
Аз викам да турим една "Банда на годината".

Сега пък на Обич филмовите извънредно много ми харесаха  Blush Ох!

Банда на годината може да е "Синьо лято", примерно, ако е филмово. Бяха готина банда.

# 357
  • Другата България
Миналата година имаше две много ярки новачки- Флип Флоп и Негативна, тази година обаче не се сещам за нито едно име, което да номинирам (освен ако Таис не е с тазгодишна регистрация, не съм я проверявала)
Черната котка 13 не е ли новак?
И Лаура БГ?

# 358
  • София
...(освен ако Таис не е с тазгодишна регистрация, не съм я проверявала)
Таис се отказа от форума, така че не знам дали може да влезе в номинации.

# 359
Черната котка 13 не е ли новак?
И Лаура БГ?
Лаура да. Котето я знам от доста време в КМ, не е новак.
Проверих Таис, регистрирана е 2011-та.

Общи условия

Активация на акаунт