Номинации - проучване

• 46 603
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 360

Обич, нищо лично, обаче от преекспониране на соц-тематика в последните месеци, вече и аз ще спра да снасям... Не знам носталгия ли е, какво е, но всички тези заигравки вече действат досадно, да не кажа отблъскващо...

# 361
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз забелязах тук нова личност, в тази тема - Антигона Peace

# 362
Бърдс, ако лично от мен имаш впечатление за "преекспониране на соц-тематиката", много ще ме учудиш.  Peace

Предложенията ми са такива, защото това са филми, които голяма част от нас са гледали, познават, асоциацията ми се стори по-директна. Не зависи от мен каква е била политическата обстановка по време за заснемането им и ще ми стане неприятно, ако спреш да снасяш.  Grinning

Категориите са отговор на предложения като  Портретът на Дориан Грей за изказ, "Ван Уилдър 3: Година на Новобранеца" за новак, Бибрутално за хаплив или "Прозак нация" за драма и още много други, с които нищо не мога да подхвана лично аз. И като имам проблем, си го решавам - в случая, измислих си разбираеми за мен имена. Пуснах ги, за да се ползват, ако вършат работа и на другите.

На 28 съм и се заигравам с далеч по-жизнерадостни неща от Соц-а. Вярвам, че може категориите ми да са оставили грешно впечатление, ама толкова си мога.  Peace

# 363
Обич, не разбирам, какво се обясняваш. Винаги ще има някой неразбрал. Най малко съм свързала заглавията ти пък със соца. Свързах ги с познати за мен филми и реплики(каквото виждам самата ти си целяла). Харесаха ми. Недоумявам как някои си ги навързват, ей тъй от нищото. А, да и щом е нещо от миналото значи веднага е меланхолия по комунизма, татовщината, соца и домашната лютеница варена пред блока от бабите - комшийки. ПП Пък, че някой щял да спре да снася си е според мен лично негов проблем. А и има доста лаксативи на пазара, все някой ще подейства.

И хайде вече да се измислят тия категории и имена най - накрая, че стана много протяжно. Спрете се на нещо там и да се приключва. Защото чини ми се работата върви на провал. Или ще стане до такава степен досадно, че в крайна сметка номинациите ще се обезсмислят от толкова умуване на категории, имена и не знам какво си. То ще кажеш, че избори за парламент ще правим. ЧЕ ТЕ ПО БЪРЗО ГИ ОРГАНИЗИРАХА ОТ ТЕЗИ НАШИТЕ НОМИНАЦИИ.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:29 от Фафла с чуден крем

# 364
ПП Пък, че някой щял да спре да снася си е според мен лично негов проблем. А и има доста лаксативи на пазара, все някой ще подейства.

Joy Някои очевидно вече са си ги взели, ама им излиза от другаде  Joy
Разговарям с Обич Синеока, която е достатъчно разумен събеседник, за да няма нужда от неповикани адвокати.

Бърдс, ако лично от мен имаш впечатление за "преекспониране на соц-тематиката", много ще ме учудиш.  Peace

Не, Обич, нямам лично теб предвид. Неслучайно написах "нищо лично"  Peace  Медийната среда в момента е наситена до краен предел със стари филми, цитати от стари филми, музика от стари филми, всякакви черно-бели кадри... Да, разбираеми са, разпознаваеми са, но и толкова поизтъркани, че вече ще започнат да се късат.

Оттам идва (по моето скромно мнение) и многократно споменатото вече "напрежение" в темата. Номинациите също са поизтъркани, повтръснали, и каквито и гимнастики да се правят, нищо добро и ново няма да излезе от тях.
С цялото ми уважение към Лиляна, заела се неизвестно защо с тази обречена кауза   bouquet

# 365
Съвсем приятелски ще ви кажа, че прекалените напъни за креативност, винаги раждат кич  Hug

# 366
Обич, не разбирам, какво се обясняваш.

Ами защото си е точно за изяснение от ситуацията, приемам я като недоразумение, което се опитах да изясня.  Peace

Бърдс, ако ти кажа, че не съм в България и представа си нямам с какво е наситена медийната среда. Сега разбирам от теб, че съм прозвучала клиширано, което ме удря на чест, ама ей на, случва се  Simple Smile

Разбирам, че реакцията ти е предизвикана от много фактори, но това, което имаше да кажеш, го насочи към мен (а не към медийната среда), по-лично от това - накъде  Grinning

Нямам нищо против всякаква критика да се изсипва върху предложенията ми, ако ще доведе до един по-добър краен резултат на общи усилия. Ако исках аплодисменти за всяка ария, да се бях спънала в някоя опера, вместо тук  Simple Smile

# 367
Ето моето почти цялостно предложение за наименования ("почти цялостно"  Laughing, защото не предлагам наименования за категории, чието включване не ми допада). Събрах ги от предложените в темата, без да отбележа авторите, но те ще си ги познаят:

Шехерезада/ Властелинът на словото - за добър изказ, бившето "Златно перо"

Драги ми Смехурко/ Ку
- за забавен, остроумен и хумористичен потребител

Белият гълъб
- за хората, които поддържат умерено присъствие във форума, не се поддават на интриги и всеобщи истерии; с позитивно настроение и толерантно отношение

Таралежите се раждат без бодли - за Новак на годината, бившето "Златно оперение"

Тя е толкова прекрасна
- за красота, известна като "Златно огледало". Много ми хареса предложението "И Бог създаде жената", но по време на номинации и гласуване може да възникнат спорове, че жената не е само една гола хубост, че името предполага и още десетина добродетели... да си спестим 100-те страници обяснения

Едуард с ножиците-ръце
- за саркастичен или хаплив потребител

Знам какво направи миналото лято - за двойка съфорумци, които се преследват из темите, защото някога някой от тях написал нещо

Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо е атрактивна като име, но сеирджийска и нараняваща като реално изпълнение, затова съм със смесени чувства относно съществуването и

Бисер на годината

Тема на годината

Лична номинация
- тук са Оскари и Малини, без ограничения в броя.

Не проследих, "сръчни ръце" отпадна ли? Ако не е, може да е "Майстор Сръчко".

# 368
Още малко предложения:

Чувство за хумор - Форумска Смехорана
Добър изказ - Златоуста Шехерезада
Досадник - Черен гологан
Бисер  - Черешката на тортата
Драма  - Диамантената сълза ( както предложи Акаша)/ Океан от сълзи/ Изаура на форума/ Мис Каприз
Тема - Златна пуканка
Физическа красота - Хубава жена/ Златно момиче на форума
Новак - Златна форумска девица
Личен любимец - Тук предлагам всъщност да е: Моят личен Мечо Пух
Неприятен - Форумски хулиган ( тук зависи какво точно се разбира под "неприятен")
Хаплив - Добре наточено чене на форума
Двойка форумци - Ин и Ян
Знания  - смятам, че предложението за Красив ум тук е на място.

# 369

Знам какво направи миналото лято - за двойка съфорумци, които се преследват из темите, защото някога някой от тях написал нещо

Това най-точно отговаря и ми се струва най-подходящо за съответната категория.

# 370
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напълно съм съгласна Peace

# 371
На мен пък най-неразбираеми са ми категориите на Обич, няма как да мине без обяснения в повечето категории, лично мое мнение  Peace Там, ако не си гледал филма и не си запомнил конкретната, макар и култова за филма, реплика едва ли би ги свързал с нещо. Например "Ку!" би си останала една сричка, увиснала във въздуха, но не и конкретна асоциация.

Мисля че още едно гласуване за наименованията на категориите трябва да има и след това да се премине към номинации, защото иначе се въртим в порочен кръг и баницата вече изстива  Wink

# 372
  • Ямбол
Чии предложения да пусна на анкета? Всички или от уточнените категории насам?

# 373
Чии предложения да пусна на анкета? Всички или от уточнените категории насам?

От уточнените, иначе ще е по- объркващо.

# 374
  • Другата България
Е то стана карамбол, ама и аз мисля от уточнените.
Колко да са - 3?4?

Общи условия

Активация на акаунт