Номинации - проучване

• 46 821
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
Фафла, добавих те. Не мога да си редактирам мнението на 26 и на първа страница, но в скоби съм дала упътване, ако някой желае да гласува за твоите предложения.

# 451
Благодаря, Лиляна.

Обич, много обичам палачинки. Така, че дето се вика едвам ме нави. Simple Smile
Татко прави уникални такива, но сега е болен и не може. Искам само да е здрав и пак да завърти тигана.

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много протакаме, а в анкетата гласовете не се увеличават. Миналата година номинациите страдаха от това, че оформлението ми беше претупано твърде набързо, тази- че от много оформление на всеки ще му писне, преди да дойде време за гласуване.

# 453
Обич, ше пиеме по кафе, ше пушим по един Кент и ние ги знаем тия. И бонбонки тик-так ядеме.

Утре като приключи анкетата и действай Лиляна и да се свършва.

# 454
Фафла,  изпращам положителни мисли и  Hug

Нино,  под секрет,  и карсмел Лукс ще има, а ако пуснат и портокали,  от колата скачам да ви купя  Grinning

За срока - Лиляна да прецени, ако стои бройката гласували.  Peace Кога ще се разпределят пускането и броенето?

# 455
Ами локум на клечка ще има ли?

# 456
Само главата на Василевса не мога да ви поднеса,  с останалото по един или друг канал ще се снабдим  Party

# 457
Ами локум на клечка ще има ли?

hahaha  Това даже трябва да стане категория, в която всички да попаднем!

# 458
  • София
Обич  Hug! Пък аз вишньовка ще донеса! Simple Smile))

# 459
  • Ямбол
...
За срока - Лиляна да прецени, ако стои бройката гласували.  Peace Кога ще се разпределят пускането и броенето?

Нали няма да ме карате да пускам анкета и за срока?
Номинационната тема, може да я пусна веднага след като приключи гласуването тук. А колко време ще номинираме? Една седмица? Пет дни?
Четирима дотук са заявили готовност за помощ, може да си разделим по 3 категории да обработваме.
А ще има ли ограничение в броя номинирани за всяка категория. Трима като че ли е малко, но пък и да не пусне някой цял списък.

# 460
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Седмица за номиниране сякаш е най-добре. После на порции по три анкети, за по три дни.

# 461
  • в 1001-та нощ
Много протакаме, а в анкетата гласовете не се увеличават. Миналата година номинациите страдаха от това, че оформлението ми беше претупано твърде набързо, тази- че от много оформление на всеки ще му писне, преди да дойде време за гласуване.

+1  Peace

Който се интересува е видял и гласувал  Peace

# 462
Обич  Hug! Пък аз вишньовка ще донеса! Simple Smile))
Ей това е приказка, Цвети  Hug

П. С. Да кажа и аз,  че съм насреща за обработката,  ако сметнете за необходимо.  Peace

# 463
Вече имам фаворит за Драма. Пресен, пресен, още па̀ри. Ако се усети, че се държи неадекватно за зрял човек с претенции, може и да не я номинирам. Съвсем добронамерена съм.

# 464
  • Ямбол
Аз съм убедена, че всички ще номинираме добронамерено, с чувство за хумор и липса на реваншизъм.  Hug

Помислете още малко кой къде да го нагласите и утре, ако не ни мине котка път, сме с тема за номиниране.  Party

Общи условия

Активация на акаунт