Номинации - проучване

• 47 311
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 840
  • Пазете Гор
Лилянa, ще бъде разумно да поискаш да заключат или тази тема, или номинационната, а най-добре и двете. Разводняване и объркване се получава. Коментарите си вървят в гласуванията така или иначе.

# 841
Предлагам за следващите номинации да назначим екип по организацията им - няколко души-ентусиасти, които да коментират протокола и начина на номиниране и на гласуване в затворена група и после да предоставят максимум два варианта за избор. Много отегчително започна да става тази година обсъждането и на най-дребните условности и се оставя усещането, че номинациите още не са започнали, а ние вече короните и медалите ще раздаваме.

# 842
В проучването реално се включиха много малко хора. Повечето започнаха да си дават идеите и да изискват в момента, в който категориите бяха гласувани вече и номинациите започнаха.
Лично аз пуснах теми в повечето подфоруми, че се води гласуване и проучване относно подбора на категории и има анкета, в която всеки да се даде гласа.
Тогава не се сетихте да изливате гениалните си идеи?
Доволна съм от организацията на Лиляна, реално тя единствена подхвана темата за таз годишните номинации и й беше казано тя направи темата за проучване, тя да води анкетите за гласуване при избор на категории, и когато се спореше как точно да протече,  всички очакваха тя да каже какъв е окончателният избор. Оставихте други да се заемат с организацията, а сега имате претенции?
Стига сте издребнявали по азбучен ред ли ще е, по 3 или 30 опции за гласуване дали да има и прочее вече ненужни и късни забележки.
Броячите изрично питахме как искате да процедираме. Тези малки кривотийки да си ги бяхте споменали преди това, че са ви чак толкова важни.
Приех предложенията в категория Хубост да влязат всички номинирани с 3 гласа включително. Добре.
Редно е обаче когато има повече номинирани да има и повече възможности за глас.
Сега да ви питам как да процедирам с категория Тема. Всички теми ли да пусна? Или тези с повече събрани гласове? По азбучен ред ли да са? Четно число ли да са? А за шрифта някакви изисквания?
Хайде изберете си и после недейте да мрънкате.
Аз нямам против даденото мнение когато не е след дъжд - качулка.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 11:30 от Антигона

# 843
  • Belgium
Ако има някаква житейска справедливост, Adri трябва да спечели категорията за първа хубавица със смазващата преднина. Нещо от рода на на 10 към 1. Всичко останало е скука и суета.

Адри вече е печелила със смазваща преднина  Grinning

Така че справедливост има.  Wink

# 844
Само споделям едно мое разсъждение, да не реши някой, че се заяждам. Laughing Прозвищата от м.р. ед.ч. се пишат с кратък член. Да се изкажат специалистите.

# 845
Ако има някаква житейска справедливост, Adri трябва да спечели категорията за първа хубавица със смазващата преднина. Нещо от рода на на 10 към 1. Всичко останало е скука и суета.

Значи няма да е трудно.

# 846
  • HH
Антигона, спокойно дишай, моля те. Писала съм в темата ви и преди да пускате анкетите. А на вас като наистина са ви чак толкова безсмислени идеите на другите, защо има тема за обсъждане? И не ми обяснявай кое е гениално и кое не. Ако искаш да знаеш, четох "гениалните" предложения на другите съфорумници, защото за пръв път наблюдавам анкети, номинации и т.н. Да, прегледах темите от миналите години и това е. Гласувах и как да бъдат оформени категориите. Не съм искала да участвам в организацията, защото нямам време. Не съм отрекла и труда на другите.

Та ако си се наспала, нарисувай си веждите и се радвай на дена  Wink Отговарям ти така, защото имам чувството, че поста ти е насочен към мен.

Сега разбирам защо ССФ-и казваха, че около номинациите става страшно. Разни опитващи се да изпъкнат се надуват и се чудят после от къде им е дошло.

# 847

Party

# 848

Значи няма да е трудно.
Тази година може и да е.

# 849
Катя, гузен негонен бяга.Проблема си е изцяло твой. Останалия ти пост също не подлежи на коментар. Хем нищо не си разбрала, хем се пънеш да биеш контра.

# 850
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да помоля следващите, които ще пускат анкети, да се опитат да подредят опциите по азбучен ред?
Отговарям ти - лично аз няма да подредя следващите по азбучен ред.

Ама направо сложи твоите топ три най-отгоре и дай 10 опции за гласуване.  Wink
Моите ги подредих така, както ми излязоха по бройка гласове- направих си списък, след това просто нанесох. И да, след като видях, че има анкета с 5 опции за гласуване, дадох 3 на моята- не мисля, че е много, винаги са били по толкова.

Броенето и пускането на анкета не е най-уникално приятното занимание, хайде да не ни нападате, моля Peace. И аз мога да се разпищя за начина, по който се номинираше в бисер, без имена, без точни цитати, с "Един някога казал някъде нещо си", но отправях индивидуални молби за акуратни цитати и събирах като луда, нали?

# 851
  • HH
То и ти не си разбра какво ти говоря.
Дай пример кои са гениалните предложения , които не приемаш. И след това ми кажи колко е му е сложното да подредиш (не ти конкретно), 8 имена по азбучен ред?

# 852
  • Другата България
Катя, стига да имаш време и желание - това е само началото! Laughing
Енджой! Hug

На мен пък ми прави впечатление как нЕкоЙ другарки се пънат да подражават на ... Thinking "идолите" си...явно, ама пусто не им се получава! Joy
Изобщо голЕма забава тези номинации! Знаех си аз!

# 853
  • HH

Моите ги подредих така, както ми излязоха по бройка гласове- направих си списък, след това просто нанесох. И да, след като видях, че има анкета с 5 опции за гласуване, дадох 3 на моята- не мисля, че е много, винаги са били по толкова.

Броенето и пускането на анкета не е най-уникално приятното занимание, хайде да не ни нападате, моля Peace. И аз мога да се разпищя за начина, по който се номинираше в бисер, без имена, без точни цитати, с "Един някога казал някъде нещо си", но отправях индивидуални молби за акуратни цитати и събирах като луда, нали?

Джой, ще ме извиняваш, но ти дадох цитата, който исках да номинирам. Дори е в анкетата. Но грешката беше в мен, не бях разбрала, че трябва да постна самия цитат в номинационната тема.

# 854
  • София
Аз не мисля, че някой напада преброителките. Напротив, нападнахте и директно отрязахте потребителката, която съвсем нормално помоли, а и съвсем логично, имената на номинираните да са по азбучен ред.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт