Ladypopular и Ladypopular модна арена

 • 77 370
 • 234
 •   1
Отговори
# 30
 • На погрешната планета
 • Мнения: 2 762
В един-два реда няма да се побера Mr. Green, но сега ще опиша партито, на който му е интересно и полезно да чете Simple Smile:

Като отидете на парти горе в дясно на страницата има няколко бутона.
Първият е "Вземи подарък за добре дошъл". Взимате го и можете да го отворите веднага или да го оставите за по-късно. Обикновено в него има пакет енергия, изумруди, долари, бонуси за популярност, места за снимки и консумативи за фотосесии и супер модели.
До него има бутон за гласуване за партито, може да се гласува по веднъж на всеки 2 часа, безплатно е.
След това е бутона за подаръци. Подаръците струват или изумруди или диаманти, с долари няма. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да купувате подарък. Ако все пак решите да купите бъдете бързи, защото свършват бързо и остават само тези с диамантите. Дават доста точки и това което купите на домакините автоматично се добавя и във вашите гардероби.
Долу на страницата има плаващо меню.
Първият бутон е за бонусите. На всеки 15 мин. можете да вземате по 1 бонус, естествено безплатно. Първите 2 часа дава бонуси за популярност. Следващите 3 часа дава енергийни бонуси-по 3 енергия. Те не се запазват в инвентара, а се добавят веднага, ако не играя дуели по време на партито накрая се оказвам с около 40-50 енергии за изиграване Laughing.
През следващия 1 час имате възможност да напишете пожелание към младоженците, за което ще получите 10 изумруда. Достатъчно е и едно "Честито" да напишете.
През последните 2 часа дава точки опит. Аз лично тях не ги взимам, защото предпочитам да се задържа на ниско ниво и само да вдигам показателите, но ако искате по-бързо да минавате нивата са много полезни.
Следващите 2 бутона са "Чат" и "Гости", те не ни интересуват.
Последен е бутона с мисиите. Те са общи за всички гости, може да участвате, може и да не участвате, по желание е. Минават се бързо, обикновено са от рода на:"Събери 1150 изумруда от фотосесии за 1 час!" или "Спечели 1150 модни дуела за 1 час!", като сумата 1150 е сумарна за всички гости. Достатъчно е по време на мисията да спечелите 1 дуел например, за да вземете после наградата. Някои мисии се минават за минути, така че отново трябва да сте бързи. Наградите са долари и изумруди, долари и точки опит или долари, точки и изумруди. Ако, като мен, не искате точките, може да участвате в мисиите и накрая да вземете само тези награди, които ви устройват.

Ами май това е всичко, малко дълго стана, но ще се радвам ако ви е било полезно Simple Smile. Ако има нещо друго-питайте, стига да знам ще ви отговоря.

# 31
 • Мнения: 8
Многоо полезно..мерси че си отделила толкова време да го напишеш Simple Smile

# 32
 • Мнения: 2
Момичета, моля ви помогнете ми с женски дуели Simple Smile)) това е моят профил http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=912676 .. в замяна ще дам пари, чрез която игра искате, но чрез Саймън е най-лесно. Благодаря!

# 33
 • Мнения: 14
Здравейте!Аз съм 30 ниво във  фешън арена и съм с показатели над 100. За съжаление тази сутрин са хакнали профила на президента на нашия клуб и са изтрили и клуба ,та си търся клуб..........  Simple Smile

# 34
 • Мнения: 10
Здравейте!Аз съм 30 ниво във  фешън арена и съм с показатели над 100. За съжаление тази сутрин са хакнали профила на президента на нашия клуб и са изтрили и клуба ,та си търся клуб..........  Simple Smile
Каня ,те в клуб The Gold.Всеки може да кандидатства.

# 35
 • Мнения: 82
Здравейте!Аз съм 30 ниво във  фешън арена и съм с показатели над 100. За съжаление тази сутрин са хакнали профила на президента на нашия клуб и са изтрили и клуба ,та си търся клуб..........  Simple Smile

С радост ще те приемем в Little bliss

# 36
 • Мнения: 4
Здравейте и от мен! Много жалко за клуба, но ако все още търси при нас в клуб Fantasy Women набираме членове.  Simple Smile Simple Smile

# 37
 • София
 • Мнения: 2
Здравейте, и аз прехвърлих акаунт в арената, но само дрехите ми са преместени. Бях 78 ниво, сега съм 1 Sad. Няма долари, точки, нещата от апартамента, постиженията и домашните любимци. Какво всъщност се прехвърля?

# 38
 • София
 • Мнения: 103
Това е официалния отговор на въпросите какво се прехвърля и какво не

Скъпи Дами,

След хилядите молби, които получихме напоследък, ние се радваме да Ви информираме, че сега имате възможност да прехвърлите най-ценните неща от вашия акаунт в Lady Popular, в профила си в Lady Popular Fashion Arena!

Моля, имайте предвид, че за да прехвърлите нещата си, трябва да имате лейди в Lady Popular Fashion Arena. Ако не разполагате с такава, ще ви помолим да създаде една, преди да започнете прехвърлянето. Ако вече играете в Lady Popular Fashion Arena, можете да прехвърлите елементите към акаунта, който вече имате.

За съжаление, поради несъвместимост между двете игри, не е възможно да се прехвърли всяко едно нещо, но тук е списъка на нещата, които ще бъдат прехвърлени (молим ви да го проверите внимателно):

    Лейди дрехи - всички дрехи в гардероба ви, с изключение на тези, които никога не са били добавяни към Lady Popular Fashion Arena. Имайте предвид, че някои дрехи не могат да бъдат прехвърлени, поради технически причини (Награди от постижения в Модна Арена, Последните награди от Картите на късмета, Корони от подиумите, подаръци за потвърждение на електронната поща и Facebook харесвания, както и специални оферти).
    Всички прически, които сте закупили или спечелили от събития
    Лейди "външен вид" (нос, устни, очи) спечелени от събития
    Всички автомобили, спечелени от събития
    Диаманти - с обменен курс 5:1 (5 диаманти в Lady Popular = 1 диамант в Lady Popular Fashion Arena)


Всичко, което трябва да направите, за да прехвърлите акаунта си, е да отидете на Опции -> Трансфер на акаунт и да попълните потребителското име и паролата на вашия акаунт в Lady Popular Fashion Arena.

Когато потвърдите прехвърлянето, ще получите елементите в профила си в Lady Popular Fashion Arena след 48 часа. Когато прехвърлянето приключи, вие вече няма да бъдете в състояние да играете с профила си в Lady Popular (той ще се деактивира автоматично).

# 39
 • Мнения: 7
Здравейте!Аз съм 30 ниво във  фешън арена и съм с показатели над 100. За съжаление тази сутрин са хакнали профила на президента на нашия клуб и са изтрили и клуба ,та си търся клуб..........  Simple Smile

В кой клуб беше?

# 40
 • Мнения: 1
Добре, аз нещо не разбрах. От няколко месеца играя в модната арена, преди играех в другата версия и сега искам да играя и двете версии. Това как може да стане? Опитах се да си направя нов акаунт, отделен, в Ladypopular, обаче не ми позволява. Вие как успявате да играете и двете?

# 41
 • Мнения: 8
Регистрацията в старата версия е спряна от една година..ако нямаш регистрация от преди това няма как да играеш и двете версии Wink

# 42
 • Бургас
 • Мнения: 1 195
Здравейте!
Аз съм 19-то ниво и също си търся клуб, макар че в момента участвам в такъв, но ми се иска да има комуникация между членовете, а в нашия никой нищо не пише.
Само даряваме изумруди, парички, но дотам.
Гледам да повишавам с всеки спечелен лев показателите си и да печеля изумруди, защото и те са нужни и на мен, и на клуба Simple Smile
И да попитам има ли лейдита от Бургас Simple Smile

# 43
 • Мнения: 228
Здравейте! И аз играя във Фешън арена. Преди време следих темата и бях доста активна, но спях да играя, следтователно и да пиша тук. Ще ви следя с интерес отново Simple Smile

А относно тези партита да попитам...
Може ли след като си изпратил покана на някого, по-късно да я оттеглиш? И колко точно изумруда струват подаръците, които можеш да купиш за младоженците?

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 18:02 от _Snej_

# 44
 • София
 • Мнения: 1 996
А относно тези партита да попитам...
Може ли след като си изпратил покана на някого, по-късно да я оттеглиш? И колко точно изумруда струват подаръците, които можеш да купиш за младоженците?
Подаръците са от 10 до 120 изумруда, има и с диаманти. Зависи какво ще подаряваш. Дрехите за любимци са най-евтини, а прическите са най-скъпи. Евтините обаче свършват минути след началото на партито.

Общи условия

Активация на акаунт