АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз не давам нищо на детето купено от магазина Simple Smile
Невъзможно е да я отделя, защото я кърмя по 5 пъти на нощ Simple Smile Спи си в креватчето в нашата спалня.Някой път толкова ме мързи да стана да я взема, че я оставям да поспи малко между нас с таткото,та да мога и аз да се наспя.

http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/roditelite-gubiat-97 … na-bebeto-6026962

# 106
Определено тази статия все едно е писана за моето семейство  Grinning Наистина е доста трудничко понякога.....  #Crazy

# 107
Аз не давам нищо на детето купено от магазина Simple Smile
Аз засега също (с изключение на ориза де), но за месото не съм намерила алтернатива.
Мисля да го въведа като навърши 8 месеца, но не знам откъде да намеря домашно пиле например. Нашите баби и дядовци гледат зеленчуци, но месце няма.

# 108
  • София
Г-жа Гертруда Смехуркова, благодаря!
mama.chefi, благодаря за разясненията! Хип ще е и ще процедирам така.
И аз си харесах месцата на Хип за по-нататък - пюрета само от месо по 125 гр. от серията им Био. Всякакви други продукти засега намирам по магазините био и органик, но месо не. Докато бях бременна обърнах София за био месо, но не открих.
mama.chefi, a.l.e.n.a, а как процедирате с отвореното бурканче месо? Аз разсъждавах, че към зеленчуците се добавя определено количество от месното пюре, напр. 20-30 гр., а останалото се замразява на порции ли? Понеже нали бурканчето трябва да се изконсумира до 24 часа след отварянето, а по повечето схеми за захранване месо се дава през ден или се редува с жълтък.

# 109
Хаха ами Geryy3, нали знаеш , всяко нещо си има цена на този свят Simple Smile Не спането е нищо според мен .... отминава като всичко друго Simple Smile

Feride , ами купете им няколко пилета да гледат хаха ,те поне се гледат супер лесно
Аз месо не мисля да и давам близката година  Laughing Laughing

# 110
  • София
био месо (замразено пиле) съм виждала в био маг на площад журналист

аз онзи ден взех едно бурканче на хип тиква и картоф - няма такава гадост; уж е био, но смърди на картофено пюре от суха заготовка; дадох малко на детето - милото такава физиономия направи - опитах и аз - ужасно на вкус; няма нищо общо нито с тиквата, нито с картофчето, които приготвям у дома; съжалих, че дадох 2.50 за такава тъпотия

bobi_e, и аз я четох вчера тази статия:) и ние с храненето и спането вечер сме като вас

# 111
хах Simple Smile

това консервирано "био" в бурканчета е пълна измишльотина Simple Smile и такова не бих и дала никога

# 112
  • София
Аз пък до сега съм давала няколко пъти домашни, не че нещо, но купешките ги харесва повече Simple Smile

Иначе мислим пролетта да правим пак ремонт ... ще му оправим детската и ще го изгоним  Whistling

a.l.e.n.a, с бебефон ли го подслушвате или разчитате на баткото?

# 113
  • в 1001-та нощ
Баткото спи в детската, а Руни в дневната. Ние с таткото в спалнята. Затварям вратата на баткото и оставям отворени вратите на спалнята и дневната. Като се разплаче - само аз го чувам  Mr. Green Таткото и да чува си прави оглушки  Confused Напоследък се буди веднъж или не се буди. Имаше един период в 3 месец, когато не се будеше нощем - около месец, тогава ми намаля кърмата и постепенно съвсем се загуби. След това към 5 месец - пак имахме период с будене през час и дори не толкова за хранене, но и това  отмина ....

Сега има дни (рядко) - буди се към 4ч, но по-често е около 6 - 6:30 - 7ч, понякога и 7:30-8ч. Има дни, в които като стана да приготвя баткото за ДГ - Руни е буден, но нещо си играе и не ни вика, хили се, като надникна, но вече види ли ме - иска внимание  Blush

Месото - давам през ден, след отваряне - разделям на порцийки и замразявам  Peace

# 114
Feride , ами купете им няколко пилета да гледат хаха ,те поне се гледат супер лесно
Аз месо не мисля да и давам близката година  Laughing Laughing
Майка ми има кокошки. Гледа ги за яйца, но не ги коли (вегетарианка е). Умират си от естествена смърт.

# 115
  • elhovo
та,хайде и аз да се запиша за днес Simple Smile
ние си редуваме зеленчуково с местно през ден и няма нужда да замръзявам порцийки.
Деси спи при нас но в кошарата си...по скоро зависи от смяната на тати...той изчезва в другата стая...!
сега сме със зачервено гърло и не искаме да ядем нищичко...снощи и тази сутрин имахме Т но вече нямаме,проби ни и четвъртото зъбче....  Winkднес педито ни прегледа и каза че най-вероятно от зъбките имунната система е слаба и затова е прехванала толкова лесно този вирус...давам  и вит.Ц и хапченца за смучене за гърлото-тонзилотрен таблетки... за 5 дни!дано да ни мине скоро че направо и аз съм болна с нея...милата ми тя принцеса...
лек остатък на деня и до скоро,мами!!!

# 116
Здравейте на всички!
Да се похвалим, най-после ни изби зъбче Simple Smile не сме сред беззъбите вече Simple Smile
браво на бебчетата, които спят сами. За сега само ви завиждаме Simple Smile
Дали сте виждали заешко месно пюре (чисто)? По колко грама слагате от месната добавка?

Gergana, дано малката се оправи бързо!

# 117
  • elhovo
olech_ka, честито ви зъбче!не съм виждала чисто заешко,аз съм взимала с картоф и домати, и със зеленчуци.
да ви кажа че Деси си хапна преди половин час и вече живна,важното е че нямаме Т и почнахме да играем,крещим и викаме с пълно гърло  Grinning както преди!радвам се ужасно многооооо!   newsm44
лека вечер!!!!

# 118
  • София
Гери браво на вас, но съм озадачена - как й даде да смуче хапче  newsm78
В темите за захранването четох, че може и два поредни дни месо, после два дни почивка, за да не замразяваш...
ние имаме домашни зайци, но не смея да правя честно казано, повече доверие имам на купешките.

# 119
Хах Anichka, извинявай , да не те обидя, но това което казваш за купешките зайци(каквито и да са животни) е абсурдно.Те са хранени с хормони,химия и какви ли не гмо храни и всичко това е просмукано и впито в месото,което след това се разгражда в организма на детето.Някои меса дори са канцерогенни, това е научно доказано ,не е измислица!Трябва да се внимава адски много с тези неща,защото организма на бебето е изключително нежен все още и не бива да го затормозяваме от сега с подобни храни.Това включва и яйцата за които също има неуспорими доказателства че образуват слуз в организма, която запушва и артерии и канали и какво ли не още.

Общи условия

Активация на акаунт