АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Хах благодаря,ще покажа какво съм оплела след няколко дни Simple Smile че снимките са ми в телефона а той е на ремонт Simple Smile

Мойта си кротува и не сваля шапките или ботушките,а в космонавта седи като препарирана  Laughing Laughing

# 91
  • elhovo
хахахаах,и ние днес бяхме със зимното якенце и бяхме като препарирани...не мръдна,даже  гък не каза ...  newsm03
в паяка сме я слагали 3 пъти и седи но не знае какво да прави още...но има време и това ще се научи! Simple Smile
не казваме още нищо,само онзи ден докато ревеше "мааа" и това ни беше!
и ние не обичаме по корем,нито по гръб,само да седи и да е права обича...иначе сме кривоци... Simple Smile
преди 10мин.я мъчех аз да прави крачки и успява де горе-долу...вдига си крачетата да краче...
спокойна нощ от мен и още веднъж живи и здрави всички!!! newsm10

# 92
Аз имам голям проблем с шапките и ботушите - всичко се сваля на момента! Вчера за 1ч.разходка поне 20 пъти си събу ботушите и накрая ми писна и я прибрах по чорапи. Може би трябва да потърся някакви като плетени чорапи,...
Вчера ми попадна във ФБ реклама на ето тези смешно-сладки ботушко-чорапки.
http://attipas-bulgaria.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
Много интересни ми се сториха. Някой да е ползвал случайно да сподели мнения?

# 93
хаха мн са смешни ,но и сладки Simple Smile бих ги пробвала,но дали топлят ?освен с вълнено чорапче от долу

мъжа ми донесе от скандинавието агнешка кожичка супер пухкава и мека ,снежно бяла на цвят за количката за зимата.топли адски много и може да се ползва до -25 градуса и само по космонавт Simple Smile и стои супер красиво (малко ми е кофти,че е от животинче Sad )

мойта приятелка умира за чорапи и обувки ,само ги гледа и си играе  Laughing

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 20:00 от bobi_e

# 94
Здравейте мами! извинявам се, че ви се меся в темата.
Знам колко е неприятно вие вече се познавате косвено. Rolling Eyes
Аз имам априлче, но от 2013. Продавам столчето му за хранене, защото вече яде на масичка.
http://olx.bg/mothercare-verona-stolche-za-hranene-85lv-i61960700

Пропрочетох малко от темата ви (вече ставам нахална) и така ме върнахте в спомените по тези трепети от миналата година. Децата растат толкова бързо, че всичко се забравя.
Благодаря за отделеното внимание!    bouquet

П.П Ние имаме подобни чорапки с гумена подметка и са му доста удобни, но той вече ходи.  Simple Smile

# 95
Здравей Simple Smile Няма проблем... хубаво е столчето ,но ние си измайсторихме дървено Simple Smile

# 96
  • София
Здравейте, априлски мами и честити априлчета на всички!
Аз също съм мама на момченце-априлче и ако ми позволите, бих искала да се присъединя към вас с въпрос.
Започнах захранване на 5 м. и 3 с. със зеленчуци на обяд. Приготвям сама пюретата с кърма. Като следваща стъпка педиатърката ми препоръча инстантна оризова каша следобед + плод. Нея също искам да приготвям с кърма. Чистите оризови каши, които ми харесаха са на Хип и Тьопфер, но в указанията им е посочено, че се приготвят с вода с температура 50 градуса. Тъй като не е подходящо да загрея кърмата до 50 градуса, искам да попитам някой има ли опит с разтварянето на каша в кърма и как процедирате?

По една от коментираните теми, моят мамолог ми препоръча преглед на гърдите 3 до 6 месеца след преустановяване на къременето.

# 97
Давала съм 2 пъти от оризовата каша на тьопфер, приготвих я само с кърма. Не съм затопляла. Разтвори се много добре.

# 98
Оризовата каша на Тьопфер е с пълнозърнест ориз, а четох, че е по-добре да се започне с бял и след това да се въведе пълнозърнестия. Кашата на ХИП е с бял ориз.  Peace
За разтварянето с кърма идея си нямам. Аз разтварям с вода и ако е по-гореща от тези 50 градуса става като дъвка ориза.

Има ли майчета, които вече са отделили бебчета в друга стая или спят още във вашата?

# 99
  • София
Mircella, Feride, благодаря много! Ценна информация, ще пробвам.
Аз съм от майчетата, които са отделили само таткото в друга стая. Laughing Бебо спи при мен, не спи спокойно, а и се кърмим и нощем още.

# 100
Мама Марта, добре дошли!
И моето дете още спи при мен, буди се поне 4 пъти нощем, през останалото време се мята като риба на сухо и непрестанно тупам, давам биберони, пълна забава.  ooooh!
Анна сподели, че вече е преместила Марк при батко му. Имам чувството, че моето дете ще спи при мен до абитуриентка.  Whistling
Аз оризова каша дадох на Милупа, но тя е млечна и разтворих с вода. Безмлечна каша съм дала само елда на Хипп, но в нея пък слагам плод, та пак я правя само с вода, не че ѝ е любима.

# 101
Здравейте, априлски мами и честити априлчета на всички!
Аз също съм мама на момченце-априлче и ако ми позволите, бих искала да се присъединя към вас с въпрос.
Започнах захранване на 5 м. и 3 с. със зеленчуци на обяд. Приготвям сама пюретата с кърма. Като следваща стъпка педиатърката ми препоръча инстантна оризова каша следобед + плод. Нея също искам да приготвям с кърма. Чистите оризови каши, които ми харесаха са на Хип и Тьопфер, но в указанията им е посочено, че се приготвят с вода с температура 50 градуса. Тъй като не е подходящо да загрея кърмата до 50 градуса, искам да попитам някой има ли опит с разтварянето на каша в кърма и как процедирате?

По една от коментираните теми, моят мамолог ми препоръча преглед на гърдите 3 до 6 месеца след преустановяване на къременето.

Здравей, аз ползвам от доста време на Хип оризовата каша. Разреждам с кърма - ако е току-що изцедена, не я затоплям / ако е по-отрано изцедена затоплям на водна баня до около 40 градуса. към нея може да се добави плодово пюре, а напоследък я ползвам и за основа на обедното хранене, като добавя от пуешкото концентрат на Хип. Малко по-гъста я приготвям в началото, защото след няколко минути се втечнява.

# 102
Mama.chefi, какво е това пуешко концентрат, за пръв път чувам. Може ли да дадеш линк? Мерси!

# 103
  • в 1001-та нощ
Хип имат такива пюрета, които са само месо, а не месо и картофи. Де се ползват за директн айонсумация, а част от тях се добавя в зеленчуково пюре  Peace

Аз взех пилешко, пуешко и телешко  Peace Ето  пуешкото, а тук най-горе в табличката можеш да видиш и другите   Peace

Руни спи отделно отдавна  Peace

# 104
Благодаря Simple Smile
Не знаех, че има и такива. Сигурно и аз ще ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт