АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
BettyBoop и от мен един глас за протексин рестор  Peace

Какви разхлабващи храни предлагаш?

# 496
Feride, много се радвам Simple Smile
И Дани не можа да захване зърното, затова ползвах силиконови протектори. Направих грешка да не ги махна навреме, свикна с тях и не искаше да хване гърда, ако няма силиконово зърно.
Иначе, за АМ, така е - свикват му, както и на по-лесното смучене от шише. Затова гледах съвсееееем мин. количества да давам, за да огладнява бързо и да иска да суче.

# 497
Майчета имам въпрос, за записване в градина, достатъчно ли е само моята лчна карта да е с настоящия адрес на който живеем? И ще получа ли повече точки ако и двамата си сменим личните карти с адреса на който в момента живеем?

# 498
Гери не знам за детските градини, но и мен ме интересува.
Ние напоследък имаме голям проблем със съня. Спи добре от 20 до 23 часа и след това започва да се буди 7-8 пъти до 6  часа играе си до 7 и после пак заспива за 1 час. Като се събуди суче 1-2 мин и се унася, но след 30-40 мин пак се буди. Мислех си, че след като се захрани ще спи по-добре, но то става по-зле. Вече яде доста добре цяла порция каша 200мл в 17 и на обяд пюре пак около 200мл. Не са и зъби още. По-цял ден пълзи, катери се по един диван или си играе когато не сме навън.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 11:20 от Myrcella

# 499
  • elhovo
еее,гери аз не нога да ти помогна много много...по този въпрос!
момичета,какво ще кажете за сухарите- до каква възраст се дават....чета различни мнения,не че имам намерение да ги спирам де но само питам....
мога да кажа смело че вече почти пием водичката от шишето с твърдия накрайник...ееее капе ни вода малко но така се свиква....!!!!
да се похвалим че хапнахме и супичката на мама....за закуска онзи ден...хареса и де,нали съм я правила специално за нея как няма..!!!тя и без това вече кусва почти всичко от моята чинийка и като правих супичка на нас и оставих и на нея бульонче...!
от 2 дни спим по 1 път,преспива  се къ 12 или 12 и нещо но аз я задържам будна щото яде в 1 а после ще заспи чак към 3 че и по късно затова...играем и после спинкаме към 2 часа и половина почти....
спокоен ден!!

# 500
А на какви буйки сте се спряли, Колев и Колев дали са добри?

# 501
В "ново бебе" - софия има хубави буйки.
И ние имаме проблем със съня последната седмица. Проплаква без да се буди понякога, върти се, и вдига крачетата  Rolling Eyes Капвам му биогайя, мислех, че е от захранването и кашите. Но, продължава. През час  е така. И краката винаги са вдигнати. И при нас не са зъби.  Rolling Eyes
И тук да ви питам -дайте идея какви зеленцучи да му предлагам. Отказва зелени- спакан, броколи, тиквички... Тиква, моркови  икартоф до откат.

# 502
  • в 1001-та нощ
Къде е това "Ново бебе"?

К&K са хубави  Peace

Nia_Nia_Nia, можете да пробвате и карфиол Simple Smile

Руни днес пи от чаша Simple Smile Хареса му  Peace

# 503
Зелените и ние не ги обичаме. Давах му пащърнак, сладък картоф, бял морков, карфиол. Първо смесени с тиква, по-късно и самостоятелно. Зелените ги отказва  и смесени  с тиква.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 00:30 от Myrcella

# 504
На Витошка 150 се води, няма да прилагам карта, да не излезе като реклама. Над НДК.

# 505
Бял морков и карфиол ще пробвам. Без "зелените" изборът е много беден. За грах се чудех, но ако проблемът е стомашен, не е добре.

# 506
Аз му давах грах, оказа се че е имало в едно пюре. Нямаше проблем.
Дано тази нощ да спим по-добре. И вие също Ниа  Simple Smile

# 507
Дано бързо отшуми...  Crazy

# 508
  • София
В 9-я месец децата сменят начина на спане, така че е нормално да има неразбории в съня. Ние нали сме 3 месеца напред като развитие в съня - шиши вече спи само по 1 път на ден, макс час, час и половина и вечер след 9 заспива. Имали сме и дни, в които откарва будна от 7 сутринта до 11 вечерта с 40 минутина дрямка на обед  Crazy Отделно, вечерно време е нормално да се будят -  все още са бебета.

Nia, и аз щях да ти пиша за карфиол, но и той е като броколито. Всичко съм въвела в комбинация с тиква или сладък картоф, включително спанак. Винаги слагам малко тиква за вкус, дори да е 90% спанак и 10% тиква, променя текстурата много приятно. И аз вече не пасирам до гладкост, затова ви питах предния път дали и вие го правите, защото не мога да разбера дъвче ли или не, чува се само активно мляскане и мъркане  Laughing

В момента въвеждам глутен с овесена каша с настърган банан вътре - услажда ѝ се. Като увелича количеството ще преместя кашата за следобед, а сутрин ще въведа другите глутенови - ръж и ечемик. Жълтъкът ще въведа след като напредне с глутена. След това ще огледам другите зърнени, семената и бобовите, че там още ми е мъгла. Млчените ще ги забавя.

Купих си кокосово масло - абсолютно става за готвене - няма аромат и вкус на кокос и се чудех дали е подходящо за бебе?

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 09:27 от Dao

# 509
  • София, Манастирски ливади
И Тони много се буди, през час, през два, но това е от както се е родил.Батко му беше същия, така че имам тренинг Simple Smile

За буйките бих ви посъветвала, ако не смятате да ходят с тях навън да не купувате за момента. Най-добре е в къщи да се учат да ходят босички.

gerryy3, ето какво пише от профила на баткото ни:
Удостоверение от съответната районна администрация за настоящ адрес: гр. София, ......., издадено преди датата на класиране на детето (ако адресът в нито една от личните карти на родителите не съвпада с този адрес). Адресът на местоживеене трябва да бъде в район: .....

Общи условия

Активация на акаунт