АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Дао, няма нужда по цял месец да ги даваш. Можеш следващите по 1 седмица. Ръжта - на ядки, ечемик и спелта давах заедно, с каша 3 зърна на тьопфер.
P.S.спелтата може и със сухари от спелта на холе и пюре круша със спелта, пак на холе, да я въведеш.

# 571
  • София
Дао, доколкото съм запозната за глутена трябва да се дава един месец всеки ден и през този месец да дадеш от всичко... тоест в твоя случай даже забавяш така казано... всяко мисля да давам по около седмица всеки ден... аз го докарах до спелтата.. ечемика дадох с бисквити на Плазмон  Peace
спелтата е с каши от четвъртък.....

какво сирене използвате за попарата?

# 572
Сирене взимам Хармоника от Биомага.

# 573
  • София
Благодаря за отзивите, anna_p, olech_ka, Anichka1987! Отивам утре на пазар:)

# 574
  • elhovo
здравейте,мами и бебчета!!!
пиша ви за да ви кажа че Деси вече пие от шишето с твърдия накрайник и спим по веднъж-само след обяд!!! спи от 2 до 3 часа така и е свежа като цяло през целия ден.точно за седмица и половина  и влезе в този режим,много бързо!!
сега остава да я сложа само на гърне....да видим там как ще сме,преди ревеше дано сега като я сложа да е по добре ...и да свикне бързо,макар че знам че съм закъсняла с него де..!
лек ден на всички!!!

# 575
Гери, а колко спи твоята Деси нощем?
Моето бебе прави 1.30-2 часа преди обед и 2-3 часа следобед. Нощем по около 9 часа.

# 576
Момичета,здравейте! Глутен се въвежда през 7-8 месец,като се започва с овес-ръж-ечемик-пшеница. Някои майки включват и спелта в това число аз лично не съм я давала.

# 577
  • elhovo
Feride,Деси заспива към 9 и нещо най-късно 9 и половина вечерта и сутринта се буди към 8 и нещо и половина,но тази сутрин се събуди в 6 пи водичка и си говори 40 мин.,после спинка до 9 и 30 ....иначе е добре със съня досега сме нямали проблеми дори при тези 6 зъбчета и дано да нямаме де а и всички мами и бебчета да са така....Абееее поспалана си е Деси...и след обяд ми спа 2 часа и половина днес,а е имало и дни и 3 часа...но сме в рамките от 2 до 3 с това едно спане...
сложих я и на гърнето но само седя...но поне не плака като предния път.
спокойна вечер на всички!!!!

# 578
И аз да се включа малко Simple Smile Лъчезар вечер заспива около 21ч., а сутрин се буди към 7-8ч.  само че, напоследък нощите са ни доста неспокойни, буди се поне по три-четири пъти на нощ, върти се в леглото, мрънка, давам му вода и биберон и след известно време пак заспива,отдавам го на зъбките. През деня спим два пъти по час-два. Яде настъргана ябълка, банан, супички,каши, кисели, грис, кисело мляко с бисквити, попара и пюрета  Laughing абе всичко си хапва детето. Другия месец го записвам   на кухня. Пълзи като стрела и скоро започна и да се изправя сам, доста ходи с проходилката,макар да знам, че май не е много хубаво. И мен много са ме слагали на проходилка, а съм проходила сама на 10месеца. Бънджи също ползваме.

Вчера бях на лекар и имам бронхит и се моля на Господ да не се разболее и той  Praynig

Приятен уикенд на всички, и нека се възползваме от топличкото време за разходки, да подишат малко въздух бебчетата ни.

# 579
Мамчета, чухте ли за новия проектозакон, според който, децата до 15 месеца трябва да се возят в столчета обратно на движението?
Аз тъкмо мислех да махам вече кошницата, че е тесничка, но тези столчета, които се монтират обратно и стават за по-големи дечица струват много пари  Sad

# 580
  • София
сега е до 12м. ако не се лъжа, нашето столче е 0-18, сложих го още септември за 113лв

# 581
  • в 1001-та нощ
Не знаех за проектозакона, но предпочитам да возя Руни така - максимално дълго - от гл.т. безопасност  Peace

# 582
  • elhovo
дааа,аз чух за столчетата ...
пиша преди къпане затова ще съм кратичка...снощи сложих деси на гърненцето но само седяхме...днес от като се събуди я слагам на всяко сменяне на памперса и преди хранене и за днес само сме пишкали 4 пъти на гърненце...радвам се много,не плака,седи си и се кроти и си пиша....естествено...
спокойна нощ!!!! Hug

# 583
 Аз разбрах, че ще е до 18м. Също предпочитам да го возя на обратно колкото може по-дълго. И без това постоянно сме в движение.
Да се похваля вече започна да пие по около 80мл водичка  Simple Smile

# 584
  • София
имам питане по тозиповод - на Сашито краката са дълги и опира седалката... как да ги слагам след годинка , ако не е тайна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт